DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

Milli takimin ilaci soyle 3-5 sene devsirme oyuncu. Formanin aslanin bagirsaginda oldugunu anlamalilar artik.
Turk halki olarak cok kisa surede gotumuz kalkiyor.

Ama.terim gaza gelir 2017ile seri yakalar hersey unutulur. Unutulmamali gerekiyorsa 25 yas ustu 1oyuncu bile almayacaksin gidip yabanci bakacaksin. Sonra kabus olur.

Hani ferdi dogulu asagi ferdi dogulu yukari gidiyorduk ne oldu niye bu hevesten vazgectik. Cenk ne boktur da milli takimin forveti olabiliyor.

simdi aysal yuzundenmiii Sneijder yuzundenmiii neden kaybettik? terim inanilmaz 4-4-2 sini oynatti kaybettik alla allahh

Milli takımı izleyecek hevesim kalmadı bence bir karar alınıp mt oyuncu yollamayalım sakatlanıp dönüyolar üstüne bide yeniliyor

Farkliyizda oyle koklu degisim olmadi reis. Rieking gercekten cok sey katti. Bak Tolga'ya pas atamiyor. Bizde rekorlar kiran Tolga pas atacak adam bulamiyor. Bu Rieking'in basarisidir benim gozumde

Sent from my iPhone using Tapatalk
Rierikerink türkiye de çalışmış şimdiye kadar en iyi futbol adamıdır bilgi konusunda Derwall dan sonra.
Adamın futbol bilgisi muhazam seviyede de savunma anlamında pek tatmin olamadım şimdiye kadar. İnşallah Hollanda savunma anlayışı virüsü yoktur hocada.

Hollanda futbolun en büyük sorunu zaten savunması olmuştur genellikle

Almanya'da yaşayan renktaşlarımız şu an Alman hocalardan boşta olanı yazabilirler mi?

Thomas Schaaf bir takımla anlaşmadı galiba. O olabilir sanki bizim Milli Takım'a.

Şöyle bir itirazım olacak. İzlanda filan da çok kapasiteli değil ama o kapasiteyi ortaya çıkaran bir strateji geliştirmişler.

Riekerink mesela. Geçen seneki takımdan çok büyük fark yok. Aldığımız adamlar Eren ve Tolga. Büyük oyuncular der misin? Ama takımın yavaşlığına, ve pas kalitesine uygun bir strateji geliştirdi. Bam bam oynamayı denesek 45.dakikada pilimiz biterdi yanlış mıyım?

Bana göre bu kadar çok Alman altyapılı bir takımımız varken bir Alman hoca ile mevut takımı en azından bir sisteme oturtabiliriz diye düşünüyorum. En azından Hiddink dönemi gibi son ana kadar yarışta kalırız.
klopp suan liverpoolda nefis top oynatiyor

liverpoolun kadro kalitesi ne city ne united ne chelsea ne de arsenal ayarinda

daha altlarda

ama liverpool anadolu atesi dans toplulugu gibi hep beraber oynayip inanilmaz organize oynuyor

sasiyorum her hafta

ne conte ne mourinho ne guardiola valla en iyisi klopp

bize de milli takima da alman hoca sart oglu sart

yabanci sinirin kalkmis doldur alman oyunculari ve getir 1 alman hoca

kafan rahat etsin

Farkliyizda oyle koklu degisim olmadi reis. Rieking gercekten cok sey katti. Bak Tolga'ya pas atamiyor. Bizde rekorlar kiran Tolga pas atacak adam bulamiyor. Bu Rieking'in basarisidir benim gozumde

Bu biraz cevresini tanimasindan kaynakli durum. Birde yaninda sneijder gibi oyunu yonetibilecek bir guc var. Hakani sneijder vari oynatmak istiyor ama nafile. Yardimcilarina tekmeyi koyup sistem bilen iki yabanvi yardimci alsin yanina daha iyi olur yoksa bu sistem tutmaz

Rierikerink türkiye de çalışmış şimdiye kadar en iyi futbol adamıdır bilgi konusunda Derwall dan sonra.
Adamın futbol bilgisi muhazam seviyede de savunma anlamında pek tatmin olamadım şimdiye kadar. İnşallah Hollanda savunma anlayışı virüsü yoktur hocada.

Hollanda futbolun en büyük sorunu zaten savunması olmuştur genellikle

Yalniz yedigimiz goller savunmadaki bireysel hatalar yuzunde yoksa cok pozisyon vermiyoruz.

Niye utaniyorsunuz anlamadim bizden daha iyi bir takimda deplasmanda yenildik. Utanacak olan Fatih Hocam ve senelik milyon dolarlar kazanan futbolcular.

Geri
Üst Alt