Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
ukrayna nin 1 i kesin 1 i tartismali iki penaltisini vermedi hakem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dönerciler lütfen sakin olub dönerimizi bitirelim hocam gerekli kapakları döşeyecektir.
Soyunma odasi ayni bizim buradaki amatör takimlarin soyunma kabinleri gibi.
![]()
Dönerciler lütfen sakin olub dönerimizi bitirelim hocam gerekli kapakları döşeyecektir.
Sahada cok kotu diyorlar dogru mu acaba. Soyunma odasina bakilirsa dogru gibi.
Ben de Twitter da bir kac yerde zeminin kötü oldugunu okudum. En gec 1 saat sonra görecegiz zaten dogru mu degil mi.
Aynen eger dogruysa bizim futbolcular dokulur oynayamazlar.
Cok degil 1 hafta evvele dek neden omer toprak yok , ne zaman gelecek bu adam deniyordu , geldi , 4 gun onceye kadar da omer oynamali deniyordu , oynadi
mac esnasinda ve sonrasinda omerin ne kadar oynamamasi gerektigini konusanlar da ayni kisilerdi
anlamiyorum , sonucu gorup yorum yapabilmek antrenorlerin basarabilecegi bir sey degil .. omer oynamaliydi diyenlerin hepsi omerin ne kadar kotu oldugunu yazanlardi
bu omer gecen 3-0 lik izlanda macinda da iki saridan atilip maci berbat etmisti
Izlanda gibi rakiplere karsi mücadele gücü yüksek adamlar oynamali bence, ama bu kavrama uyan fazla futbolcumuz da yok gibi.
Bu kez de kosova nin penaltisini yedi , manyak midir nedir bu hakem 4 penalti atladi tartismasiz , avrupali yunus yildirim
lanet olsun 100% direkten dondu
Boyle bir sey olamaz 2-0 oldu derken bu kez de ukraynanin 100% golunu yedi hakem