DK 18 Elemeler M:9 | Türkiye 0-3 İzlanda | MS | 6 Ekim | TV8

Tüm takım senelerdir maç oynamiyormusta toplaşıp sahaya cikmislar gibi. Mücadele etseler hadi neyse onu da yapmiyorlar. Sanki kararlaştırıp maça yenilgi için cikmislar gibi.

GSCimbom Mobile App

Ama yabancı sınırı :(
Hep bu yabancılar yüzünden istiklal marşı okuyamıyoz yha :(

Maçın sonucu gram umrumda değil, mesele belli. Maçtan sonraki gündem hiç çekilmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ulan emre mor ve yusuf yazıcıyı alsana tayfur şikecisiiii

Yılmaz Vural gibi adamın söylediği lafa bak, futbolcuların hiç suçu yokmuş yazıklar olsun.

Sistem oyuncu yetiştirmiyormuş. Bunlar bekliyor biri gelsin sihirli değnek ile dokunsun heryerden oyuncu çıksın. Bunun gibi heriflerin td olduğu ülkede tabi oyuncu yetişmez.

Iyi oldu ya, bu aralar futbola cok dusmustum

Yabanci siniri aciklanir, futbolu birakir daha manali seylerle mesgul olurum

Yılmaz hoca bir iki küfür patlatır inşallah biraz keyiflenir maç

Eğitim, denetim ve uygulama şart
Kendime susma yasağı verdim neredeyse dedi adam yaaa. Habire uflayıp pufluyo .

2d1b245198_d.jpeg

Tüm takım senelerdir maç oynamiyormusta toplaşıp sahaya cikmislar gibi. Mücadele etseler hadi neyse onu da yapmiyorlar. Sanki kararlaştırıp maça yenilgi için cikmislar gibi.

GSCimbom Mobile App
Ama onların hiç bir suçu yok. Aldıkları tonlarca parayı falan da sonuna kadar hak ediyorlar. Türkiyede ki sistem oyuncu çıkaramadığı için bunlar oluyor, doğru ya bu sahada ki oyuncuların çoğu Türkiye'de yetişme değil Sarumanın kulesinin altından çıkarıldılar.

Yılmaz Vural milli takım için kendine yol yapıyor gibi ?? seviyorum bu adamı ya

GSCimbom Mobile App

Sarper ben bile şaşkınım, Lucescu ve bu tür saçmalıklara, inanılır gibi değil.

Normal ben pek şaşırmadım,adam gelmiş 72'sine bu saatten sonra idealist falan olduğunu hiç sanmıyorum.Habire oğluna fellik fellik kulüp aramasından bile belli bu.Çakmaya çalışıyor oğlunu bir yere.Milli Takım'a belki yapamadı bunu ama parasını alıyor şimdi bir güzel.O yabancı sınırı yok ondan böyleyiz açıklamaları da kendi düşüncesi değil,TFF'nin talimatıyla yapıyor o açıklamaları.Sadece bir piyon yani.Bize gelseydi de muhtemelen oğluyla birlikte gelecekti yine benzer bir başarısızlık senaryosu olacaktı.

Hırvatistan gol attı.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Sistem oyuncu yetiştirmiyormuş. Bunlar bekliyor biri gelsin sihirli değnek ile dokunsun heryerden oyuncu çıksın. Bunun gibi heriflerin td olduğu ülkede tabi oyuncu yetişmez.
Evet yetiştirmiyor, sahada çıkanların çoğu Türkiye'de yetişmedi Sarumanın kulesinin altından çıkarıldılar.

ozan ne yapacak diyor yılmaz hoca yusuf ve emre moru oynatacaktın bastan diyo adam dogruları konusuyo

Geri
Üst Alt