DK 18 Elemeler M:4 | Türkiye 2-0 Kosova | M.S | TV8

Maçtan önce Ezel'i izlemiş galiba.

At the time of the draw, groups H and I had one team fewer than the other groups so it was announced that matches against the last-placed team in each of the six-team groups would not be included in the ranking of the second-placed teams. UEFA has confirmed that, even after the admission of Kosovo and Gibraltar and with all groups now containing six teams, this regulation has not changed and matches against the teams sixth in all groups will still be discarded.[SUP][24][/SUP] As a result, only eight matches played by each team will be counted in the second-placed table.

(Senin dedigin gibi takim sayisi esitlenmesine ragmen grup sonuncusuna karsi alinan puan ve averajlar grup icerisinde onemli ama en kotu ikincilik konusunda etken degil)

Ama yine de bu tip maclari daha farkli gecebilsek iyi olur grubun averaji acisindan cunku dunya kupasi gruplarinda ikili averaj degil genel averaj oncelikli
Son paragrafı okursan ne demek istendiğini çok net anlarsın bence

''İkinciler tablosunda her takımın oynadığı 8 maç dikkate alınacaktır'' diyor.Burdan grup sonuncularıyla oynayıp aldığın puanları düşmen gerektiği ve en kötü ikinci olmanda direk etkisi olduğunu anlayabilirsin umarım

Emre Belözoğlu'nu yanına alacakmış. Bir gün Galatasaray'a dönerse merak ediyorum arkasında durur mu bu lafın :D

Fatih Terim: "Benim yanımda ceketinin düğmesini açamayanlar baya babayiğit olmuşlar."
Fatih Terim: "Benim yanımda bırakın ağzını, düğmesini açamayanlar babayiğit olmuşlar."

Şey mi bu, fbli Oğuzu mu anıyor.

Oğuz Çetin: "Türkiye Futbolunu Kaosa Sürükleme Direktörü", traji-komik uygulamalarına , istikrarlı bir şekilde devam ediyor!

Demişti

Onun bunun düğmesine laf edeceğine kestiğin adamları neden kestin sonra hiç bir şey olmamış gibi neden tekrar aldın onu anlat kalıbı beş para etmez adam

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ya Arda için o kadar tantana kopardılar da milli takım da gene her zaman ki gibi rezildi

Alıyor topu kimseye vermiyor, bekliyor bekliyor yanında ki adama atıyor,oyun inanılmaz yavaşlıyor

Çok gıcık oluyorum milli takımda ki girdiği ''dünyayı ben yarattım '' triplerine

Hoş bunlar Euro 2016'da da varlardı ne yaptıklarını orada da görmüştük

Fatih Terim'in köpeğe 'köpek' dediği zamanki haline dönmesini istiyorum. Göze göz, dişe diş..

Kendisini belaltı eleştirenlere de aynı şekilde cevap vermesini istiyorum. Aynı Osman Tanburacı'yı zamanında telefonla arayıp "senin bıyığını s...rim, akıllı ol" demesi gibi. Ben bu Fatih Terim'i görmek istiyorum.

Yavaş yavaş da eskiye dönüyor anladığım kadarıyla. Umarım aynı şekilde devam eder. Ortalık ite köpeğe kaldı çünkü.

oyuncuya dayalı düzene karşı yaptığı hamleyi bir başka oyuncunun telefonuyla geri çeken hocaya anca metafor (yapıyor) denir

Son paragrafı okursan ne demek istendiğini çok net anlarsın bence

''İkinciler tablosunda her takımın oynadığı 8 maç dikkate alınacaktır'' diyor.Burdan grup sonuncularıyla oynayıp aldığın puanları düşmen gerektiği ve en kötü ikinci olmanda direk etkisi olduğunu anlayabilirsin umarım

Tamam iste okudum ,yaziyor , takim sayisi esitlenmis de olsa esitlenmeden onceki kural aynen gecerli yazmislar

ama diyorum ki bu onemsizlik konusu sadece en kotu ikinci noktasinda .. Grubun kendi icerisindeki ikincilik mucadelesi acisindan kosovaya atilan bir golun bile degeri var , bence bugun farki arttirmaliydik

Oğuz'a ayarı güzel ama Arda konusunda net olarak yenildi.

An itibariyle takım otobüsünden,

15043618_210724336034060_3747248224323239936_n.jpg

Tamam iste okudum ,yaziyor , takim sayisi esitlenmis de olsa esitlenmeden onceki kural aynen gecerli yazmislar

ama diyorum ki bu onemsizlik konusu sadece en kotu ikinci noktasinda .. Grubun kendi icerisindeki ikincilik mucadelesi acisindan kosovaya atilan bir golun bile degeri var , bence bugun farki arttirmaliydik
Orda da ikili averaj geçerli.Yani kosovaya 25 tane de atsan şuan için 3 puandan daha fazlası yok.İkili averajda da herhangi bir eşitlik olacağını sanmıyorum izlanda veya ukraynayla

Emre Mor'un cezalı olduğunu bilmeden hocayı eleştiren kimmiş merak ettim :D

Sosyal medyada vardı ama onu kastetmedi herhalde.

Çok başarılı bir basın toplantısı sanki çalışılmış gibi, hele Oğuz'un içinde gezdirmesi efsaneydi. :asd:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim: "Galatasaray'la benim adımın geçmesi kadar doğal birşey olamaz. Dünya döndüğü sürece bu böyle olacak. Ama bir takımın başında bir td varken öyle birşey olmaz."

Galatasaray sorusuna olması gereken cevabı verdi bu sefer. Geçen sefer sorulduğunda da böyle demeliydi hoca.

Geri
Üst Alt