DK 18 Elemeler M:7 | Ukrayna 2-0 Türkiye | MS | 2 Eylül | TV8

bak sen bunaga shaktarda 7 brezilyalı 1 hırvat oynatırken nerdeymis yabancı sınırı

Topal oynuyor, Tolga oynuyor, Emre oynuyor, Ozan oynuyor, Cenk oynuyor, Hakan oynuyor, Volkan oynuyor.

Bunun yanında yedekler arasında oynayan Yunus var, Nuri var, Ömer var. Neden bahsediyor bu pislik?

Bu kadar ruhsuz mu oynanır bu kadar mı aciz oynanır bir oyun. Yazıklar olsun oldum olası bu morugun oynattigi sıkıcı sistemi de begenmezdim o kadar yerli teknik direktör varken sen git bu emekli bunagi getir milli takımın başına. Zaten dünya kupası bizim neyimize bence kalan maçlara çıkmasınlar en azından bu kadar rezil olmayız...

mal dursun az kalsın bu bunağı başımıza getiriyordu birde!!!

yedek kulübesinde telefon olayı nedir allah askına nasıl bir rezillik bu

Emre Belözoğlu, bir pozisyonda Şener'e 'Senin oynayacağın topu...' diye çıkıştı.

DIv8YHZXkAALu3_.jpg

kral

Lucescu'nun açıklamaları gösteriyor ki, tamamen bir algı operasyonu yapılmak adına getirilmiş. Kimse Dünya Şampiyonası hayali kurmasın boşuna. Gidemediğiz durumda ise yabancı sınırlaması getirilmesi için bahane olarak kullanılacaktır.

[FONT=&quot]Vardar’a elenen takımın oyuncularını kullanirsan sonuc boyle olur romanyali.[/FONT]

sali günü hirvatlar seks yapar

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Neyse her şerde bir hayır vardır derler. Yıllardır Galatasaray ne zaman hocasız kalsa veya ne zaman hocadan yana sıkıntı olsa Mustafa Denizli-Lucescu gibi kartalozlara secde ederdi bizim taraftar, amanın gözünüzün çapağını yiyem sizden iyisi yok bu cihanda gelin ha diyerekten. Benim gibi azınlıkların yıllarca dilinde tüy bitti ya bu adamlar gözünüzde büyüttüğünüz kadar büyük değil ve asla büyük hoca değil, çıkın o masallar dünyasından diye. Adminlerden Alpayla 10 yıllık tanışıklığımız var ve bizzat bu görüşlerimi onunla da paylaşmışımdır. Denizli'nin ne mal olduğunu son Galatasaray macerasında acı da olsa gösterdik. Şimdi şu Lucescu denen Rumen vurguncusunu da milli takımda tüm Türk futbolseverlere tanıtıyoruz. Sanırım bundan sonra hocasız kaldığımızda Lucescu-Denizli isimleri sonsuza kadar gündeme gelmeyecektir. Ha unutmadan geçen sezon lig bittiği zaman Igor Tudor yerden yere vurulurken bu forumda yazdığım bir mesajı da alıntılayayım. Kurduğu kadro ve ilk 3 haftadaki futbol herkesin ağzının suyunu akıttı görüldüğü üzere. İnşallah sezon sonuna kadar bu çizgisini bozmaz da gururla hocanın arkasında dururuz. Yoksa hata yaptığında eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Saygılar ve iyi geceler

Tudor hocanın oyuncu değişiklikleri sıkıntılı. Maçı daha iyi okumalı ve nerede nasıl müdahele edileceğini daha iyi analiz etmeli. Bir de takımın en iyisi Bruma'ya olan takıntısı gereksiz bir kompleks. Öte yandan Tudor'dan sonra savunma sıkıntılarının azaldığını düşünüyorum. Artık eskisi kadar çok pozisyon vermiyoruz. Henüz genç ve yeterli tecrübesi yok bu kabul. Ancak ben gelişime açık bir hoca olduğunu düşünüyorum. Hatalarını görüp ders çıkardıkça hem kendisi hem de takım kazanacaktır. Bir de büyük şanssızlığı kendisi geldikten sonra sağolsun hakemler öyle bir hücuma geçtiler ki sağlıklı bir eleştiri yapma imkanı da bırakmadılar. Gene de çoğunluğun aksine kendisinde ısrar edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Birşeyler yapmak istiyor, çok heyecanlı ve motive. Son 1 senede 4 hoca değiştirdik. Fatih Terim gittiğinden beri ne geleni beğeniyoruz ne gideni. Bu kadar istikrarsızlık iyi birşey değil. Ayrıca dünya üzerindeki taraftarların genelindeki eğilim tuttukları takımın başındaki kişiyi beğenmeme üzerine kuruludur. Kimse memnun değil anlayacağınız. Mızmız çocuklar gibi onu beğenmedim bunu beğenmedim bu kaka bu pis diyeceğimize eldeki hocaya hep birlikte destek olmak daha mantıklı duruyor. İyi bir antrenör az hata yapan değil eleştirilerden pay çıkararak hatasını düzeltebilendir. Asıl sorun daha yukarıdakinde bunu unutmayın.

modric ve rakitic yan yana izlemek cok zevkli oluyor
sali günü bol malzeme cikacaktir yine

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Emre Belözoğlu Şener'e "Senin oynayacagin topu..." şeklinde küfretmiş. Bu ne terbiyesizliktir, bu ne rezilliktir ya. Sen ne halt yaptın Emre geri pas vermekten başka.

Ayrıca Arda için hani milli takım bitmişti, bu defter kapanmıştı çok yorulmuştu artık falan kimseye kırgınlığım yok falan yoruldum gidiyorum diyordu. Ulan Fatih Terim gitti hemen ertesi hafta maça koşa koşa geldin. Kavga cıkarmalar falan ne oldu Fatih Terim gidince level mı atladık..

Ya arkadaş bu nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya bu nasıl iş ahlakıdır, neyse hadi eyvallah herkese iyi geceler..

Ulan biri de cikip su alzheimer bunaga "bu mactaki ispanyol hakem, size cavusesku romanyasini hatirlatti mi" diye lafi gecirmiyor ya, ona yaniyorum. Allahin cingenesi. Hic sevmem bu luceyi.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt