DK 18 Elemeler M:9 | Türkiye 0-3 İzlanda | MS | 6 Ekim | TV8

Ulan utanmadan diyor ki oyuncu yetistiremiyoruz

Kac sene hocalik yaptin? Kac oyuncu yetistirdin? Hadi yetistiremedin, kac genc oyuncuya sans verdin?

Eskişehir taraftarı komedi yemin ederim hahahahahaha

Dingil alt yapıda egitilmiyor futbolcular diye dem vuruyor da sahadakilerin çoğunluğu dışarıda yetişmiş oyuncular ne konuşuyon boş boş acaba

Çok yanlış 11 ile çıkmış sahaya. Burak, Arda çok yanlış...

Rezalet bir oyunu rezalet bir adamın yorumlaması kadar rezalet bir futbol ülkesiyiz

Cengiz Abdülkerim yusuf gibi yetenekli oyuncuların 2 si kadroda yok. Nerde torpilli herif var hepsi sahada.

İzlanda çok fena koyuyor. İyide oluyor. Kendine adam diyen bu şerefsizler oynadığı sürece daha çok rezil oluruz. O kadar genç, yetenekli oyuncular var Abdülkadir Yusuf Enes Emre Akbaba gibi. Lider ve ligde en az gol yiyen takımın oyuncusu ve ligde en çok tap kapan Serdar Aziz oynamıyor Mehmet topal denen çöp oynuyor. Şerefsiz bunak lucescu maçtan sonra yabancı sınırı diye ağlar. Utanmaz şerefsizler.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vural denilen pust Yabanci kuralina mi laf atti

Seni en basta koruyan insanlardan biriydim ama bu kadar ....... cocugu olabilecegini tahmin edemedim.

DLeydwMVwAAUyCV.jpg large.webp

Bizim forumdan 11 adam çıkartsak ve sağlam bir kondisyon yüklesek bu İzlanda'yı yeneriz. O kadar rezil bir milli takımımız var. Ve şimdi maalesef yabancı sınırının geleceği garantilenmiş oldu. Geçmiş olsun.

Eskişehir taraftari takımı desteklemeye mac izlemeye gelmemiş şov yapmaya gelmiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İzlandayı da tebrik etmek lazım taş gibi takım bizim alemcilere geçit vermediler

TapaTalK

Birde şu Anadolu'da oynama saçmalığını bıraksınlar artık rakibi baskı altına alma yok birşey yok mal mal tezahüratlar topun kimde olduğuna bile bakmıyor gerzekler geri getirin İstanbul'a şu maçları

Bu kadroda en azından orta saha defansif anlamda daha kuvvetli ve Burak gibi bütün atakların içine eden adam yok. Ben elimizdeki kadroya göre 11 yaptım.Yusuf Yazıcı, Enes Ünal, Cengiz filan oynasa bu maçta yine varlık gösteremezler çünkü adamların tecrübesi yok. Daha önce oynamaya başlasalardı yazardım isimlerini. Bir de senin kadroyu görelim

Eğitim, denetim ve uygulama şart
Nedir bu kadro fantezisi sende :)))) topalı ardayı burakı ozanı çıkar. Yerlerine takımlarında oynayan formda adamları koy tamamdır

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan en çokta üzüldüğüm bu ruhsuz karaktersiz bozuntular yüzünden 15 gün bizim takımdan mahrum kalacağız.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Topal gibi kazmadan stoper devşirip, 50 yaşındaki Emre' ye başka adam yokmuş gibi forma verip, aylardır ayağına top değmemiş, göbeği kendisinden önde giden Arda' dan medet umarsan başına gelecek olan budur.

Kova kaleciyi falan hiç saymıyorum.

Geri
Üst Alt