DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

Ozan Tufana forma veren Taratordur fatih terim değildir

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi 6 aydır Terim Allah Kerim diyordun burada.İkisini de deme. Ne tarator ne Allah kerim.

Hele Terim'in kendi kariyerinin en onurlu duruşunu gösterdiği günlerde.

Emre mor 40 fırın ekmek yemesi gerekir takım oyun konusunda. Yetenekleri tartışılmaz tabiki ama takım için oynamıyor. Dortmund da aynı sorunu yaşıyor

Emre Mor pas ver be kardeşim ya adam bomboş gidecek.
Bunları da yapsan senden olacak ama top seninmiş gibi oynuyorsun herkesi geçip kaleye öyle gitme zorunluluğun yok :D

dunyada en cok kazanan milli takim hocasi terim dedim spiker gulerek

Milli takımda kim iyiyse o oynar tamam ama, e abi her ay defans 4'lüsü bu kadar değişir mi? Bir de gençleştirme hiçbir yerde böyle yapılmaz. Bu çocuklara yol gösterecek futbolcu da lazım sahada. Liderlik yapabilecek. Ama bu durum tam bu ülkeye yakışır nitelikte, bizden hiçbir halt olmaz. Şaka gibi, Dünya Kupası elemesi abi bu Dünya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence şu an da zerre kadar milli takımı düşünmüyor, çizdirdigi karizmasını düşünüyor

Bu Şener mi yoksa Sabri mi

omer toprak kotu futbolcu olsa bundesliganin en iyi takimlardan biri olan leverkusende banko oynamazdi. bence fatih terim soyunma odasini kayip etti, oyuncular felanda iplemiyor fatih terimi. fatih terim bitmis bir adamdir.

iyi ondan sonra gelicek hocalarıda görücem avcı hiddink ersun hepsi başarıdan başarıya koştu (ki bence hiddink başarıldırı playoffa götürdü bizi)

Yinede herkesin kendi fikri ben Fatih Terimin milli takım için en doğru insan olduğunu düşünüyorum ama bu şartlarda zaten fazla kalmaz milli takımda

Tam tahmin ettiği gibi başarılılar sürekli gündeme getirilir ama batırdıklarında sanki sürekli gidiyorduk edebiyatı döner. Terim de böyle yapıyor. 20 maçta 3 kere yenildik sadece diyor ama son 6 maçtır takımın kazanamadığını söylemiyor mesela.

Benim yazdıklarım gayet öz ve netti. 2006 ve 2010'a Terim yüzünden gidemedik. Bu kadar net.
Haklısın her turnuvaya giden milli takımı bu iki turnuvaya götürmemesi büyük skandal. Çok acizce bir eleştiri net.

Fatih Hocayi Cok severim bende yeri ayridir ama bize gelecekse su asamada hoca olarak istemem. Riekering Bey iyi gidiyor.

Fatih Hocayi Cok severim bende yeri ayridir ama bize gelecekse su asamada hoca olarak istemem. Riekering Bey iyi gidiyor.
Benim gozumde su asamada Terim i bizim takima hoca olarak isteyen Galatasarayli degildir.

Alpay bu macta hakem hic bir sey yapmadi , dany salagi adami dusurdu haliyle kirmiziyi yedi , bir de faulun ardindan terim topu yerlere vurdu sonra aptal yerine koyarcasina "kendi oyuncuma yaptim" diye soylendi durdu

adam ikinci yari bize penalti da verdi .

Hem bu mac hem bundan iki hafta filan evvel ordu macinda hakemler hic bir sey yapmadi aslinda , ordu macinda muslera vurdu birinin topuguna carpti gol oldu , balta elle oynadi 0-2 oldu

ikisinde de tribun arti terim ezdi hakemi . En fazla yaptiklari uc dort orta sahada rakibe kolay faul calmislardir veya itirazdan kart yemisizdir

o iki maci net hatirliyorum net , tribunde delirdik hepimiz ama evde izledik alakasi yoktu hakemlerle

Ben 3 maçta bu kadar delirdim.

1. 2009'da oynanan İBB maçında Hüseyin Göçek yönetimi vardı son saniye de yiyerek 1-1 berabere kalmıştık.

2. Bu maç

3. A.Madrid maçında Caner'in sabotajı ve hakemin skandal kararları.

Sıralama kendi içinde değişir.

Abi 6 aydır Terim Allah Kerim diyordun burada.İkisini de deme. Ne tarator ne Allah kerim.

Hele Terim'in kendi kariyerinin en onurlu duruşunu gösterdiği günlerde.

Twitter'dan Terimi kulübe davet eden de Murhan değil miydi yaw

Geri
Üst Alt