ofansif kadro diyecemde tarif etmez kamikaze yapmış +5 gol olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kurbağa şu an en iyi yerli forvetimiz . cenk'le birlikte oynatması gözünü kararttığını gösteriyor. ya tamam ya devam maçı . kendi evinde bu riski alması doğru.
arda tercihi de doğru emre mor 90 dk çıkaracak kondüsyonda değil. o kanatta en iyi oyuncu maalesef arda.
topal kazma da olsa yapacak bir şey yok en iyi yerli ön libero.
ofansif kadro diyecemde tarif etmez kamikaze yapmış +5 gol olur
Grupta bir mac daha oynanmadan , milli kaleci isinmaya ciktiginda gel gel diye dalga gecip kufur eden seyirci midir ideali ?
takimlari secenler kalkip hangi buyuk takimin stadinda mac oynanacaksa olusacak tepkiye gore mi kadro yapacaklar ?
boyle bir sey olur mu?
kazakistan macina gittim daha volkan kalee yururken sanki gs-fb maci , islik yuhalama .. zannedersin rakip milli takimin kalecisi
fb stadinda hollanda maci miydi cek maci miydi neydi , burak o zaman iyi durumda , her pozisyona girip gol kacirdiginda fb seyircisinden yuhalama
bu mu ideal durum yani de istanbulda oynatilsin
Sakatlıktan yeni çıkmış birini ilk 11'e koyup, oyuncular takımlarında oynamıyor demek yine başka bir çelişki.Burak'i sol kanat falan da yapabilir. Beklenir bu adamdan
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
emre şener'e küfrettiği için kesilmiş olabilir. aptal herif en yetenekli orta sahayı kesmiş.
Srna flnda vardi bi aralar..Bu hirvatlarda ne biçim bir jenerasyon yakalamış, şu kadroda bir de mandzukic, rakitic, pjaca, corluka falan yok yani.
Şurada dursun.Turkiye bugun Hirvatistan'i yensin, bir tabak kopek mamasi yerim
Hocam Burak konusuna o yüzden demiyorum, sakatlıktan yeni çıktı. Arda yine takımında oynamadı, yanlış bilmiyorsam hazırlık maçlarında bile yoktu. Bu takımda yeri olmadığı ayrı bir konu. Topalı yine stopere koyduğu için eleştirdim.kurbağa şu an en iyi yerli forvetimiz . cenk'le birlikte oynatması gözünü kararttığını gösteriyor. ya tamam ya devam maçı . kendi evinde bu riski alması doğru.
arda tercihi de doğru emre mor 90 dk çıkaracak kondüsyonda değil. o kanatta en iyi oyuncu maalesef arda.
topal kazma da olsa yapacak bir şey yok en iyi yerli ön libero.