DK 18 Elemeler M:2 | Türkiye 2-2 Ukrayna | M.S | 6 Ekim | TV8

Tolga Ciğerci varken Ozan nedir ya?
Terim bakalım prensi ozan'dan ne zaman vazgeçecek :D

Bu arada bu Çalhanoğlu mevkisinde oynamayınca etkinliği azalıyor adama da milli takıma da yazık oluyor.
Bir de bence o kadro çok yanlış
Bakalım neler olacak

dediğimdedikliği yüzünden çekiyoruz ya zaten ne çekiyosak. dinazor kafalılık var maalesef

Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ömer Toprak, Hakan Balta, Caner Erkin, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor, Enes Ünal, Cenk Tosun

böyle oynayacakmisiz Gökmen e göre

4-4-2 ? Bam bam bam?

Türk Milli takımı ve Fatih Terimi bu kadar hafife almayın.Çünki Fatih Terim takımları kaos ortamlarından hep kazanarak çıkar ben aksine çok rahatım.. sizde rahat olun.
Merakımdan soruyorum sizce nasıl bir kadro olmalıydı ?

M.topal-Ozan orta sahası sana da komik gelmiyor mu :D bu ikiliyi ortaya koyup 4-4-2 oynarsak pozisyona falan giremeyiz.Ukrayna defans olarak belli bir seviyenin üstünde bence.4-4-2 oynayacaksak daha iki yönlü orta saha lazım bize.Kadroda öyle adamlarımız yok gibi neredeyse.O yüzden 4-4-2 yerine daha farklı bişey denenmeli

Enes oynasada gorsek Hollanda ligi mi yapti yoksa kendi yetenegi mi

Sent from my iPhone using Tapatalk

M.topal-Ozan orta sahası sana da komik gelmiyor mu :D bu ikiliyi ortaya koyup 4-4-2 oynarsak pozisyona falan giremeyiz.Ukrayna defans olarak belli bir seviyenin üstünde bence.4-4-2 oynayacaksak daha iki yönlü orta saha lazım bize.Kadroda öyle adamlarımız yok gibi neredeyse.O yüzden 4-4-2 yerine daha farklı bişey denenmeli

bence gelmiyor ozan milli takımda iyi performans gösteriyor.
Tamam ozan oynamasın tolga oynasın 5 tane mi atıcaz 1 oyuncu üstünden mi 0-2 olur diye konuşuyorsunuz ?

şunu söylemek istiyorum kısaca yarın göreceğiz hep beraber son yıllardaki en istekli ve en iyi futbol oynayan Türk milli takımı sahada olacaktır...

Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ömer Toprak, Hakan Balta, Caner Erkin, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor, Enes Ünal, Cenk Tosun

böyle oynayacakmisiz Gökmen e göre

adamin beyinine girmiyor birtürlü. Hakan kanatda ne ariyor? Ozani Tolganin önünde görmekte ayri bir kafa

bence gelmiyor ozan milli takımda iyi performans gösteriyor.
Tamam ozan oynamasın tolga oynasın 5 tane mi atıcaz 1 oyuncu üstünden mi 0-2 olur diye konuşuyorsunuz ?

Ben adamların bize ters gelmesinden dolayı öyle diyorum.O kadrodan bağımsız ama şu kadro olursa gol atamayız en fazla 0-0 olur.Adamların kadro şaktar-dinamo kiev karışımı.Sen bunları yenebiliyo musun içeride dışarıda.Bariz üstünlükleri var.Milli takım olarak da kısır bir takım olduğumuz gerçeği de varken fark atarız diyebiliyosan sen ben de gol atamayız diyebilmeliyim

Ben adamların bize ters gelmesinden dolayı öyle diyorum.O kadrodan bağımsız ama şu kadro olursa gol atamayız en fazla 0-0 olur.Adamların kadro şaktar-dinamo kiev karışımı.Sen bunları yenebiliyo musun içeride dışarıda.Bariz üstünlükleri var.Milli takım olarak da kısır bir takım olduğumuz gerçeği de varken fark atarız diyebiliyosan sen ben de gol atamayız diyebilmeliyim

Ukrayna futbolu türk futbolundan iyi değil fakat sistem takımları ama ben takıma güveniyorum dünya kupası için kazanmak zorundayız.

Haydi milli takim. Vurdugunuz gol olsun.

Baslarim ardasina terimine. Milli takim hepimizindir. Dunya kupasina gitmemiz lazim. Dikkatli oyunla umarim kazaniriz.

öyle bir gruptayız ki kosova hariç kim çıkarsa şaşırtmaz. Bu yüzden son maça kadar kimin çıkacağı belli olmaz

Oncelikle ukrayna milli takimi ile oynanan 6 macin 4 unu turkiye kazanirken 1 ini kaybetmis , 1 mac da berabere bitmis

shaktar veya dinamo gibi takimlarin yabanci oyuncularini yok sayip karmalari muamelesi yapmamak gerekir

ustelik rusya ile birlikte ukrayna da cok kotu bir turnuva gecirdi , kisir bir mac gecerse sasirmam ama bu macin agir favorisi turkiye

ben dusunulunenin aksine 4 puanin degil 6 puan pesinde kosulmasi geregine inaniyorum zira yaristigimiz esas takim hirvatistan kayip vermeyebilir

Bence erken bir gol yemezsek kazanırız maçı.

Oncelikle ukrayna milli takimi ile oynanan 6 macin 4 unu turkiye kazanirken 1 ini kaybetmis , 1 mac da berabere bitmis

shaktar veya dinamo gibi takimlarin yabanci oyuncularini yok sayip karmalari muamelesi yapmamak gerekir

ustelik rusya ile birlikte ukrayna da cok kotu bir turnuva gecirdi , kisir bir mac gecerse sasirmam ama bu macin agir favorisi turkiye

ben dusunulunenin aksine 4 puanin degil 6 puan pesinde kosulmasi geregine inaniyorum zira yaristigimiz esas takim hirvatistan kayip vermeyebilir

ben seni öTeki forumda trol olarak biliyordum kusura bakma sinan bilgin özür diliyorum senden yazdığın yazıda belirtmişsin bende maçı rahat kazanırız diye düşünüyorum.

Skor tahmini yapayim, 2-1

___Ozan Selcuk
Umut Hakan Emre
______Burak

Olmalı idi

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Ukraynaya koymayı severiz a dostlar, maçı kazanacağız

CuF-1mGWAAEHd0z.jpg

Geri
Üst Alt