DK 18 Elemeler M:2 | Türkiye 2-2 Ukrayna | M.S | 6 Ekim | TV8

emre söz dinlerse tuchel onu cok güzel pişirir 2-3 yıla cok iyi bir topcu görürüz ama daha yolun cok basında

Ilk yari sifira inip penalti noktasina cikardigi bir top var cenk'in gec kaldigi pozisyon

Cenk'in direkten dönen pozisyonun baslangici nasil mesela

Evet, ben haksizim. Hic bencil degil. Pas ustasi, hep arkadaslarini oynatiyor. Hatta agresif de degilmis. Hatta kavgaya bile girismeye tenezzul etmez. Hatta su anlik haddi olmamasina istinaden en kritik anda frikige bile burnunu sokmaz.

Volkan solda tolga ortada hakan forvet arkası oynasa bu takım kazanırdı bu kadar basit

Aynen kontrol edip rakibi sinir ederse müthiş olur.

En sevdiğim 3 adam

Gheorghe Hagi
Felipe Melo
Bülent Korkmaz'dır hepsi de çirkef adamlardı. Emre nerede nasıl yapması gerektiğini öğretirse iyi futbolculuğunun yanında lider ve sindiren de bir oyuncu olur.

O zaman Melo abisiyle takilsin biraz :)

Cok sukur Tolga sag salim bitirdj maci

Sent from my iPhone using Tapatalk

İkinci yarı iyi oynadık diyenler var. Ben başka maçı izledim herhalde. Özete tekrar bakacağım. İkinci yarı 65. dakikaya adamlar bizimle dalga geçti. Sonrasında da kaos futbolu vardı. Emre olmasa o bile şüpheli. Şişir bas, şişir bas sışında tek opsiyon Emre idi. Ortasaha 3 pas üst üste yaptığımız pozisyon yok nerdeyse. Bırak onu stoperler arası paslaşma bile yapamadık.

maalesef yanlis kadro secimi ve sistem yuzunden 2 puan biraktik.

cok rahat yenebilirdik ukraynayi.

yazik.

milli takım sol kanadı sinan gumuse ait olmalı

Evet, ben haksizim. Hic bencil degil. Pas ustasi, hep arkadaslarini oynatiyor. Hatta agresif de degilmis. Hatta kavgaya bile girismeye tenezzul etmez. Hatta su anlik haddi olmamasina istinaden en kritik anda frikige bile burnunu sokmaz.

Bugun milli takimin buldugu pozisyonlarin icinde emre mor herzaman var

Hem pas olarak var hemde kendi bireysel yetenegiyle var

Emre mor'u bu takimdan cikar pozisyona giremez,avrupa Sampiyonasinda emre'nin olmadigi maclarda da gördük Bunu zaten

Agresifligine gelecek olursak evet agresif,agresif olmasi kötü degil en azindan sahada skora tepki veren bir oyuncu'nun olmasi sevindirici

Emre büyük yetenek bir kez olsun sahip çıkın yahu bir oyuncuya adam topu aldığında hiçmi heyecanlanmıyorsunuz eleştiri yapacağım diye komik oluyor bazıları adam 18 yaşında oynatıldığı maçlar hep bıçak sırtı ispanya çekler hırvat ve bu maç biraz adaletli olun yahu

iyi iyi terim kalır medya terimi övmeye baslamıs ilginc sekilde ardaya vs gömmeye basladılar

Emre mor olmadan bu takimin pozisyona girebilecegini düsünenler varsa yanlis yoldalar

Turkiye tarihi boyunca Ukrayna'yi kac kere yenmis yenilmis? Altyapilari iyi Ukrayna'nin. Turkiye'de de iyi genc oyuncular var da Terim 4-4-2 oynadigi icin orta sahadaki sayisal ustunlugu Ukrayna'ya verdi, evire cevire oynayip yeniyorlar.

istatistikleri bulamadim iki takim arasinda.

Ilk yari TAMAMIYLE TERIMIN o mükemmel über süper ultra 4-4-2 sine borclu, ilk 11 ine borclu.

Ne zaman Tolga oyuna girdi (orta sahayi kazandik) ve Hakan ortaya gecti adam gibi oynamaya basladi takim. Terim malin ve egoistin tekidir NOKTA

Bu ömer de nuri gibi bir kez olsun şu takımda faydalı oynamadı beni en çok şaşırtan ise şenerdi vala baya iyiydi bence

4-4-2 çıkıp merkezde Topal - Ozan, kanatlarda Hakan - Emre çıkmak intihardı. 1 puana sevinmek lazım. İzlanda deplasmanında yenilmezsek şu süreci iyi kötü atlatmış oluruz.

Maçın çocuğu yani adamı
d034e0a1860cd9df2be14830f08e08b2.jpg

Bugun milli takimin buldugu pozisyonlarin icinde emre mor herzaman var

Hem pas olarak var hemde kendi bireysel yetenegiyle var

Emre mor'u bu takimdan cikar pozisyona giremez,avrupa Sampiyonasinda emre'nin olmadigi maclarda da gördük Bunu zaten

Agresifligine gelecek olursak evet agresif,agresif olmasi kötü degil en azindan sahada skora tepki veren bir oyuncu'nun olmasi sevindirici

Bir oyuncunun daha oldum demeden ilahlastirilmasina karsiyim. Daha yiginlarca eksigi var. Is ona bagli daha cok. Ya Messivari olacak, ya da Volkan Sen. Insallah ilki olur.

Bu ömer de nuri gibi bir kez olsun şu takımda faydalı oynamadı beni en çok şaşırtan ise şenerdi vala baya iyiydi bence

Aslında ilk yarının sonunda çıkması gereken Hakan değil Ömer'di ama sanırım Fatih Terim yıllar sonra geri almışken oyuncuyu kaybetmek istemedi. Yoksa direk çıkarması gerekiyordu.

Performansı berbattı malesef Ömer'in. Sanırım kimyası tutmuyor milli takım ile.

Geri
Üst Alt