DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

ukrayna nin 1 i kesin 1 i tartismali iki penaltisini vermedi hakem

Fatih hoca dersine iyi çalışmış hadi inş hayırlısı artık.

Bizim Sightorsson'un olmamasi iyi.

neler kaciriyor kosova ya , ne yeteneksiz adamlar bunlar, delirttiler resmen

net 3 uncu penaltisini da vermedi hakem ukraynanin , inanilir gibi degil

Bizim icin pek kolay bir mac olmuyacagi kesin. Izlanda kotu takim degil.

Kosova, Malta gibi dandik takimlara puan kaybetmeyi her zaman sevmisizdir. Umarim bu elemelerde tokatlariz böyle takimlari.

Soyunma odasi ayni bizim buradaki amatör takimlarin soyunma kabinleri gibi.

CuV1nRNXEAQcMES.jpg

Sahada cok kotu diyorlar dogru mu acaba. Soyunma odasina bakilirsa dogru gibi.

Yasin ilk 11 demis tolga yok

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada bir detay daha var , mesela ukrayna veya izlanda kosovayi 1-0 mi yenebildi , sen mumkunse yakalarsak hirvatlar gibi yuzdeli olup 4-0 5-0 yeneceksin ki surpriz bir puan esitliginde ustte olabil

ornek izlandaya 1 yenildin 1 berabere kaldin , ama izlanda da baska maclarda puan kaybi yasadi , oldu ki puan puana kaldin .. O zaman finlandiyaya kosovaya attigin goller cok onemli

Cok degil 1 hafta evvele dek neden omer toprak yok , ne zaman gelecek bu adam deniyordu , geldi , 4 gun onceye kadar da omer oynamali deniyordu , oynadi

mac esnasinda ve sonrasinda omerin ne kadar oynamamasi gerektigini konusanlar da ayni kisilerdi

anlamiyorum , sonucu gorup yorum yapabilmek antrenorlerin basarabilecegi bir sey degil .. omer oynamaliydi diyenlerin hepsi omerin ne kadar kotu oldugunu yazanlardi

bu omer gecen 3-0 lik izlanda macinda da iki saridan atilip maci berbat etmisti

Mesele Omer'in kadroda olmasi idi

Izlanda gibi rakiplere karsi mücadele gücü yüksek adamlar oynamali bence, ama bu kavrama uyan fazla futbolcumuz da yok gibi.

Malesef yok. Belki mevcut kadroda bir mucize olurda biraz mucadele ederler bizi yaniltirlar ama onunda olmasi cok dusuk bir olasilik.

ya Yasin milli takıma seçiliyor bir de 11 çıkıyor :D

valla ben şikebahçenin şak şakçısı kanalda denk geldim gördüm yağışta vardı yaklaşık yarım saat 45 dakka önce.
Ve orada bir gazeteci şartların çok zor olduğunu filan söyledi.Biz donuyoruz burada nasıl oynayacak bizimkiler diye yani 1-0 olsun bizim olsun ama yenilmemeliyiz..
Şu maçta beraberlik bile gerçekçi olmak gerekirse çok iyi olur kazanırsak süper zaten.

Burada asıl önemli olan adamların sertliğine cevap vermemiz ve taçtan filan gol yemememiz gerekiyor.Oyunu 0-0'da tutarsak erken gol görmezsek ben hava şartlarından dolayı kesin kazanırız diyemiyorum artık ama kazanmak zorundayız öylede bir gerçek var

Bu kez de kosova nin penaltisini yedi , manyak midir nedir bu hakem 4 penalti atladi tartismasiz , avrupali yunus yildirim

lanet olsun 100% direkten dondu

Boyle bir sey olamaz 2-0 oldu derken bu kez de ukraynanin 100% golunu yedi hakem (tekrar izledim , tam kalecinin onunde ofsayt taki adam egilmis ,iptal edilebilirmis dogru gorunuyor)

Son düzenleme:
Bu kez de kosova nin penaltisini yedi , manyak midir nedir bu hakem 4 penalti atladi tartismasiz , avrupali yunus yildirim

lanet olsun 100% direkten dondu

Boyle bir sey olamaz 2-0 oldu derken bu kez de ukraynanin 100% golunu yedi hakem

Sen nasıl bir sinsisin öyle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt