DK 18 Elemeler M:9 | Türkiye 0-3 İzlanda | MS | 6 Ekim | TV8

Maçtan sonra yarmanın biri yabancı sınırlamasın dile getirmesin,ben hiç bir şey bilmiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Hırvatlar bizim maçta çok kaçırmıştı. Orada alınan puan da aldatıcı.

Yabancı kuralıyla uğraşacağınıza torpille sahaya sürülen topçuları konuşun.

Erman Toroglu'nun gözünü seveyim. Adam gibi adam ya. Bu benim milli takimim degil dedi, daha ne desin. Adam hakli abi. Bu Demirören'in milli takimidir.
Desteklememekte herkesin hakki.
Bosuna milliyetcilik kasmayin burda.
Birilerinin tekelinde donuyor milli takim.

NOrgaO.png

izlanda'ya 1 puan dahi yetecek konumda neredeyse ama daha ofansif cikmis. 4-4-2 oynuyorlar ve 10 numara sigurdsson 8 numarada oynuyor.

bu milli takimin cani cehenneme kimse kusura bakmasin. topalli ardali takimi ne diye destekliyecegim?

Başkan tüpçü, td alzheimer bi moruk, tribünde kurtlar vadisi çalıyor.. belinize kuvvet buz adamlar

stoper varken m.topali oynatmak, süper zeka.
birde su direk olayini konusuyorduk haftalarca, özellikle Kenan Ünal arkadas ile bunu cok tartiskik.
bu aksam görmüsütür oraya adam birakmanin faydasini.
orda oyuncu olmasa kesin goldü, bizim gecen sezondan beri büsürü benzeri gol yedigimiz gibi.

Bu ne lan ? Hastayım biraz maçı izlerken uyuyakalmışım, çok mu kötü oynuyoruz nedir bu rezillik ?

Burak
Arda
Topal

Ne kadar bitik varsa 11 de

Ondan sonra çıkıp burak efendi arkadaşlarım oynamıyo yok yabancı sınırı
Ulan hıyar ağası senin arkadaşların futbolu kafada bitirmiş sizin gibi yeteneksiz beş para etmez adamlar milyon eurolar cukkalayacak diye kanser futbolu izledik kaç senedir.

Sizin ben kafa yapınıza sokuyim

TapaTalK

Primleri düşük bulmuşlardır.
Alakasız ama:
Yalnız bu durumdan dolayı,yabancı sınırı gelirse Türkiye Ligini izlemeyi bırakıp tüm üyeliklerimi iptal edeceğim.

İkinci yarıyı konya da oynatsınlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Ulan şu kadroyu çıkarmak çokmu zordu bunak luce!!

Harun

Kaan serdar ömer caner

Oğuzhan nuri

Abdulkadir y.yazıcı cengiz

Cenk tosun
Cok mu zor boyle bir kadroyla cikmak.
Ulan kaybetse kim kizicak bu takima.
Allahin belasi yildirim demiroren yeter ulan yeter defol git su tffden.

Geri
Üst Alt