DK 18 Elemeler M:2 | Türkiye 2-2 Ukrayna | M.S | 6 Ekim | TV8

Konya stadının "Allah Allah!" nidalarıyla , mehter marşlarının kulakları sağır edercesine söylenmesi temennisiyle.

2 senede 4 uncu milli mac , 2 de bizim finaller ile artik yeter deyip baydigim sehirde umarim kosova maci da oynanmaz

2 senede 4 uncu milli mac , 2 de bizim finaller ile artik yeter deyip baydigim sehirde umarim kosova maci da oynanmaz

Diğer illerin stadları bitince yavaş yavaş iyice yaygınlaşır Anadolu'da milli maç. Vodafone'da oynatırlar arada. İstanbul seyircisinden mümkün olduğu kadar uzak olsun da Milli Takım ne olursa olsun. Antep, Adana, Sivas, Kayseri, Eskişehir, Samsun, İzmir gibi yerlerde oynansın artık.

Diğer illerin stadları bitince yavaş yavaş iyice yaygınlaşır Anadolu'da milli maç. Vodafone'da oynatırlar arada. İstanbul seyircisinden mümkün olduğu kadar uzak olsun da Milli Takım ne olursa olsun. Antep, Adana, Sivas, Kayseri, Eskişehir, Samsun, İzmir gibi yerlerde oynansın artık.

Niye,İstanbul seyircileri adam değil mi hocam?

İstanbulda millet yoğun iş güç heycanları kalmıyor galatasarayın stadı konyada olsa bizim her maç full çeker

Insallah kazanacagiz

Emre mor ilk golunu atar

Hoccam yine 4 4 2 yi bulmuş. Enes koyar belki 1 tane.

a55ec8313e71a7bf64ca2fe1e8e66d0b.jpg

kazanacağımızı düşünuyordum ama bu 11 ile işimiz zor

Enes için milli takım erken diye düşünüyorum nedense.

Hollanda ligi gerçekten çok zayıf bir lig.

Son yılların en etkili ismi by ligden cikan Delay bile orada müthiş iken United da sıradan bile olamaddi.

Bugün Caner o kanadı tek başına tutabilirse helal olsun

Ben sadece kanat adamlarindan korkuyorum. COk tehlikeli oyuncular. Ozellikle Yarmolenko, bileklerini de cok iyi kullaniyor ve ani hizlanabiliyor. Vuruslari da iyi. Kolay mac kesinlikle degil, bizim takimi da dusunursek.

Geri
Üst Alt