DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

O zaman Hiddink, Ersun ve Avcı da suçsuzdu bu mantığa göre. Hele hele Şenol Güneş resmen gümbürtüye gitmiş demektir.

Kusura bakma kardeşim ağır saçmalıyorsun sanki her turnuvaya katılıyormuş gibi konuşmanın anlamı yok bu takım tarihinde 4 kere avrupa şampiyonasına katıldı. 2'si Terim zamanındaydı. Son katıldığımız, 1996-2000, 2002,2008,2016 turnuvalarının 3'ünde Terim sayesinde, diğer ikisi Terim'in 93'de Akdeniz Olimpiyatlarda temelini attığı ve 96-2000'de Galatasaray'a topladığı jenerasyonu sayesinde. Terim'i o kadar eleştirecek konu varken nasıl oluyor da en aptalca eleştirme biçimiyle (Başarısızlık) üzerinden eleştirmeyi başarıyorsunuz. Adam Türk futbolunun Son 20 yılının en iyimser oranla %90 başarısında ismi var hala Terim yüzünden 2006-2010'a gidemedik gibi saçma sapan bir eleştirine gülüyorum. Akıl var, izan var. Zaten normal olan bizim turnuvalara katılamamamız 70'yılda 4 kere Avrupa Şampiyonasına, 2 kez Dünya kupasına katılmışız zaten. 6 katılımın 5'inde bu adamın imzası var. Git egosunu falan eleştir benden sana tavsiye ;)

Son düzenleme:
Ben de tiksinmiştim ama hakem trio'sundan. Terim kendini attırmasa o maçı kazanamayacaktık.

Alpay bu macta hakem hic bir sey yapmadi , dany salagi adami dusurdu haliyle kirmiziyi yedi , bir de faulun ardindan terim topu yerlere vurdu sonra aptal yerine koyarcasina "kendi oyuncuma yaptim" diye soylendi durdu

adam ikinci yari bize penalti da verdi .

Hem bu mac hem bundan iki hafta filan evvel ordu macinda hakemler hic bir sey yapmadi aslinda , ordu macinda muslera vurdu birinin topuguna carpti gol oldu , balta elle oynadi 0-2 oldu

ikisinde de tribun arti terim ezdi hakemi . En fazla yaptiklari uc dort orta sahada rakibe kolay faul calmislardir veya itirazdan kart yemisizdir

o iki maci net hatirliyorum net , tribunde delirdik hepimiz ama evde izledik alakasi yoktu hakemlerle

Almanya'da akşamları biraz satılıyor mu ? Vay anasına bizde Almanya'yı gelişmiş memleket sanırdık.

Türkiye gelismis ülke pazar günü her yer acik. Burada in cin ayri oynuyor, ya benzinciye gideceksin ya da böyle bakkal gibi yerler oluyor oraya gideceksin.

Öyle alisveris yapma imkaninin neredeyse sifir.

ben suçsuz demiyorum ama yerden yere vurmuyorum adamı..
Sonuçta kadro kalitemizin durumu bu 1 stoperimiz yok forvetimiz yok üstüne dirençli ortasaha oyuncumuz gerçekten yok hadi tolga ciğerci başka yok işte volkan şenden ozandan yasinden bir şeyler yapsın diye bekliyoruz ne yapıcaklarsa artık ama gerçekten Fatih Terime fazla haksızlık ediliyor adam istifa etse bıraksa gitse mesela gelen adam bundan daha iyi top oynatabilirmi izlanda zaten soğuk buz gibi bir stat birde saçma sapan gol yiyince kaçınılmaz felaket oluyor tamam hoca kötü kabul ediyorum eyvallah ama oyunculara ne demeli 2 top ayaklarında tutamıyorlar insan utanır ya ozan top tutamaz öteki top tutamaz yanındaki adama pas veremeyen adam var milli takımda hele birde ömer toprak olayı varki tam facia....

Nasıl oynuyor almanyada inanılır gibi değil...
omer toprak kotu futbolcu olsa bundesliganin en iyi takimlardan biri olan leverkusende banko oynamazdi. bence fatih terim soyunma odasini kayip etti, oyuncular felanda iplemiyor fatih terimi. fatih terim bitmis bir adamdir.

Adamlar frikik atacak.

Sürekli çeneleri çalışıyo
Fatih hoca herhalde sürekli hakemle kapışın diyo

T@patalk ????

Bundan sorular şu olur:

1. Milli Takımın yeni hocası kim olur: Aykut Kocaman, Trabzon'u her an bırakabilecek olan Ersun, Ortalarda grünmeyen Ertuğrul, Yabancı?

2. Fatih Terim'in bize gelmesini önleyecek mekanizmalar nelerdir? Hem Hoca'yı iyi hatırlayacağımız hem şu anki halinden Milli Takım ve Galatasaray'ı kurtarabileceğimiz formül nedir?

Valla buyuk ihtimal Aykut kocamani yapar bunlar. Ama kimi yaparlarsa yapsinlar cok da umrumda olmaz.

Ve ft de basinin baskisi ve takim icinde altinin oyulmasi ile Riekerinkin yerine gelir malesef! :(

Türkiye gelismis ülke pazar günü her yer acik. Burada in cin ayri oynuyor, ya benzinciye gideceksin ya da böyle bakkal gibi yerler oluyor oraya gideceksin.

aldi zaten saat 18'de kapaniyor, lidl'dede ayni. :D

Gelişmişliğimizi çalışkanlığımıza borçluyuz işte... Her şey güllük gülistanlık olmasına rağmen, refah içinde yaşamamıza rağmen pazar günleri bile çalışıyoruz. :D

Adam vuramadi yoksa yemistik.

biraz becerikli olsalar şimdi 4 olmuştu

Emre Mor pasi verse Volkan Sen kaleci ile karsi karsiya kalacak.

Kusura bakma kardeşim ağır saçmalıyorsun sanki her turnuvaya katılıyormuş gibi konuşmanın anlamı yok bu takım tarihinde 4 kere avrupa şampiyonasına katıldı. 2'si Terim zamanındaydı. Son katıldığımız, 1996-2000, 2002,2008,2016 turnuvalarının 3'ünde Terim sayesinde, diğer ikisi Terim'in 93'de Akdeniz Olimpiyatlarda temelini attığı ve 96-2000'de Galatasaray'a topladığı jenerasyonu sayesinde. Terim'i o kadar eleştirecek konu varken nasıl oluyor da en aptalca eleştirme biçimiyle (Başarısızlık) üzerinden eleştirmeyi başarıyorsunuz. Adam Türk futbolunun Son 20 yılının en iyimser oranla %90 başarısında ismi var hala Terim yüzünden 2006-2010'a gidemedik gibi saçma sapan bir eleştirine gülüyorum. Akıl var, izan var. Zaten normal olan bizim turnuvalara katılamamamız 70'yılda 4 kere Avrupa Şampiyonasına, 2 kez Dünya kupasına katılmışız zaten katılmışız zaten. 6 katılımın 5'inde bu adamın imzası var. Git egosunu falan eleştir benden sana tavsiye ;)

Tam tahmin ettiği gibi başarılılar sürekli gündeme getirilir ama batırdıklarında sanki sürekli gidiyorduk edebiyatı döner. Terim de böyle yapıyor. 20 maçta 3 kere yenildik sadece diyor ama son 6 maçtır takımın kazanamadığını söylemiyor mesela.

Benim yazdıklarım gayet öz ve netti. 2006 ve 2010'a Terim yüzünden gidemedik. Bu kadar net.

Iyi gidince Fatih Terim kotu gidince Fatih Terimin sucu yok, nasil bir dusuncedir bu ben bilemedim. Adam her macta yeni bisey deniyor, 3 sene gecti hala bir takim oturtamadi herif, ve hala bunu destekleyen birsuru millet var. Avciya bile bu kadar sans verilmedi, ama konu Fatih Terim olunca farkli oluyor.
Firsatcilik felanda degil bunun adi. Yasini, Volkani, Ozani oynatiyorsan net olarak hoca degilsin.

Riekerink'in en ufak hatasında sene sonunu göremez yazan arkadaşlar 3 senediir 2 maç dışında top oynamamış takımın Kazakistan'ın tarihindeki en byük başarısı sayesinde 24 turnuvalı takıma gidişinden hareketle midir nedir Terim'e toz kondurmuyorlar. Hatırlarsanız Euro 16 öncesi elemelerde de yine İzlanda deplasmanında Topal'ı ilk kez defansta ve hem de 3'lü oynayarak başlamıştık. Olcan, Olcay filan mı 11 oynuyordu ne.

Mili Takım'da gençleştirme diye birşey olmaz. Dünyanın en saçma şeyi. Hoş kulüp takımında da bir anda 20 adamla gençleştirme olmaz da özellikle milli takımda hiç olmaz. Bizim MT'nin ideal 11'i az çok bellidir. Sistemi de bellidir. Bir kere Hakan, Emre, Yunus, Arda gibi adamları gözün kapalı oynatacağın bir sistemi kurmak ve yararlanmak zorundayız. Elimizde çok elit adamlar yok. Bari bunu başaralım.

vay be izlanda da bile bir suru kebabci varmis turklerin gitmedigi yer yok .

Ben de bir kefir açayım bari. Zorunuza gitmesin karamaya kefiri.

3-1 bitecek bence.

Geri
Üst Alt