DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

---------Volkan

Sener-Toprak-Topal-Caner

--------Tolga---Ozan

Emre---Calhanoglu--Volkan

------------Cenk

= 3 puan

Cenk dünyanın en kötü santraforluğunda umutla çekişir.

@Fatih .. Ortada ozur dilemeni gerektiren bir durum yok , sen bana trol yani inanmadigi seyleri insanlari galeyana getirmek icin savunan mi demistin ? Inanarak bunu soyleyen adam kabahatli degildir ki ozur dilesin

ben oyle olmadigimi bile bile kalkip yok fenerli 2 hafta sonra bjk li denmesini art niyetli buluyorum yoksa bir adam gercekten benim besiktasli oldugumu dusunuyorsa ona da tepkim olmaz

bazilari sadece laf atmak icin hazirda bekleyip nereden ne cikaririmin derdinde

Terim'in milli takimin basinda olmasi sirf zarar. Ama orda olmazsa bize gelecek.

Ilk yari gördük Ukrayna macinda, adamin tek bildigi kaos futbol. Takim ne yaptigini bilmiyor bile. Bunu da artik takimlar yemiyor, sakin olup senin kaos futbolunu oynattirarak kontradan atiyor golleri.

Örnegin Dortmund taraftari Emre türk milli takimina gitmesin diyor. Bu kaos düzende geriye gidecegini savunuyor.

Onlar bile 1 maç izleyerek bu futbolun oyunculara birsey veremeyecegini anliyor.

Ara sira kazanirsin ama ciddi organizasyonlarda hic basari gelmez bu anlayisla.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bu tip gruplarda bir istatistik vardir , genelde de tutar , oncelikle kosova ve finlandiyadan 12 alabiliyorsak , geri kalan 2 mac da gecti , kalan 4 macta 3 beraberlik ve ukrayna ya da izlandadan birinden 1 galibiyet yeterli olacaktir

Ki bu dusuk bir puan yapar , 20 puan olmasi lazim . Bu durumda ikinci olacagimizi dusunuyorum , umarim 9 grubun en kotu ikincisi olmayiz ,bir de bu risk var

Burada kritik olan kesinlikle yenilmemek , ve bir de 2 incilige hangisi daha tehdit olusturacaksa ,galibiyeti ona karsi almak

Su anda gorunen izlanda . Bu yuzden deplasmandaki maci kazanirsak ya da en azindan yenilmezsek ben 2 inci olacagimizi dusunuyorum

Bu sistemin yurumesi icin iki rakibimizin hirvatlardan beklenti disi puan ,puanlar almamasi lazim .. Gider izlanda hirvatlari yener , o zaman is bozulur

Forvette Cenk yerine Enes, Hakan'ı da kanat yerine forvet arkası oynatırsa kazanma ihtimalimiz yüksek.

Dirençli 11 lazım Izlanda gibu bir takıma karşı.

Umarım Ukrayna maçı gibi saçmalamaz Terim ilk 11 tercihleri ile.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bütün almancılar toplanmış :crushed:

CuRN7JFXgAAEY8L.jpg

Bu maç berabere biter.

Bu mactan sonra Kosova'yla 2 macimiz, Finlandiya ile 1 macimiz var. Izlanda'yi yenmemiz lazim, cünki Ukrayna bu hafta Kosova'yi yenecek.

Geriye düsersek biteriz bu grupta puan olarak.

Izlanda bizden sonra iki kez Hirvatlarla oynayacak, puan kaybedeceklerdir. Bugün yenersek Izlanda'yi %60-70 geride birakmis oluruz.

evde o les ukrayna yi yenseydik 1.lik hesabini yapardik. En kötü 2. oluruz derdik. Izlandayi yen bakalim deplasmanda .

İzlanda'nın defansı da bizden beter.Kosova'yı yenemeyen Finlandiya'dan 2 gol yiyip son dakikada galibiyeti bulmuşlar.
1-2 gibi bir skorlar yeneriz.

herkes ukraynaya izlandaya laf ediyor begenmiyor da bizim takımda emre mor'u çıkarsak takım ileriye gidebilirmi biraz düsünün

hep bu toz pembe rüyalar yüzünden oluyor bunlar 20-25 dk oynanan kaos futbolu göz boyamaya yetiyor

milli takım galatasaraya benziyor bizde de bruma ve sneijder olmayınca oyun kuracak kaleye dikine gidecek adam kalmıyor maalesef

Bugün içimizdeki İzlandalılara da koyacağız inşallah.

{taptap}

Geri
Üst Alt