DK 18 Elemeler M:6 | Kosova 1-4 Türkiye | MS | 11 Haziran | TV8

Oluşan puan durumundan sonra bence 2. olmamız çok zor. İzlanda ve Hırvatistan' ın puan kaybedilebilecekleri tek maç bizimle Türkiye' de oynayacakları maç. Biz bir tanesine kaybetsek puan farkı 5 olur, yakalayamayız. İkisini de yenmemiz lazım, ha ikisini de yenersek zaten 1. olur çıkarız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ikisinide yensek yine yetmiyor. benim hesabıma göre hırvatistsn ve izlanda 22 puana ulaşırlar. bizim 4 maçıda kazanmamız lazım çıkmak için. bir beraberlikte bile işimiz biter.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkinci olma şansımız 1. likten daha zor bu grupta artık.

1. Hırvatistan 13
2. İzlanda 13
3. Türkiye 11
4. Ukrayna 11

Hırvatistan-Kosova (3 Puan)
Türkiye-Hırvatistan ?
Hırvatistan-Finlandiya (3 Puan)
Ukrayna-Hırvatistan (?)

Ukrayna-Türkiye ?
Türkiye-Hırvatistan ?
Türkiye-İzlanda (?)
Finlandiya-Türkiye (3)

Ukrayna-Türkiye ?
İzlanda-Ukrayna ?
Kosova-Ukrayna (3 Puan)
Ukrayna-Hırvatistan (?)

Finlandiya-İzlanda (3)
İzlanda-Ukrayna (?)
Türkiye-İzlanda (0)
İzlanda-Kosava (3)

Bunlar belirler

İzlanda ve Hırvatistan rahat 19 yapıyor kafadan zaten. Biz hepsini alsak 23 yapıyoruz. 23 yaparsak lider çıkarız.

ikisinide yensek yine yetmiyor. benim hesabıma göre hırvatistsn ve izlanda 22 puana ulaşırlar. bizim 4 maçıda kazanmamız lazım çıkmak için. bir beraberlikte bile işimiz biter.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu iş Ukrayna' da biter kardeş, o kadar hesaba gerek yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ozan´a okadar laf ediyorsunuz, ama milli maclarda simdiye kadar Ozan kadar oynamamis adamlarin israr ile oynamasini istiyorsunuz ?

Bende Enes´in oynamasini istiyorum, ama cocuk daha heyecanini atamiyor Milli maclarda, bu cok belli. Yunus Malli´da Kosova macinda yaptigi o calimlarindan beri sahada vari yogu belli olmuyor.

Ozan´da daha sonucta 21 yasinda. Fizik olarak kuvvetli, ve cabuk orta tek orta saha oyuncusu birde takimda. + Gol tehlikesi de yaratabiliyor, savunma arkasi kosulari ile.

Sosyal medyada Ozan üzerine olusan "troll" imajini bir kenera birakarak, Türkiye´nin bu tip ikinci bir oyuncu olmadigini görürsünüz.

Takimin zaten genel mücadele gücü zayif.
Ozan zaten ilk çıktığında çok potansiyelliydi ama gerizekalının teki bir halt olmaz ondan

Hollanda maçında oynamıştı ilk olarak ve deli dana gibi her yere koşuyordu çok atikti ve topları olumlu kullanıyordu, güzel bir orta saha kazanacak milli takım galiba dedim

Ama bu kadar salak bir karakter olduğunu bilmiyordum
Emre Bol anlatttı kilo aldı diye tepki varmış bir kaç kilo verip foto atmış İnstagram'a sonra tekrar kilo almış buna yönetim falan kilo ver demiş, buda bişey olmaz 1 ay sonra 2-3 kilo verir foto atarım taraftarı kandırırım yine falan demiş :D

Kafa yapısına bak herifteki zaten eski videolarını görmüştüm tam angut

Şuanki hali çok hantal eski haline göre ve hiç sorumluluk almıyor o konuda Selçuk'tan bile beter. Ona verilecek şansı Okay Yokuşlu'ya verse mesela daha mantıklı olur.

Ozan zaten ilk çıktığında çok potansiyelliydi ama gerizekalının teki bir halt olmaz ondan

Hollanda maçında oynamıştı ilk olarak ve deli dana gibi her yere koşuyordu çok atikti ve topları olumlu kullanıyordu, güzel bir orta saha kazanacak milli takım galiba dedim

Ama bu kadar salak bir karakter olduğunu bilmiyordum
Emre Bol anlatttı kilo aldı diye tepki varmış bir kaç kilo verip foto atmış İnstagram'a sonra tekrar kilo almış buna yönetim falan kilo ver demiş, buda bişey olmaz 1 ay sonra 2-3 kilo verir foto atarım taraftarı kandırırım yine falan demiş :D

Kafa yapısına bak herifteki zaten eski videolarını görmüştüm tam angut

Şuanki hali çok hantal eski haline göre ve hiç sorumluluk almıyor o konuda Selçuk'tan bile beter. Ona verilecek şansı Okay Yokuşlu'ya verse mesela daha mantıklı olur.

Okay Yokuslu Selcuk yerine oynar... Ama onun da temposu düsük. Ozan bu halinde de direnc katiyor en azindan orta sahaya. Sakarliklari var oyunun icinde, ama onun tarzinda ikinci bir adamda yok.

Fenerbahce yerine yurt disina gitmis olsaydi, zaten cok farkli seyler konusuyor olurduk.

Ve sunun da alzini cizeyim. Futbolcular genellik ile pek zekali sayilmazlar.

Hani nerde toplantı ulan Terim!!!

Mehmet Demirkol: "Bundan sonraki maçta beyaz Ay-yıldızlı forma olmazsa hepinizi dava edeceğim. Bunun vebalinin altından kalkamazsınız"

Hadi Fatih hocam ya, yarın işe gidicez.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Okay Yokuslu Selcuk yerine oynar... Ama onun da temposu düsük. Ozan bu halinde de direnc katiyor en azindan orta sahaya. Sakarliklari var oyunun icinde, ama onun tarzinda ikinci bir adamda yok.

Fenerbahce yerine yurt disina gitmis olsaydi, zaten cok farkli seyler konusuyor olurduk.

Ve sunun da alzini cizeyim. Futbolcular genellik ile pek zekali sayilmazlar.

Gerçekten de öyle. Zekaya ve konuşmalarına göre değerlendirmemek gerekiyor futbolcuları. Arda, Sergen falan bayağı cahil adamlar ve bununla da övünüyorlar. Sadece Türk futbolcular da değil. Diğer ülkelerde eğitim seviyesi biraz daha iyi, o ayrı bir konu ama geneli böyle adamların.

gidip arda yoksa oynamam diyen buraktan o kaplumbağa şelçuktan medet umuyor. fterim de gram akıl kalmamış hainlikten.

Geri
Üst Alt