Talat Uldız
Aslan Üye
- 15 Haziran 2011
- 8.329
- 5
- 313
Azerbaycan fatihi diye seslenebileriz ona.Oğuz Çetin Hiddink'in mal yardimci teknik direktörü değil miydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Azerbaycan fatihi diye seslenebileriz ona.Oğuz Çetin Hiddink'in mal yardimci teknik direktörü değil miydi
Son paragrafı okursan ne demek istendiğini çok net anlarsın benceAt the time of the draw, groups H and I had one team fewer than the other groups so it was announced that matches against the last-placed team in each of the six-team groups would not be included in the ranking of the second-placed teams. UEFA has confirmed that, even after the admission of Kosovo and Gibraltar and with all groups now containing six teams, this regulation has not changed and matches against the teams sixth in all groups will still be discarded.[SUP][24][/SUP] As a result, only eight matches played by each team will be counted in the second-placed table.
(Senin dedigin gibi takim sayisi esitlenmesine ragmen grup sonuncusuna karsi alinan puan ve averajlar grup icerisinde onemli ama en kotu ikincilik konusunda etken degil)
Ama yine de bu tip maclari daha farkli gecebilsek iyi olur grubun averaji acisindan cunku dunya kupasi gruplarinda ikili averaj degil genel averaj oncelikli
Fatih Terim: "Benim yanımda ceketinin düğmesini açamayanlar baya babayiğit olmuşlar."
Fatih Terim: "Benim yanımda bırakın ağzını, düğmesini açamayanlar babayiğit olmuşlar."
Şey mi bu, fbli Oğuzu mu anıyor.
Oğuz Çetin: "Türkiye Futbolunu Kaosa Sürükleme Direktörü", traji-komik uygulamalarına , istikrarlı bir şekilde devam ediyor!
Demişti
Son paragrafı okursan ne demek istendiğini çok net anlarsın bence
''İkinciler tablosunda her takımın oynadığı 8 maç dikkate alınacaktır'' diyor.Burdan grup sonuncularıyla oynayıp aldığın puanları düşmen gerektiği ve en kötü ikinci olmanda direk etkisi olduğunu anlayabilirsin umarım
Orda da ikili averaj geçerli.Yani kosovaya 25 tane de atsan şuan için 3 puandan daha fazlası yok.İkili averajda da herhangi bir eşitlik olacağını sanmıyorum izlanda veya ukraynaylaTamam iste okudum ,yaziyor , takim sayisi esitlenmis de olsa esitlenmeden onceki kural aynen gecerli yazmislar
ama diyorum ki bu onemsizlik konusu sadece en kotu ikinci noktasinda .. Grubun kendi icerisindeki ikincilik mucadelesi acisindan kosovaya atilan bir golun bile degeri var , bence bugun farki arttirmaliydik
Emre Mor'un cezalı olduğunu bilmeden hocayı eleştiren kimmiş merak ettim
Sosyal medyada vardı ama onu kastetmedi herhalde.