Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.471
- 998
- 588
6.5 bu sartlarda müthis bir rakam.En iyi oyuncumuz Calhanoglu o da 6.5luk performans
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6.5 bu sartlarda müthis bir rakam.En iyi oyuncumuz Calhanoglu o da 6.5luk performans
Kızma ya benim derdim Terim değil senin gibi saçma eleştiri yapanlar bu bazen Terim konusunda olur, bazen Sneijder, bazen hatta Sabri.Doğru siz zaten biliyorsunuz Teirm'den öğrenmenize gerek yok. Başarısız olursa oyuncular, yardımcılar, hakemler, meteorlar ama başarılı olursa kendisi. Ezberletmiş adam. Eleştiriye kapalılık, kendisini sevenleri yarı yolda bırakma, hemen her tür emekçiyi aşaılama vs. diye devam eder sıradaki öğrenecekleriniz.
ulkeyi bok goturuyor hergun sehit oluyor millet zaten dertli sikintili ,cogu kisi biraz moral bulup sevinmek icin su maci izliyor oda komedi gibi
Bu Caner saka ya![]()
Kovulursa 7 milyon tl tazminat alacakmış dogru mu la ?
Caner gibi oyuncuyu sisiren sen degilmiydin yoksa üyeligi mi karistirdim?
Bunu ben Ersun zamanindan beri diyorum iste. Inter 2 macla ne mal oldugunu anladi. Ya öyle böyle degil inanilmaz kötü bir bek.caner 1 ersun zamanında kendini aştı şimdi eski caner gibi aynı...
Bizim ligde sırıtmıyor çünkü saldıran yok böyle seviyesi yüksek maçlarda sçıyor işte....
Leverkusen her hafta görüyor, bi sizler göremiyorsunuz. Cok beklersiniz basari diye bu kafayla![]()
Caner bizim ligimiz standartlarinda cok iyi bir oyuncu sisirecek birsey yok neyse o. Ust duzey bir oyuncu demedim hicbir zaman ama mesela soyle diyeyim Emre Mor bizim takimda ilk 11 yuzu goremez ama Caner her mac oynar.
Nuriyi sakatlıklar yok etti ve ingilterede macera seçimi.Ben aksini iddia etmedim. Ama etki ediyor yine de burda olmasi. Nuri Sahin örnegi var ortada.