Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.133
- 39.441
- 3.993
bak sen bunaga shaktarda 7 brezilyalı 1 hırvat oynatırken nerdeymis yabancı sınırı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[FONT="]Vardar’a elenen takımın oyuncularını kullanirsan sonuc boyle olur romanyali.[/FONT]
Ostersund kadrosundan sadece kendini asan Tolga vardi sahada...Bizde Osterduns'a elendik şimdi, öyle deme![]()
Ostersund kadrosundan sadece kendini asan Tolga vardi sahada...
Tudor hocanın oyuncu değişiklikleri sıkıntılı. Maçı daha iyi okumalı ve nerede nasıl müdahele edileceğini daha iyi analiz etmeli. Bir de takımın en iyisi Bruma'ya olan takıntısı gereksiz bir kompleks. Öte yandan Tudor'dan sonra savunma sıkıntılarının azaldığını düşünüyorum. Artık eskisi kadar çok pozisyon vermiyoruz. Henüz genç ve yeterli tecrübesi yok bu kabul. Ancak ben gelişime açık bir hoca olduğunu düşünüyorum. Hatalarını görüp ders çıkardıkça hem kendisi hem de takım kazanacaktır. Bir de büyük şanssızlığı kendisi geldikten sonra sağolsun hakemler öyle bir hücuma geçtiler ki sağlıklı bir eleştiri yapma imkanı da bırakmadılar. Gene de çoğunluğun aksine kendisinde ısrar edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Birşeyler yapmak istiyor, çok heyecanlı ve motive. Son 1 senede 4 hoca değiştirdik. Fatih Terim gittiğinden beri ne geleni beğeniyoruz ne gideni. Bu kadar istikrarsızlık iyi birşey değil. Ayrıca dünya üzerindeki taraftarların genelindeki eğilim tuttukları takımın başındaki kişiyi beğenmeme üzerine kuruludur. Kimse memnun değil anlayacağınız. Mızmız çocuklar gibi onu beğenmedim bunu beğenmedim bu kaka bu pis diyeceğimize eldeki hocaya hep birlikte destek olmak daha mantıklı duruyor. İyi bir antrenör az hata yapan değil eleştirilerden pay çıkararak hatasını düzeltebilendir. Asıl sorun daha yukarıdakinde bunu unutmayın.