DK 18 Elemeler M:7 | Ukrayna 2-0 Türkiye | MS | 2 Eylül | TV8

üstelik bu yorumu yapmazdı. hakana göre evrendeki tüm kötülüklerin sebebi terimdir.

Osman kardeşim, ben bunu daha önce açıkladım. Hakan necidir ne yapmış bilemem. Hakanı bu kadar üyenin dillendirmesi de garip. Fazla üyelikle girecek kadar zamanımı harcama lüksüne zaten sahip değilim.

Terim niye tüm kötülüklerin sebebi olsun? Ne güzel yeni bir grup kurmuştu, milli takıma yeni hava kazandırmıştı. Bu sahtekar oyuncular karşısında dik duracak tek kişiydi. Yediler bitirdiler kıskançlıktan, şimdi milli takım sürünüyor.

Sneijderi savunuyorum diye Hakan oluyorsam, bu dünyada çok Hakan vardır demek Osman kardeş.

Bize mutlaka bir orta saha lazım bu yüzden alternatif olarak. Yoklukta Tolga yı oraya koyarsak oynayacağı bu olacak.

Belhanda oynar, Ndiaye oynar,gerekirse 4-4-2 ye geceriz problem olmaz. Yahu bu adam sol kanat oynar, 6 no 8 no oynar gerekirse stoper oynar. 10 no nedir ?? Hatta bir ara Emreyle pas yapip sagina soluna bakti ikiside kimse bos degil diye. Yazik

Lucescu, cep telefonundan hakemlere golleri gösterdi.[NtvSpor]

terim yine kendini mi kovdurmus :asd: kovdurduğu ıcınde sucluymus

türk futbolu kurtuldu yahu işte adam ne yapsa yaranamıyor sizede

Youtube´dan bile görebilecegin olaylari, ne diye sayarsin... -.-

Daha önce Sneijder´in ne tarz bir oyuncu oldugunu bilmedigini sergilemistin.

Ne anlattiğını bilmiyorum. Bildiğim iki şey var Adem kardeş, izleyip izlemediğimi senin bilemeyeceğin, iki verilen cevaplar iftira üzeri kurulup içeriğe cevabın olmamasıdır.

Bunak lucescu konuşuyor. Ukrayna haklı galibiyet aldı diyor. Goller haksızmış biri ofsayt biri aut. Birde penaltımız yenmiş. Serdarın pozisyon kırmızı kartmış.
Kendi kulüplerinde oynamayan oyuncuları oynatmadım diyor. Ukrayna defansını övdü biraz. Yıllarca beraber çalıştık dedi.

Osman kardeşim, ben bunu daha önce açıkladım. Hakan necidir ne yapmış bilemem. Hakanı bu kadar üyenin dillendirmesi de garip. Fazla üyelikle girecek kadar zamanımı harcama lüksüne zaten sahip değilim.

Terim niye tüm kötülüklerin sebebi olsun? Ne güzel yeni bir grup kurmuştu, milli takıma yeni hava kazandırmıştı. Bu sahtekar oyuncular karşısında dik duracak tek kişiydi. Yediler bitirdiler kıskançlıktan, şimdi milli takım sürünüyor.

Sneijderi savunuyorum diye Hakan oluyorsam, bu dünyada çok Hakan vardır demek Osman kardeş.

bu sözlerinden sonra ben sana inanıyorum reyis. sneijderi bende savunuyorum o halde hepimiz hakanız...

Her yenilgiden sonra Terim diyenler zaten Terimle bu hale geldik

HTC 10

Lucescu: "Ukrayna'da her hafta oynayan oyunculardan kurulu bir kadro vardı. Bizim kadromuz böyle değildi."

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Lucescu: "3 gün içinde farklı bir ekip görmeyi umut ediyorum."

Lucescu: Ukrayna hakem hatalarında da beslendi. İlk gol ofsayt. İkinci golde top dışarıdan çevrilmiş. Penaltımız verilmedi.

nuri oynuyor, caglar oynuyor, ozan oynayamaz, topal oynayamaz, sener oynayamaz bunlari seçen sensin? Selçuk hiç oynamadi alsaydin emre akbabayi almasaydin ozanlari hey allahim.

Her yenilgiden sonra Terim diyenler zaten Terimle bu hale geldik

HTC 10
senın adamların dıyo olm terım dıye. kimsenın bişey dediği yoktu. sabah türk futbolu terım kovulduğu ıcın kurtuldu diye milleti birbirine düşürmeye calsıyordu arkdaşların
akşam benzerleri terim kendını kovdurdu suclu o diyor.
bırakalım kendı kendınıze konusun aksma kadar o halde.

Nereden nereye

f3663bd61a013437f5d41f64a967ae0e.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

volkan-şener-topal-serdar-ozan-emre-tolga-cenk

bu oyuncularında hepsi her hafta nerdeyse 90 dakka oynuyo

bu ne biçim bahane

Arda'ya Sevgilerimle. Euro 2016'yı Türk Milletine zehir etmişti, sağolsun sayesinde Dünya Kupası da hayal oldu. İki turnuvaya mal oldu "Türk futbolunun gelmiş geçmiş en kariyerli futbolcusu".

Geri
Üst Alt