DK 18 Elemeler M:7 | Ukrayna 2-0 Türkiye | MS | 2 Eylül | TV8

Sinsi köpek
c94af28ba6b5b186311da24496d65777.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçın ve oyunumuzun özeti: 2 kişi aynı pasa koşup, 3 kişi aynı adama (geç zamanlama ile) pres yapıyor. 2 kişi aynı ana taç kullanıyor... A.Y.: seveyim böyle fenerbahçeyi

Lucescu'nun çok umrundaydı zaten milli takım yenilmiş kazanmış. Ne fark eder? 45 yaşında olsa burada başarısız olursam daha sonra nereye giderim diye geleceğini düşünürdü. Adam buraya son voleyi vurmaya geldi. Şansına başarılı olursa ne ala, olamazsa da tazminatını alır emeklilik hayatına biraz daha erken başlar.

Tudor'un kalmasını en çok bu nedenle istedim. Geçen seneki kadronun başına Mou, Pep, Zidane, Klopp gibi dünyanın en iyi hocaları da gelse başarılı olamaz diye defalarca kez söylemişimdir. Bu nedenle Riekerink'in bile takımda kalması gerektiğini savunuyordum. Lucescu, Advocaat, Capello gibi adamlar artık sadece alacağı paraya bakar, galibiyet falan umrunda olmaz.

Kısacası bu akşamki rezilliğin ilk sorumlusu saçma sapan olaylara karışıp kendini kovdurduğu için Terim, ikincisi TFF, üçüncüsü saçma sapan kadro seçimi nedeniyle Lucescu, dördüncüsü de maçın hakemleridir.

Brezilyaya attığı kafa golü, Bayernde deplasmanda attığı gol, bayernle final oynadığı maç, Real Madride sol çaprazdan uzun köşeye attığı gol, ispanyayla final oynadığı maç diyerek 5 saymış oldum bile.
Böyle millete iftira atarak cevap vereceksen hiç uğraştırma zaten. Saygısızlık edip seviye düşürmeye gerek yok.

Youtube´dan bile görebilecegin olaylari, ne diye sayarsin... -.-

Daha önce Sneijder´in ne tarz bir oyuncu oldugunu bilmedigini sergilemistin.

Ulan bu takımı bu hale lucescumu getirdi adamı eleştiriyorsunuzda daha ilk maçına çıktı herif ülkeden ayrılalı kaç sene oldu oyuncuları tanımaz bilmez kimi oynatsaydı?Şimdiye kadar oynayanlar çok mu verimliydi yani elinizde veri olsun öyle konuşun milli takımın hali ortada bu miras fatih terimin türk futboluna 20 senede bıraktığı mirastır daha ilk maçına çıkmış adama bahane bulmayın.

Şükrü kardeş, kendisi genel anlamda Sneijdere pozisyonu belli değil demiş. Bunun 2010 ve 2017yle ne alakası vardır allah aşkına?
reys ısrarla hakan diyorlar sana baştan ihtimal vermiyordum fakat ortaya koydukları iddialar çok güçlü.
eğer hakansan söyle cidden özledim en sevdiğim ex dostumu

Lucescu'nun çok umrundaydı zaten milli takım yenilmiş kazanmış. Ne fark eder? 45 yaşında olsa burada başarısız olursam daha sonra nereye giderim diye geleceğini düşünürdü. Adam buraya son voleyi vurmaya geldi. Şansına başarılı olursa ne ala, olamazsa da tazminatını alır emeklilik hayatına biraz daha erken başlar.

Tudor'un kalmasını en çok bu nedenle istedim. Geçen seneki kadronun başına Mou, Pep, Zidane, Klopp gibi dünyanın en iyi hocaları da gelse başarılı olamaz diye defalarca kez söylemişimdir. Bu nedenle Riekerink'in bile takımda kalması gerektiğini savunuyordum. Lucescu, Advocaat, Capello gibi adamlar artık sadece alacağı paraya bakar, galibiyet falan umrunda olmaz.

Kısacası bu akşamki rezilliğin ilk sorumlusu saçma sapan olaylara karışıp kendini kovdurduğu için Terim, ikincisi TFF, üçüncüsü saçma sapan kadro seçimi nedeniyle Lucescu, dördüncüsü de maçın hakemleridir.

Üçüncü sebep ilk 11i belirleyen hoca mı :D

Geri
Üst Alt