DK 18 Elemeler M:7 | Ukrayna 2-0 Türkiye | MS | 2 Eylül | TV8

senın adamların dıyo olm terım dıye. kimsenın bişey dediği yoktu. sabah türk futbolu terım kovulduğu ıcın kurtuldu diye milleti birbirine düşürmeye calsıyordu arkdaşların
akşam benzerleri terim kendını kovdurdu suclu o diyor.
Terim artık mekan basmaya falan yarar anca başka bir işe yaramaz batırdılar el birliğiyle türk futbolunu. Tarık çamdal hıyarını bir amerika kampına mı ne aldı sonra terim aldıysa iyidir diye yabancı sınırı varken parayı basıp aldık gönderemiyoruz karaktersizi

HTC 10

bu sözlerinden sonra ben sana inanıyorum reyis. sneijderi bende savunuyorum o halde hepimiz hakanız...

Yalnız çok eğlenceli bir kişiliksin, bozma kendini. GOT konusunda ve genel yorumlarin çok hoşuma gidiyor. Son cümlen bile neşe kaynağı.

Hakan olmadığımı adminler çikarırmı bilemiyorum, ama olursa ortaya çıkarsa bu iftirayı atıp yargısız infaz yapanların yüzü kizaracakmı bilemiyorum.

Nereden nereye

f3663bd61a013437f5d41f64a967ae0e.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
En sağdaki kim la?

Terim artık mekan basmaya falan yarar anca başka bir işe yaramaz batırdılar el birliğiyle türk futbolunu. Tarık çamdal hıyarını bir amerika kampına mı ne aldı sonra terim aldıysa iyidir diye yabancı sınırı varken parayı basıp aldık gönderemiyoruz karaktersizi

HTC 10
ben nedıyorum sen nednıyorsun. halen kahvehane muhabbetleri
tarık çamdalı aç bak kim almış.
neyse saçma sapan çalıp oynamaya devam. kendınız konuyu kaşıyorsunuz sonra kendınız çıkıp ahkam kesiyosunuz. karışan görüşen yok nasılsa

Lucescu Türkiye´ye emekli ikramiyesi almaya felan gelmez. Gözünüzü seveyim, hic mi izlemediniz Shaktar döneminde iki üc macini. Bizde de vardi, ama orada da cok garip tercihleri vardi. Ancak özellik ile ilk 8 senesinde, mali anlamda rakibi yoktu ukraynada. Denge hasbelkader savas ile degismeye basladi zaten. Lucescu tartisilmaz iyi bir hoca, ama oyuncu tercihleri ile asla taraftarin gözüne girecek bir hoca degil. Bizde de bu yüzden, takimin basinda oldugu müddetce pek begenilmedi. Ilginc bir tarzi var...

Bunun disinda da, relativ bakmak lazim olaya. Bu Milli Takim ile cacik kazanmak, büyük is olur. Tam olmus oyuncularimiz zaten cok az, bazi genc yeteneklerimiz var, onlarin da daha eksikleri ortada. Fizik olarak da iyi bir takim degiliz. Cok dissiplinli de degiliz. Geriye ne kaliyor ?

Luce bir cehennem görevine geldi. Yapacak birsey yok, linc edilecek yine medya tarafindan, ve muhtemelen buruk gidecek ülkeden ikinci defa.

Bakiniz Abdullah Avci Basaksehir gibi ikinci liglere düsmüs takimi, Sevilla´ya kök söktürecek hale getirmis. Milli takimda, tarihin belki en kötü hocalik performansini sergiledi.
Fatih Terim ülkenin en iyi hocasi, ancak yarista tutabildi, hasbelkader solid seviyesine getirdi Milli takimi. Süperligde parmaginda oynatiyordu ligi.

Isin kötü yani... Bir de cok büyük beklentileri olan medya ve taraftari var takimin. Hoca icin en bela yerlerden biri milli takimimiz.

Ne anlattiğını bilmiyorum. Bildiğim iki şey var Adem kardeş, izleyip izlemediğimi senin bilemeyeceğin, iki verilen cevaplar iftira üzeri kurulup içeriğe cevabın olmamasıdır.

Ne icerigi ? Oraya gol atti, buraya gol atti mi icerik ? Sen cok iyi biliyorsun Hakan. Umarim benim gibi sende nice maclarini takip ediyorsundur.

terim tarığı kampa davet etti diye mi tarığı aldık :DD bu nasıl mantık la

Serdar azizin durumu ne

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt