DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

Milli takimin ilaci soyle 3-5 sene devsirme oyuncu. Formanin aslanin bagirsaginda oldugunu anlamalilar artik.
Turk halki olarak cok kisa surede gotumuz kalkiyor.

Ama.terim gaza gelir 2017ile seri yakalar hersey unutulur. Unutulmamali gerekiyorsa 25 yas ustu 1oyuncu bile almayacaksin gidip yabanci bakacaksin. Sonra kabus olur.

Hani ferdi dogulu asagi ferdi dogulu yukari gidiyorduk ne oldu niye bu hevesten vazgectik. Cenk ne boktur da milli takimin forveti olabiliyor.

Dediklerini yapsa bile halt olmaz çünkü tr de futbol profesyonellerin elinde değil
Uefaya sahte belge hazırlamış ve şikeden yargılanmış bir zatın elinde diğeride medayaya hakemlere başkanlara kafa tutan şizofrenin elinde bizimkisi yalancı zaten

Getir dünyanın en iyi hocasını artık kimse. Getir ardayı bilmem neyi. Bu maçın sonucu değişmezdi açıkçası.
İzlanda taş gibi takım taş. Sen bu seviyeleri gele bilmen için ülke olarak yıllar geçmesi gerekir. Günlük başarılar ile belki iyi jenerasyon yakalarsan kafa kafaya oynarsın o günde ama uzun vaadede kaybetmeye mahkumuz

@Hakan Delikanlı

Futbol konusunda haşa yanılmaz adam sensin.

Caner için bütün yazdıklarımda STSL için Carole'den daha verimli demişimdir. Avrupa futbolu için karambol futbolu dışında çok iş yapmaz tabi.

O zaman sana yeni bir tartışma konusu atayım Tolga Ciğerci de Milli Takım'da Barış Özbek gibi oynadı. Çünkü her topu alınca vermeyen Emre, beyinsiz Volkan, statik kalan ve pas hızı düşük Hakan Çalhanoğlu, dan dun top çıkaran Topal, ve aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasını oynayan Kaan Ayhan vardı etrafında.

Caner'in stili de topu ceza sahasına atıp oraya koşarak baskı yapmak. Daha karambol ve baskı beki. Takım ise kontra takımı.

"[h=1]Emre Mor, cezalı duruma düştü[/h][h=4]Emre Mor, İzlanda ile oynanan mücadelede sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Genç yıldızımız, Kosova maçında forma giyemeyecek."

Her futbolcuya yildiz dedikce unutun ulke futbolunun gelisimini...
[/h]

Yalniz yedigimiz goller savunmadaki bireysel hatalar yuzunde yoksa cok pozisyon vermiyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Biliyorum ama stoper istedimi istemedimi onu merak ediyorum. İstediyse kimleri istedi? Bu elimizdeki stoperler stoper moper değiler veya vasat stoperler. Büyük takımın stoperleri af edersiniz de bukadar mal olmaz

Yine ft ve yine başımızı öne eğdiren bir tablo.

Şimdi Arda konusu gündeme gelecekte Arda, Selçuk, Burak varken de İzlanda bizi 3'leyip komik duruma düşürmüştü. Gudmundsson'a baktımda geçen sene Championship'te 6 gol 10 asistle oynamış adam defansa da hayvan gibi yardım ediyor. Ben baya beğendim. Bjarnasson herkesin dikkatini çekmiştir heralde. Şu adamları izlemek lazım bence. Lige de uygun adamlar.

bize 2 tane hayvani stoper sart devre arasi

de jong da oynayacaksa oynasin

sighortson elmander katkisi versin yeter

Almanya'da 3 milyon Türk yaşıyor, 300 Bin nüfuslu İzlanda'yı bir türlü yenemiyor!!!

Bu biraz cevresini tanimasindan kaynakli durum. Birde yaninda sneijder gibi oyunu yonetibilecek bir guc var. Hakani sneijder vari oynatmak istiyor ama nafile. Yardimcilarina tekmeyi koyup sistem bilen iki yabanvi yardimci alsin yanina daha iyi olur yoksa bu sistem tutmaz

Hamza varken top yuzdemizin %48 oldugunu bilirim Rieking'ten sonra %70'in altina dusmuyoruz neredeyse. Bu takimin organize olusunun bir kanitidir

Biliyorum ama stoper istedimi istemedimi onu merak ediyorum. İstediyse kimleri istedi? Bu elimizdeki stoperler stoper moper değiler veya vasat stoperler. Büyük takımın stoperleri af edersiniz de bukadar mal olmaz

Serdar iyi cikar umarim. Serdar Sertlik katar. En azindan Chedjou'dan iyidir insallah ama Serdar hamlesi Alp Yalmanin isi bence

Bjarnason-Gudmunsson bizde direk oynar.

Geri
Üst Alt