Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Serdar Aziz ve Cengiz Ünder 18'e alınmamış
Kaynak nedir rtas
Haber sitelerinde goremedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar Aziz ve Cengiz Ünder 18'e alınmamış
Kaynak nedir rtas
Kaynak nedir rtas
TV8 veriyor maci ve Almanyada oldugumda Digitürk Play üzerinden izleyebiliyordum.Her eleme macinda oldugu gibi bu maci da Avrupa da yayinlamiyorlar gurbetciler icin. Hirvatistan macinda oldugu gibi Allah'tan yine Alman kanali veriyor maci da yine TV den izleyebiliyoruz bir türlü.
@Almanci dostlarim maci RTL Nitro veriyor.
TV8 veriyor maci ve Almanyada oldugumda Digitürk Play üzerinden izleyebiliyordum.
Artik sifre mi koyuyorlar?
Anladim, Türksat Avrupa icin cok gereksiz bir yayin politikasi uyguluyor.Bende uydu var Avrupa kanallarini cekiyor sadece. TV8 Int mi ne buradaki ismi orada yayinlamiyorlar.
Yabanci siniri yüzündendir hep bunlar.Taraftar eski enerjisinde olamayacak en büyük sıkıntı bu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanlığı "Eskişehir’de milli ruhu yakalayarak başarıdan başarıya koşan milli takımımıza İzlanda karşısında başarılar diliyoruz. Lakin biletlerin satışa çıkar çıkmaz karaborsaya düşmesi, sponsor ve siyasi partilere verilmesi cuma akşamı alacağı hayati puan ve puanlar için destekçi olacak Eskişehir tribünlerinin bilet bulamaması büyük üzüntüyle karşılanmıştır. Önceki maçlarda tüm Türkiye’den tam puan alan efsane taraftarların dışarıda kalması ya da TV karşısında Milli Takımı desteklemesi kabullenilemez.''
Finlandiya maçında puan kaybı ihtimali bu maçtan daha çok gibi geliyor bana.