DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

belli bir sistemi olan takımlarda sırıtmaz iyi gözükür.o bölgede oynayan adamdan daha kreatif şeyler bekliyorum mesela sergen yalçın gibi.gerçi şu takımda kim iyi ki herkes ruhsuz maç bitse de gitsek havasında.
Belli bir sistem dedigin Hakan Calhanoglu üzerine kurulu.

yahu beyler neye neden kızıyorsunuz ülkenin forveti cenk stoperi toprak ve topal düşünün bülentlerden alpaylardan forvette hakanlarda fatih tekkelerden gelen noktaya bak

bu kadronun basında mourinho olsa gene bir halt olmaz çok büyütüyoruz gözümüzde

aha kafaya tellik de gecirmis tam olmus adanali

hoca maç sonu istifa edebilir...

Valla bilmiyorum patlayacak gibi duruyor F.T maç sonunda

Cok begenilen Hakan Calhanoglu suan bizim takimda en fazla yedek olur. Biz milli takim oyuncularini cok abartiyoruz.

terimden nefret eden biri olarak soyluyorum terimin yapabilecegi bisey yok

kadro kalitemiz dusuk

emre mor, hakan disinda iyi kaliteye sahip oyuncumuz yok

bi de arda var o da gotunu kaldiramiyor

biz makedonya, bulgaristan, romanya, ukrayna ayarinda bir takimiz

Fatih Terim Milli Takımın basına gectikten sonra yaptıgı basın toplantısında, Milli Takımın bir sistemi yok, sistem takımı olacagız, gibisinden yakısıklı laflar etmişti. Dunyanın en çok kazanan Teknik Direktoru Mr EGO, hangi sistem, Turk futboluna hangi katkın oldu? Oyuncularınla gereksiz polemikler yarattın.. Cebini doldurdun, futbolun içini bosalttın.. Koskoca bir YUH sana...

Umut Bulut bile Cenk denen gereksizden daha iyi oynar.Tiner çekmekten beyin fonksiyonları ölmüş Cenk'in

Evet Kadromuz bir Almanya milli takimi degil, ama baya da futbolu bilen oyuncular var, ama gercek olan su Terim nezeman TD olursa, buna Galatasaray da dahil, adam gibi futbol izlettirmedi bizlere. Hep Kaos ile yönetti, öyle de futbol bize izletti, 3cü dönem Sampion yaptiginda eh peh biraz, ama rakipler de berbat ötesiydi.

O yüzden dünyanin en balon hocasi, ancak ben bilirim filan sansla balla rezil olarak bisey yapar.

Kadro itibariyle bu grupta en iyi 4. kadroya sahibiz bence. Yani hedefimiz ilk 4 olmali yanlis hedefler koyuyoruz.

Kızma ya benim derdim Terim değil senin gibi saçma eleştiri yapanlar bu bazen Terim konusunda olur, bazen Sneijder, bazen hatta Sabri.

Terim dışında bir hocayla turnuvaya katılma oranı yaklaşık %5 ken, Terim milli takımın başındayken bu katılma oranı %50 bu şimdi başarısızlık mı? Diyorum ya akıl var izan var

Terim ile ilgili diğer gönderilerime baksan aslında bu kadar net konuşmazdın o mesajla ilgili. Bana göre Terim 2002'den sonra her geçen gün kendisini kaybediyor demişim. Adam herhangi bir takımın başarısından çok kendisinin ne yaptığı ile ilgileniyor ve gündeme gelmek istiyor demişim. Mesela örnek olarak 2008. Orada bile takım ölü Nihat'ın santrafor oynadığı dakikalarda dökülüyorken Semih girince canlanıyordu. Ama Terim sonraki maç yine Nihat ile başlıyordu çünkü derdi ben yaptım oldu diye düşünülmesiydi. 2002'den sonra bunu bir kere yendi O da tam dibe vurmuşken hem biz hem kendisinin ihtiyacı olduğu 2011-2012. Adam gibi kadro tercihleriyle götürdük zaten. O arada 2002 öncesi Terim vardı saha kenarında. Sonraki sezon hemen başladı benzer transferlere Cris, Dany, Amrabat, Sneijder'i açıkça istememe durumu gibi durumlar vardı. Euro 16 öncesi de benzer şeyler yok muydu? Hakan'ın sol kanat oynatılması, Topal'ın stopere çekilmesi, üçlü savunma, garip garip adamların takıma doluşması derken Kazakistan mucizesi sayesinde 24 takımlı turnuvaya gittik orası zaten malum. Şimdi de aynı.

2006 ve 2010 da böyleydi diyorum. Yoksa ben Terim dışındakiler müthişti demiyorum.

Toprak-Topal-Caner 3lüsü var savunmada.

Bu takimin gol yemememe ihtimali 0 arkadas. Nasil mac kazanalim?

Bu Volkan Babacan çok leş bir kaleci çok abartıldı , ayı bunla top diye oynar

Geri
Üst Alt