DK 18 Elemeler M:9 | Türkiye 0-3 İzlanda | MS | 6 Ekim | TV8

Eskiden sigthorsson varken izlanda argo tabirle sisirip cok yoruyordu defanslari

su an sadece duran ve seken toplardan yani rakibin apacik hatalarindan gol buluyorlar

aslinda izlanda biraz buyutuluyor , dominant bir tavirla maca cikip gayet rahatlikla yenebilirsin izlandayi

Turkiye genelde hirvatistan portekiz ispanya gibi yetenekli oyunculari fazla olan takimlara cok zorlanirken

cekya , italya , yunanistan gibi defansif agirlikli rakiplere bir sekilde ustun gelebiliyor

bu mac gemileri yakarak oynayacagimiz anlar da olabilir , ama sonucunu da alabiliriz cunku izlanda eger cok ekstrem bir performans yakalayamazsa hakkaten oyle pek iyi bir takim degil

bugün kazanamayiz. Hic bir sekilde alamayiz . Gecen sefer, Izlanda garantilemisti, takmadi .

bugün kazanamayiz. Hic bir sekilde alamayiz . Gecen sefer, Izlanda garantilemisti, takmadi .

Maç 0 dan 1 biticek hocam #REZ al :)

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

İzlanda fizik gücü yüksek bir takım. Orta saha teknik kapasitesiyle fiziksel açığı kapatırsa galibiyet gelir.

Maç 0 dan 1 biticek hocam #REZ al :)

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

İzlanda fizik gücü yüksek bir takım. Orta saha teknik kapasitesiyle fiziksel açığı kapatırsa galibiyet gelir.

Insallah dedigin olur , Topalin Stoper olmasi, sikeci Tayfurun bas antrenör olmasi.. ne billm zor

Ahmet Çakar‏ @ahmetcakar1 2 sa.

Yahu lucescu sen nasıl adamsın?Lider tk.ın stoperi serdar kadroda yok,Cengiz yok ama Volkan şen var.Maaşını bizden mi Ukrayna dan mı alıysun

Dünya kupasına en son gittiğimizde 9 yaşındaydım, maçları sabah yan komşumuzda/dedemgilde :) izlerdim(brezilya ilk maçı hariç)
hadi bir kez daha bu heyecanı yaşayalım, ölmeden bir kez daha dünya kupası görelim. yav 2002 de dünya kupasına ilk kez katılıyorsun, gelişmen gerekip her turnuvaya gitmen lazım senin ama biz 2018 bile ama/belki/olur mu diyoruz neyse:(

Eğer maçı kaybedersek Tudor un Östersunds maçı sonrasındaki basın toplantısının bir benzerini izleyebiliriz.

Bu macta takimin karar verecegi en onemli sey , kamikaze hucum mu yoksa sabirli ama az pozisyonlu bir oyun mu

ben bu mac ozelinde herro merronun dogru strateji oldugunu dusunuyorum

Sanmam olur da maçı kaybedersek luce efendi yabancı sınırından girer hakemlerden çıkar.

Bu sefer yemez çünkü Volkan ı alıp Cengizle Serdar maç kadrosuna almamak çok büyük hata Yıldırım Demirören in imza töreninde sordurmadığı alzheimer sorusu bile gelebilir :)

A Milli takımda bu akşam Volkan Şen, Mevlüt, Serdar Aziz ve Cengiz Ünder maç kadrosunda yer almıyorlar.

Yabancı sınırı için kazanın bi işe yarayın

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Geri
Üst Alt