DK 18 Elemeler M:1 | Hırvatistan 1-1 Türkiye | M.S | 5 Eylül | TV8

Ozan , okay , İsmail dursun ama Serdar çıksın . İlginç olmuş, etkin değil ama ondan berbat en az 4 oyuncu var

Serdar o parayı haketmiyor o ayrı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diğerleri iyi olmayabilir. Serdar saatli bomba gibi. Hatası telafi edilemez. İsmail çıkıp Hasan Ali girecekse o değişikliğe de gerek yok bence. Okay konusuna katılıyorum. Hatta Ozana da. Ama Serdarın hatasının telafisi yok.

Volkan
Şener Mehmet Serdar İsmail
Tolga Nuri
Emre Hakan Gökhan
Cenk

Orta sahanin performansindan hic memnun degilim. Bukadar ön liberoyla üretemezsin.
Pozisyonu zaten yeterince verdik. Penalti golü haricinde tam 5 pozisyona girdiler.
Nuri'nin yerine orta sahalardan birini tutup Hasan Ali'yi sol beke almak da yanlis olmayabilir.

Emre ye bok atanlar
Bruma ya da bok atanlar
Bruma yı bu sene çok beğenenler de

Aynı.
Ne enteresan.

Böyle kafalara nasıl erişiyorsunuz gerçekten aklım almıyor. Adamlar serbest vuruştan baraja çarpan bir gol yediler sen Terim ders veriyor felan diyorsun gerçekten çok mantıklı :2aloh1:

güzel olan tarafı o adam şu ve ya bu şekilde kazanıyor şansa bala gol filan oluyor...

Yok abdullah avcı gelsin her maç ızdırap mı olsun F.T şanslı adam ayrıca elindeki kadroyu bir şekilde oynatabiliyor...iddia ediyorum başka hoca şu kadronun başında olsun 3-0 filandı maç..
F.T nin basına ayar vermesini her kazandığı maçtan sonra izlemek benim için ayrı bir keyif çünki adam Galatasaraylı ve en başarılı hocamız tarihteki..Ben isterimki F.T milli takımı dünya kupasına götürsün insanlar sinirinden kudursun...

Tolga XXX
Emre Hakan Töre
Yunus

İyi olur.

Maçın iyileri: Emre, Hakan
Kötüler: İsmail, cenk

İkinci yarı ozanın yerine tolga ciğerci girerse çok daha iyi oynarız.

emrenin mi futbol aklı zayıf?komikmiş.

Kumaş var.
Taktik olayı öğrenilir
Adam daha doğru dürüst 1 sene bile Profesyonel oynamadı.

Tipik sabırsız Türk taraftari gibi sin Onur.

Ben kotu oyuncu demedim abartiliyor dedim. Gorup gorebilecegi en buyuk takim Dortmund olur. Ama sanki oyle bir anlatiliyorki son yuzyilda gelmis en yetenekli oyuncu. Messi ile dribling disinda hicbir ozelligi karsilastirilamaz ve hicbir ozelligi de yemeden icmeden calissa messi seviyesine ulasamaz.

Boşverin oynatmasın tolgayı filan nazar mazar değer şimdi. Ozan malı oynasın dursun

Fiko Ismail'i fenere sokup , Caner ve GG'u almasi Turk futbol tarihine yazilmali. Boyle sokus daha gorulmedi...

63b883546b9120c9e4f499dab210707c.jpg

Emre Mor'a hicbir sInIr fln koyulmamali, istedigini yapsin sahada. Bu cocuk kadar yetenekli oyuncu görmemistir türk futbolu, gelisimine engel olmamak gerek.

Nasıl çıkarsın.
Top Emre ye geliyor ve herkes Sinema izler gibi bakıyor "napcak kerata acaba" diye.

Kim ne yapacak ki? Ismail savunma yapamadigi gibi gelemiyor da. Orta sahalar düz ön libero.

Gelirse bir tek Sener geliyor arkadan.

Emre topu Hakan'a atinca Hakan ;

1.Tekrar Emre'ye verecek
2.Cenk'i pozisyona sokacak
3.Sener'i bulacak

Baska opsiyonu yok. Tek kanatla olmaz. Orta sahadan da ofansif destek gelmeli.

Hakan'i ortaya cekip Emre'ye yakin oynatmali diyorum sabah'tan beri. Emre kimseyle verkac yapamiyor. Resmen sacmaliyor hoca. Hakan cok iyi besler kendisini.

Fiko Ismail'i fenere sokup , Caner ve GG'u almasi Turk futbol tarihine yazilmali. Boyle sokus daha gorulmedi...

63b883546b9120c9e4f499dab210707c.jpg

gg+seneri topla van der wiel etmez. iki yerli sag bek de cöp..
ismail hasan ali caner iyi bir carole bu 3ünden de iyi. hasanla ismail zaten topcu degil en fazla yedek olurlar.
caner'in de tek artisi dan dun ileriye attigi toplar onlari da yapamadigi zaman defansta elek oluyor
alman spikerler bu gg ve canerle iyi dalga gecmisti böyle amatörce defans mi olur diye
hicbir ciddi macta bunlara güvenemezsin

Geri
Üst Alt