- 12 Mayıs 2012
- 9.031
- 1.314
- 428
Terim basarisizdir ancak bu turnuvaya Terim nedeniyle gidemiyoruz algisi yanlis. Iyi bir takim olmadigimiz icin gidemiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aferin yavaş yavaş öğreniyorsun eleştirirken ego diyeceksin, gaz diyeceksin ki bir anlamı olsun.
Insan su maci izlerken utanir be yemin ediyorum hic bir sey yok takimda, boyle futbol mu oynanir?
Bruma emre diyenler vardı
Bruma üstüne koydu kendini geliştirdi. Gol atıyo asist yapıyo. Bu velet şu an hiç bir şey yapmıyo bildiğin halı saha topcusu
T@patalk ������������������������
Istedikten sonra her turlu izlemenin yolu bulunurDemek avrupa'daki türkler şanslı çünkü acun sağolsun bir daha milli maç izlemeyecekler.
Iyide bunun ikinci pasaportu Alman vatandasligi degilki, ozaman Danimarka yi secmis olacakti ki onlar bizden daha kotuEmre Mor'un en büyük sanssizligi türk milli takim'i secmek oldu.
Zamaninda Mesut Özil bizi secseydi kariyeri bitmisti zaten. Kariyer istiyorsan secmeyeceksin arkadas, bataklik gibi birsey burasi.
Emre Mor'un en büyük sanssizligi türk milli takim'i secmek oldu.
Zamaninda Mesut Özil bizi secseydi kariyeri bitmisti zaten. Kariyer istiyorsan secmeyeceksin arkadas, bataklik gibi birsey burasi.
Kafasi rahat orda gelisimi acisindan. Burda degil.Iyide bunun ikinci pasaportu Alman degilki, ozaman Danimarka yi secmis olacakti ki onlar bizden daha kotu![]()
beyin olarak gelismesi lazimBir tek bana mi oyle geliyor bilemiyorum ama bence Emre Mor cok gereksiz islere girisiyor ve kolay top kaybediyor.
Ha Volkan Sen bu yasinda hala ayni, bal yapmayan ari statusunde.