DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

ah be pukki atsanaydi onu

89 da degil de 90+3 te kacan cok uzdu , finlandiya sadece son dakikalari duzgun degerlendirse izlanda ile hirvatlarin 2 ser puan azi olurdu .. gercekten diger maclarin istedigin gibi gitmesi cok onemli boyle yakin gruplarda

aksamleyin beraberlik iyidir diyordum ama boyle herkes kosovadan finlandiyadan uc uc alirsa beraberlik de kafi gelmeyebilir

Arkadaş bu adama maç önceleri ne içiriyorlar yaw.

kaan ayhan iyi topcu mu ? hic izlemedim baktimda transfermarkt a 2 sene once degeri 5 milyon euro imis bu sezon 500 bin avro ya transfer olmus ikinci lige

İşte Ay-Yıldızlılar'ın İzlanda maçı 11'i

Volkan Babacan
Şener
Mehmet Topal
Ömer
Caner
Kaan
Hakan Çalhanoğlu
Ozan
Emre Mor
Yasin
Volkan Şen

Böyle oynayacakmisiz.

Bu kadronun tek acıklaması var. Hoja gitmek istiyor. Başka türlü böyle sacma bir kadro cıkarmaz.

turnuvada 2 kotu macin arkasindan cekleri 2-0 yendik , ayni gun almanyanin 10 olacak macta k irlandayi 1-0 yenebilmesi ,irlanda gibi takimin da italyaya ,italyanin direkten donen topundan sonra 87 de gol atmasiyla elendik

yani simdi selcuk un goluyle sansliydik , kazaklar letonyayi yendi etti diyoruz da, hem kurada hirvatlarla ispanyollarin cikmasi ayni grupta , bir de ilk cumlemdeki olaylar sonucunda elenmek de buyuk sanssizlik

Çalhanoğlu false9 gibi görünüyor ama bilemedim. Emre'yi oynatıp orada kilitlemez inşallah. Yasin'de çift haneli IQ'ya sahip oranın adamı değil. Hakan vücudunu fena kullanmıyor.

maçı alırsak en çok içimizdeki izlandalılar üzülecek hocayı eleştiremeyecekleri için.

Terim bunamış resmen bu kadro ne :D , ha balı tutar kazanır kesin sonra ekrana çıkar ahkam keser

Milli takımın en büyük eksiği rakibi karşılama. Bu konuda ligin en iyisi Tolga oynamıyor. Güzel kafa. Bana göre fena kadro değil daha fazla top yapıp hızlı çıkma şansımız olabilir. Ama bir iki eksik var ki yakabilir bizi. Biri Tolga mesela.

Bu izlanda bana asiri antipatik geliyor, kendilerini sempatik gosterip , sevgi pitircigi havasi verip alttan alttan is goturuyorlar ... mutevazi takim ayaklariyla sirin cocugu oynuyorlar

kaan ayhan iyi topcu mu ? hic izlemedim baktimda transfermarkt a 2 sene once degeri 5 milyon euro imis bu sezon 500 bin avro ya transfer olmus ikinci lige

Potansiyeli yüksek bir cocuk ama beklenilen gelismeyi gösteremedi henüz. Ama hala sadece 21 yasinda bunu da unutmamak lazim.

Bu sezon Düsseldorf da da varlik göstremezse isi zor.

Cenk rezalet oynuyor zaten normal kulübede olması da bu Yunus'a neden hiç şans vermiyor anlayamadım.
Mevlüt'te 6 gol atmış bu sezon.
En azından biri olmalıydı 11'de.

Adamlar totem yapiyor

CuV7XhmXgAQNzWx.jpg:large

Ukraynayi yensek cok iyi olurdu ama hirvatlar ve ukraynadan ziyade bence en onemlisi izlandayi yenmek gibi duruyor grubun gidisatina gore

ukrayna cok kotu gercekten

Geri
Üst Alt