DK 18 Elemeler M:9 | Türkiye 0-3 İzlanda | MS | 6 Ekim | TV8

Yapma Sinan, özür dilerim ama bu kadar saf olma. İkisi aynı şey değil, birisi haklı bir tepkiden doğan bir ifade, diğeri taraftarlık.

Rakibin olan takimlari avrupada desteklememeyi anlarim ama kendi milli takiminin rakibini desteklemek baska bir sey

mevzu ayyildiz , yarin o takimda kim oynuyorduya degil alinan sonuca bakilacak . Ayrica hani derler ya , kisiyi sevmezsin ama makama saygi diye , turk milli takiminin yenilmesini istemeyi ben anlayamam

diger dedigim daha onemli . Tum yukarida yazdiklarima ragmen basarilar izlanda demekte bir suc bir ahlaki yozlasmislik yok , ama aynisi gs nin rakibini desteklemek icin de yok o zaman

cunku biz turkuz ve gs liyiz , ikisi de takimimiz

Arda yuhalanmis.

Iyide olmus.

Artik millette bikti bu pisliklerden

Cengiz Ünder yok yerinde 1 maç forma giymemiş Arda eşkıyası.Ömer Toprak-Serdar Aziz gibi mevkisinde başarılı iki adam yokken ön liberodan devşirme rezil bi sezon geçiren Mehmet Topal var.Lig takımı olsa böyle hamleler yaparak günü kurtarmaya çalışırsın oyuncu yokluğunda ancak hem alternatifi olan kadron var hem de başka mevki oyuncusunu pozisyon devşirerek oynatmak nasıl bi anlayış çözemiyorum.1 kişi de uyarmıyor mu bu adamı anlamak mümkün değil.Aynı saçmalığı Fatih Terim de yapıyordu.

yetenek var ama yetenegi kullanmayi bilen hoca yok

yazik

çok yazik

f6018176e5177bd16d415c633a168d2d.jpg

Biletler yandaşlara ve sponsorlara dagitilmis.Gecen mactaki muthis taraftar in cogu bilet bulamamis.
Gram heves kalmadi Allah belanizi versin.

Bu konunun cevabini vereyim , ilk kez ben de bilet alamadim , kendi gecikmemden alamadim ama yine de dendigi gibi hemen bitmis cunku cok az satisa cikmis

sirf 10 bin bilet turkcell e verilmis diye konusuyorlardi

sonuc olarak 30 liralik bilete 150 lira verdim , bu macta destek az olabilir soylendigi gibi

Sigurdsson Reis klasini konuşturmaz ins

kadroları incelediğimizde fena saplanacağımızı tespit edebiliriz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre Nuri orta sahası daha öncede de denendi çok ağır bir orta saha

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Rakibin olan takimlari avrupada desteklememeyi anlarim ama kendi milli takiminin rakibini desteklemek baska bir sey

mevzu ayyildiz , yarin o takimda kim oynuyorduya degil alinan sonuca bakilacak . Ayrica hani derler ya , kisiyi sevmezsin ama makama saygi diye , turk milli takiminin yenilmesini istemeyi ben anlayamam

diger dedigim daha onemli . Tum yukarida yazdiklarima ragmen basarilar izlanda demekte bir suc bir ahlaki yozlasmislik yok , ama aynisi gs nin rakibini desteklemek icin de yok o zaman

cunku biz turkuz ve gs liyiz , ikisi de takimimiz
sen gerçekten desteklediklerini mi düşünüyorsun? Yahu kadroya bak, her türlü pis herif var. İnsanlar haklı olarak tepki gösteriyorlar. Mevzu herzaman ay yıldız, bu tepkide bu yüzden, bu formayı hak edenlerin giymesi için futbol dışında her haltı yiyenlerin değil. Üstelik tepkinin bir başka nedeni insanların aklı ile dalga geçilmesi, yabancı sınırı deyip bu oyuncuların alınması.

Sen ifade özgürlüğü diye elma ile armutu karıştırıyorsun, sonra tepki aldığında şaşırıyorsun hatta işi daha ileri getirip ben daha akıllıyım edaları ile ukalalık yapıyorsun. Biraz farkındalığını geliştirmen lazım.

Tamam bu meseleyi sonraya birakalim , konunun sinerjisini etkilemesin

simdi izlanda anladigim kadariyla hucum ve savunma degil tamamen orta sahaya kumelenecek bir oyun benimseyecek

hava ustunlugu kuracak adamlari pek yok ileride , yerden de zayiflar , sut attirmamak yeterli olacaktir

sanildiginin aksine kafa golu bulmamiz olasi , kalecileri de mantar

Acun'un mal programlarını ülkenin aptal kısmı izliyor herhalde

Eğitim, denetim ve uygulama şart

baya yaslanmis ya lan melih
af8ba032b241ee6a4ac455e41ae4277a.jpg

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt