DK 18 Elemeler M:2 | Türkiye 2-2 Ukrayna | M.S | 6 Ekim | TV8

Emre Mor'un dar alan çalımları Messiyle aynı seviyede pasını şutunu geliştirirse 3-4 sene sonra çok acayip yerlere gelebilir

Hakan, Arda, Emre, Yunus, vb. adamları oynatıp verim alamıyorsan suçlu sensin net.

İzlanda nasıl çevirmiş ya.Kötü oldu.
Kaan Ayhan da neden oyuna alındı anlamadım?
Tolga Ciğerci'yle zaten başlaması gerekiyordu.

İkinci yarı ne mac oldu helal olsun ellerinden geleni yaptılar

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim'e rağmen 1 puan.
Kaos futbolu da level atladı, rakiple güreşip kündeye getirecekler nerdeyse

--------------------------------------------------volkan------------------------------------------

------şener-------------------------m.topal--------------------------ömer------------caner----

-----------------------------------------------------tolga------------------------------------------

--------------------------hakan----------------------------------------------yunus---------------

--------emre----------------------------------------------------------------------volkan----------

-----------------------------------------------------cenk-------------------------------------------

Lan Emre Mor'un neyini eleştiriyorsunuz. Maçın adamı herif.

Müthiş oynadı. Çok övülen Hakan Çalhanoğlu 30 maçtır ilk defa bu maçın ikinci yarısı frikik dışında bir şeyler koydu ortaya.

Emre tornedo gibi çocuk ciddi Messi gibi çalım atıyor adam. Daha cidden çocuk bu adam.

Emre Morun calimi suana kadar bi verin verdigini gormedim. Calim at yere yat taktigi. Emre adam olsun ilk, diger meslekdaslarina saygi gostersin.

Yetenek olarak emre mor > 18 yasindaki messi

Haydaa...Bazı yorumlar varki, futbolu nasıl izliyor bu şahıslar şaşıyorum... Emre gibi adam eksilten, oyuna her türlü haraket katıp sahada tüm yüreğiyle oynayıp katkı yapan bir yeteneğimiz var, çocuğa gelmiş ders veriliyor

Maçı izlemedim ama bi sakin olun ya Emre daha çocuk. Bu çocuk 18 yaşında.

Böyle böyle yıllardır genç oyuncuları yam yam gibi yiyorsunuz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

has evladı hakan baltayı oynatıcam diye milli takım 2 puandan oldu yazıktır.

yazık oldu evinde ukraynayı yenmelisin terimin tercihleri sonucu etkiledi yine emre haddini bilmeli çalım atacağı yeri pas vereceği yeri bilmeli

Emre mor'u elestirenler futbolla iliskisini gözden gecirsin

Lan Emre Mor'un neyini eleştiriyorsunuz. Maçın adamı herif.

Müthiş oynadı. Çok övülen Hakan Çalhanoğlu 30 maçtır ilk defa bu maçın ikinci yarısı frikik dışında bir şeyler koydu ortaya.

Emre tornedo gibi çocuk ciddi Messi gibi çalım atıyor adam. Daha cidden çocuk bu adam.

Calim disinda 0 su an icin, bunu kabul etmek zor mu? Macin adami da degil bence. Macin adami dedigin calim disinda ekstra bir seyler koyar oyuna. Sadece dribblingle macin adami olunur mu? Pas vermiyor cocuk, sadece kendine oynuyor, normal olarak cok fazla heyecanli, frikiklerde bile daha hemen ben atacagim havalarina girmis vs vs. Daha cok pismesi lazim, ozellikle futbolun pas kisminda.

Geri
Üst Alt