DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

Terim basarisizdir ancak bu turnuvaya Terim nedeniyle gidemiyoruz algisi yanlis. Iyi bir takim olmadigimiz icin gidemiyoruz.

Izlandadaki uzun sacli orta sahayi cok begendim Selcugun yerine oynar bizde.

Bruma emre diyenler vardı :)

Bruma üstüne koydu kendini geliştirdi. Gol atıyo asist yapıyo. Bu velet şu an hiç bir şey yapmıyo bildiğin halı saha topcusu

T@patalk ????

Aferin yavaş yavaş öğreniyorsun eleştirirken ego diyeceksin, gaz diyeceksin ki bir anlamı olsun.

Doğru siz zaten biliyorsunuz Teirm'den öğrenmenize gerek yok. Başarısız olursa oyuncular, yardımcılar, hakemler, meteorlar ama başarılı olursa kendisi. Ezberletmiş adam. Eleştiriye kapalılık, kendisini sevenleri yarı yolda bırakma, hemen her tür emekçiyi aşaılama vs. diye devam eder sıradaki öğrenecekleriniz.

Fatih terim ne lan oyle, scout gibi izliyor maci hahahahahah.

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

Bir tek bana mi oyle geliyor bilemiyorum ama bence Emre Mor cok gereksiz islere girisiyor ve kolay top kaybediyor.

Ha Volkan Sen bu yasinda hala ayni, bal yapmayan ari statusunde.

ne Fatih Terimmiş be bizi adam 10.luktan playofflarla bilmemnelerle şampiyon yaparken baş tacı...
Gittimi milli takıma leş işe yaramaz adam...Ben bir öyle bir böyle demiyorum evet milli takım şu anda kötü ama Türkiyede FAtih Terimden daha iyi kalibreli Türk antrenör yok...

Ulan normal hayatta altında şöyle normal bir araba biraz parası olan adamın havasından geçilmiyorken kızların hiç bir donanımı yokken 2 güzel foto attım diye yaptıkları havalardan geçilmiyor ama fatih terim o kadar başarı yakalamış egolu havalı işte kendini beğenmiş oluyor...
İsteyen istediğini demekte serbestte ben hocaya kabahat bulamıyorum tamam takım kötü şu bu ama bu gün kim olsa milli takımın başında zaten olacak buydu benim dünya kupasına bizi götürecek tek adamdı Fatih Terim o zaten götüremezse kimse beceremez bu işi bu kadro kalitesi ile zor..

Emre Mor'un en büyük sanssizligi türk milli takim'i secmek oldu.

Zamaninda Mesut Özil bizi secseydi kariyeri bitmisti zaten. Kariyer istiyorsan secmeyeceksin arkadas, bataklik gibi birsey burasi.

abi 2-0 geride olan takımın oyununa bak.resmen yenilgiyi kanıksamışlar maç bitse de gitsek havasındalar.

volkan sen yere dusuyor topu tutuyor

hakem faulu vermese 2.saridan atilacak gerizekali

gerizekali surusu

bu takim bu yuzden adam olmaz iste

Emre Mor'un en büyük sanssizligi türk milli takim'i secmek oldu.

Zamaninda Mesut Özil bizi secseydi kariyeri bitmisti zaten. Kariyer istiyorsan secmeyeceksin arkadas, bataklik gibi birsey burasi.
Iyide bunun ikinci pasaportu Alman vatandasligi degilki, ozaman Danimarka yi secmis olacakti ki onlar bizden daha kotu :D

hakan çalhaoğlu'da koftiden futbolcu frikik atmak dışında bir numarası yok herifin.

Fatih Terim iyi bir takim olusturmus gercekten. Oyuncularin hemen hemen hic biri diger arkadaslarini nerde durdugunu bilmiyorlar. Sonuc bu izledigimiz sey iste. Kimse bi bok bilmiyor

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

Geri
Üst Alt