DK 18 Elemeler M:8 | Türkiye 1-0 Hırvatistan | MS | 5 Eylül | TV8

Turkiye bugun Hirvatistan'i yensin, bir tabak kopek mamasi yerim

kurbağa şu an en iyi yerli forvetimiz . cenk'le birlikte oynatması gözünü kararttığını gösteriyor. ya tamam ya devam maçı . kendi evinde bu riski alması doğru.
arda tercihi de doğru emre mor 90 dk çıkaracak kondüsyonda değil. o kanatta en iyi oyuncu maalesef arda.
topal kazma da olsa yapacak bir şey yok en iyi yerli ön libero.

Emre sag kanat yalniz ;)

lucescu hocam fark yemek için çıkmış.

Milli takimi biraktim diyen serefsizin ilk 11 baslamasi skandal

Bu hirvatlarda ne biçim bir jenerasyon yakalamış, şu kadroda bir de mandzukic, rakitic, pjaca, corluka falan yok yani.

Grupta bir mac daha oynanmadan , milli kaleci isinmaya ciktiginda gel gel diye dalga gecip kufur eden seyirci midir ideali ?

takimlari secenler kalkip hangi buyuk takimin stadinda mac oynanacaksa olusacak tepkiye gore mi kadro yapacaklar ?

boyle bir sey olur mu?

kazakistan macina gittim daha volkan kalee yururken sanki gs-fb maci , islik yuhalama .. zannedersin rakip milli takimin kalecisi

fb stadinda hollanda maci miydi cek maci miydi neydi , burak o zaman iyi durumda , her pozisyona girip gol kacirdiginda fb seyircisinden yuhalama

bu mu ideal durum yani de istanbulda oynatilsin

volkan ayısı insan olsa idi ıslıklanmazdı emre bölezoğlunuda kimse sevmez ama hiç bir milli maçta ıslıklanmadı diye biliyorum..Burakta böyle itici bir adam zeki çevik ve ahlaklı olsalar kimse ıslıklamazdı zaten..

İyi yahu onu ıslıklama milli kaleci buna laf söyleme milli oyuncu barcelonada ötekini pohpohla zorla oynuyorlar resmen milli takımda dahada kötüsünü ben sana söyleyeyim..
Fatih Terim mesela adama huzur vermediler yok ardaydı yok selcuktu yok bilmemkimdi diye.Adam her maç basına rağmen iyi sonuçlar aldı izlanda maçı hariç..Sonra ardanın ayaklarına gitmeler filan başladı u 17deki cocuklarla cıksınlar maça hiç değilse bu ruhsuz köpeklerden daha iyi oynarlar koşarlar mücadele ederler..Ukrayna maçından sonra kestim umudu zaten ben milli takımdan ardayı yalayan gazeteciler izlesinler muhakkak methiye düzecek ve suçu Türk Futbol seyircisine atacak bir şeyler bulacaklardır zaten...Oyuncularımız pırıl pırıl hiç bir suçları yok kabahatli Fatih Terim taraftar alt yapı sorunu yoksa muazzam bir milli takıma sahibiz...Yersen......

Son düzenleme:
Emre'yi kesmiş beyinsiz. Geçen maç takımın en iyisidiydi,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

emre şener'e küfrettiği için kesilmiş olabilir. aptal herif en yetenekli orta sahayı kesmiş.

Luce yine sacmalamis. Topal hala stoperde, Ukraina macinin en iyisi Emre ilk 11 disinda, hic bi varlik gostermeyen Hakan ve kafasi baska yerlerde olan Arda.

emre şener'e küfrettiği için kesilmiş olabilir. aptal herif en yetenekli orta sahayı kesmiş.

Nuri-Oğuzhan çok düz adamlar, ayrıca çok da yumuşaklar. Hırvat orta sahası ezip geçer, maçtan sonra da sınır diye ağlar ağlaklar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaptan niye 11'de yok kardeşim

kurbağa şu an en iyi yerli forvetimiz . cenk'le birlikte oynatması gözünü kararttığını gösteriyor. ya tamam ya devam maçı . kendi evinde bu riski alması doğru.
arda tercihi de doğru emre mor 90 dk çıkaracak kondüsyonda değil. o kanatta en iyi oyuncu maalesef arda.
topal kazma da olsa yapacak bir şey yok en iyi yerli ön libero.
Hocam Burak konusuna o yüzden demiyorum, sakatlıktan yeni çıktı. Arda yine takımında oynamadı, yanlış bilmiyorsam hazırlık maçlarında bile yoktu. Bu takımda yeri olmadığı ayrı bir konu. Topalı yine stopere koyduğu için eleştirdim.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt