DK 18 Elemeler M:9 | Türkiye 0-3 İzlanda | MS | 6 Ekim | TV8

Bu taraftarlardan gelen ses kayıt mı yoksa gerçek mi ?

Ne saçmalıyor bunlar. Gerçek taraftar olmadıkları çok belli. Neden eskişehirlilerin bilet bulamadığı belli oldu.

Burak malınin hala sahada olması inanılmaz gerçekten. Top bizdeyken bile rakibe hediye edebiliyor topu boş alanda.

GSCimbom Mobile App

Ulan bu yavsak adamda oyuncular haklı falan diyo.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yazık şu taraftara başka da üzülecek bi durum göremiyorum.
Mustehak bu federasyona.

GSCimbom Mobile App

Tribünlere bak kendi goygoyunda hepsi
Şu milli takımı ıslıklamayan taraftar maldır
İstanbul'da olsaydı görürdüm ben

TapaTalK

burak coktan cikti oyundan

Evet doldurmalı ama önce boşaltmalı, sizin gibileri, Rıdvan gibilerini, Arda Emre gibilerini önce futboldan uzaklaştırmak lazım. Ondan sonra belki Türkiye futbolun içini doldurur.

lan totoş yılmaz o kadar takım yönettin kaç tane genç oyuncuya şans verdin? şeytanın kulağına üflediğini söylüyorsun anca!!

Evet ya takımda olsa 12-13 Türk,Burak olsa Salih dursun olsa Selçuk oynasa Bilal jem falan, dünya kupası garanti ya, hiç olmadı salın bordo berelileri 15 dakikada alsınlar kupayı bu kadar zor mu

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

savastan kacip ülkemize siginan 3-4 milyon suriyeliyi kabul etmemize ragmen suriye milli takimi avustralya karsisinda dünya kupasi biletini zorlayacak.

adamlarin kendi ülkesinde daha sahalari yok

böyle karaktersiz itleri sahaya sürüyorlar. piril piril genclere, hak edenlere formayi vermiyorlar. sonra yabanci siniri diye agliyorlar

suriye gider de türkiye gidemezse her alanda rezil oldugumuz gibi futbolda da bir kez daha rezil olacagiz.

En son 2002 dünya kupasına katıldık bu nasıl bir rezillik bu kafayla 2022 dünya kupasına da gidemeyiz. 20 yıl olacak yazıklar olsun

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı sınırı geldiği an Türk futbolunun yüzüne bakmam. Şu mallara dünyanın parasını verdirecekler yine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt