DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

dk. 70 oldu

ben daha izlanda kalecisinin zorlandığı bir pozisyon hatırlamıyorum

Doğru siz zaten biliyorsunuz Teirm'den öğrenmenize gerek yok. Başarısız olursa oyuncular, yardımcılar, hakemler, meteorlar ama başarılı olursa kendisi. Ezberletmiş adam. Eleştiriye kapalılık, kendisini sevenleri yarı yolda bırakma, hemen her tür emekçiyi aşaılama vs. diye devam eder sıradaki öğrenecekleriniz.
Kızma ya benim derdim Terim değil senin gibi saçma eleştiri yapanlar bu bazen Terim konusunda olur, bazen Sneijder, bazen hatta Sabri.

Terim dışında bir hocayla turnuvaya katılma oranı yaklaşık %5 ken, Terim milli takımın başındayken bu katılma oranı %50 bu şimdi başarısızlık mı? Diyorum ya akıl var izan var

Milli takımı bir 5 yıl kapatalım en iyisi bir cacık olmaz bunlardan.

Ayıp vallahi ayıp, şu oynadıkları oyundan utanmaları lazım.

Caner gibi oyuncuyu sisiren sen degilmiydin yoksa üyeligi mi karistirdim?

Caner bizim ligimiz standartlarinda cok iyi bir oyuncu sisirecek birsey yok neyse o. Ust duzey bir oyuncu demedim hicbir zaman ama mesela soyle diyeyim Emre Mor bizim takimda ilk 11 yuzu goremez ama Caner her mac oynar.

makedonya bile italyaya kafa tutuyor adamlar 2-1 ondeydi yeni beraberligi sagladi italya

caner 1 ersun zamanında kendini aştı şimdi eski caner gibi aynı...

Bizim ligde sırıtmıyor çünkü saldıran yok böyle seviyesi yüksek maçlarda sçıyor işte....
Bunu ben Ersun zamanindan beri diyorum iste. Inter 2 macla ne mal oldugunu anladi. Ya öyle böyle degil inanilmaz kötü bir bek.

Leverkusen her hafta görüyor, bi sizler göremiyorsunuz. Cok beklersiniz basari diye bu kafayla :D

belli bir sistemi olan takımlarda sırıtmaz iyi gözükür.o bölgede oynayan adamdan daha kreatif şeyler bekliyorum mesela sergen yalçın gibi.gerçi şu takımda kim iyi ki herkes ruhsuz maç bitse de gitsek havasında.

Ben aksini iddia etmedim. Ama etki ediyor yine de burda olmasi. Nuri Sahin örnegi var ortada.
Nuriyi sakatlıklar yok etti ve ingilterede macera seçimi.

Hakan calhanoglu mesela iyi gidiyor leverkusen da ki kariyeri ve gelişimi konusunda. Arda desen barça da oynuyor. Milli takımlar gelişim konusunda bence pek önemi olmuyor okadar ama podyum piyasa yapmak adına önemli nokta olabilir. Özil mesela milli takım seçiminden dolayı piyasa yapa bildi bukadar

Ragnar ve Bjarnasson reisleri kulubumuze davet ediyor muyuz

Sen hayatın boyunca kontradan atamamışsın Emre Morla abuk subuk taktikle başlıyorsun

Geri
Üst Alt