DK 18 Elemeler M:1 | Hırvatistan 1-1 Türkiye | M.S | 5 Eylül | TV8

45 dakikada satıyoruz 18lik süper yeteneği, Hırvatların en çok korktuğumuz dedikleri... Ulan adamlar bile bizden iyi biliyor, düşmanı dışarıda aramaya gerek yok bizdeki bu zihniyet oldukça

Emre biraz fiziğini geliştirirse 10 numara topçu olacak. Vida gibi ayı stoperlere o fizikle bir şey yapamaz maalesef.

Cenk'e bak, Emre nasıl olsa topu getiremez deyip yerinde bekliyor.

tapatalk

Koybası her topu kaptırıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bak işte burda anlaşılmayan bişey emreye bişey dendi mi ovvv futbol cahilleri

Emre evet iyi dikine gidiyor çok iyi Dribbling yapıyor

Ama emre işte her ayağına gelen topda bunu yapıyor

Oysa bunun için ayağına gelen belki beş toptan ikisi müsait

Diğer üçünde dikine gitmeyi zorlamayıp takım oyununa dönse pozisyon olma ihtimali daha yüksek

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Emre Brumanin Galatasaraya ilk geldigi halinden daha onde bir oyuncu degil ama Dortmundta gelisecektir mutlaka. Ama oyle dunyanin en iyi 10 oyuncusundan biri olmayacak hicbir zaman

gg+seneri topla van der wiel etmez. iki yerli sag bek de cöp..
ismail hasan ali caner iyi bir carole bu 3ünden de iyi. hasanla ismail zaten topcu degil en fazla yedek olurlar.
caner'in de tek artisi dan dun ileriye attigi toplar onlari da yapamadigi zaman defansta elek oluyor
alman spikerler bu gg ve canerle iyi dalga gecmisti böyle amatörce defans mi olur diye
hicbir ciddi macta bunlara güvenemezsin

Zaten iyi oyuncular demedim ama Ismail'den 3-4 gomlek iyiler

Bedavaya birde yani. Basarili bir hamle. Turkiye liginde is yapan bekler ama
Avrupada delik desik oluyorlar o farkli

Bu İsmail şimdi fbde mi bjk de mi ? ?

Bu imzayı görme yetkiniz bulunmuyor, forum yöneticisiyle iletişim kurunuz.(vBulletin 4.2.2)

güzel olan tarafı o adam şu ve ya bu şekilde kazanıyor şansa bala gol filan oluyor...

Yok abdullah avcı gelsin her maç ızdırap mı olsun F.T şanslı adam ayrıca elindeki kadroyu bir şekilde oynatabiliyor...iddia ediyorum başka hoca şu kadronun başında olsun 3-0 filandı maç..
F.T nin basına ayar vermesini her kazandığı maçtan sonra izlemek benim için ayrı bir keyif çünki adam Galatasaraylı ve en başarılı hocamız tarihteki..Ben isterimki F.T milli takımı dünya kupasına götürsün insanlar sinirinden kudursun...

Yıl 2016 oldu. Artık gazla futbol oynayarak finaller, yarı finaller görmemiz mucize. O gaz bittiği zaman Terim arkasında hep bir enkaz bırakıyor sonra o enkazı toparlamak için yeni gelenler uğraşıyor. Tabi hiçbirine Terim'e gösterilen sabrın ve desteğin 10'da 1'i gösterilmiyor adamlar en ufak hatasında gönderiliyor. Terim ise hatalar yaptığı zaman gönderilmek yerine ödüllendiriliyor sahip çıkılıyor çünkü arkası sağlam ona gösterilen desteğin yarısı Abdullah Avcı'ya veya Hiddink'e gösterilse Adım gibi eminim Terim'den daha başarılı olurlar. Aziz'den sonra Türk futbolunun içine eden sayılı adamlardan biridir terim ama biz bunu göremiyoruz fanatizmden dolayı bu gidişlede asla göremeyeceğiz.

Emrenin futbol zekasi henuz cok ust duzey olmayabilir ama bence takimin yaptigi plansiz kosularda bunda buyuk etken oynuyor.
Gecenlerde dortmundta izlerken gayet iyi paslar cikartmisti.
Kendini bizim taktik bilmeyen yerlilerin icinde bulunca normal

Messiyi koy o bile duzgun paslar cikaramaz cunku kimse dogru kosu yapmiyor

Geri
Üst Alt