DK 18 Elemeler M:9 | Türkiye 0-3 İzlanda | MS | 6 Ekim | TV8

Milli takımı küme düşüremeyecegine göre yılmaz gelebilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şikeci tayfur o oyuncular şimdi mi alınır mal oğlu mal

TapaTalK

Maç sonu Lucescu artık kovulmalı

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Bu serefsizler yabanci siniri gelsin diye oynamiyorsa ben de bisey bilmiyorum. Bu kadar rezil futbol olamaz.

Yabancı sınırı yüzünden çoğu arkadaşım otuz yaşında futbolu bırakıyor diyen şerefsiz online mı?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Normal ben pek şaşırmadım,adam gelmiş 72'sine bu saatten sonra idealist falan olduğunu hiç sanmıyorum.Habire oğluna fellik fellik kulüp aramasından bile belli bu.Çakmaya çalışıyor oğlunu bir yere.Milli Takım'a belki yapamadı bunu ama parasını alıyor şimdi bir güzel.O yabancı sınırı yok ondan böyleyiz açıklamaları da kendi düşüncesi değil,TFF'nin talimatıyla yapıyor o açıklamaları.Sadece bir piyon yani.Bize gelseydi de muhtemelen oğluyla birlikte gelecekti yine benzer bir başarısızlık senaryosu olacaktı.
Yahu bütün bunlardan bağımsız ben Lucescudan bugüne kadar bu kadar saçmalık görmedim Sarper. Dünyada kaç tane yetmișini geçmiş yada yetmişe dayanmış teknik direktör var, bir tanesinin böyle saçmaladığını görmedim. 2-0 yenik takım Ozan giriyor, bu yaş ile falan açıklanamaz.

Son düzenleme:
Bu sevimsiz herifleri dunya kupasinda izlemek hos olmazdi zaten ,mantalitede degismeyecegine gore dunya kupasina gitsen yine topal arda burak fln oynayacak elenmek iyi oldu.

Yahu bütün bunlardan bağımsız ben Lucescudan bugüne kadar bu kadar saçmalık görmedim Sarper. Dünyada kaç tane yetmișini geçmiş yada yetmişe dayanmış teknik direktör var, bir tanesinin böyle saçmaladığını görmedim.

Doğru kendi karakteri bu değil,ama yaptığı oyuncu tercihleri açıklamaları vb. kendi düşüncesi değil hiçbiri.Talimatla hepsi.

izlanda taraftarı koyduk mu şarkısı çalıyor!!!

Yabancı sınırı yüzünden çoğu arkadaşım otuz yaşında futbolu bırakıyor diyen şerefsiz online mı?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

online olmasini gectim maci en iyi yerden (sahadan) izliyor sahtekar

Hadi herkesi anlarımda,
futbolumuz gururu ülkemizin en iyi süperstarlari;
150 milyon euroluk oğuzhan, 25 milyon euroluk cenk ve gelmiş geçmiş en iyi sol bek sol açık caner neden maçı koparmaz ki (!)

Gerçek Kaptan NANDO!

Bu sevimsiz herifleri dunya kupasinda izlemek hos olmazdi zaten ,mantalitede degismeyecegine gore dunya kupasina gitsen yine topal arda burak fln oynayacak elenmek iyi oldu.
İzlanda'nın sahada ki bu alemci topluluğunu hoş etmesi bizim açımızdan hiç iyi olmadı :/

TapaTalK

Geri
Üst Alt