DK 18 Elemeler M:9 | Türkiye 0-3 İzlanda | MS | 6 Ekim | TV8

DLe0oWDXUAANbgx.jpg
Oooo tüpçü ot çekiyor

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu ceteci kopekler yabanci sinir geri gelsin parayi kendi aramizda yiyelim diye satmislardir serefsizler

yemin ederim agzini okudum, EMRE yedek kulübesinde taraftara küfür etti

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben hayatım boyunca boyle tribün rezilliği görmedim

Arda Turan gibi pisliklerin Galatasaray'dan cikmis olmasi kulübümüz adina utanc bence.

Dursun Baskan da Bruma'yi Arda'dan daha ucuza verdi net bonservis bedeli olarak.

Idolüm Arda Turan diyen alt yapi topcularinin alayini göndersinler.

Bende bir zamanlar geri dönsün dedigim icin herkesten özür diliyorum. Böyle bir karaktersizin milyon eurolar kazanmasi adil degil.

Ülkede batmayan yer kaldı mı la xd

Tepeden tırnağa rezillik akıyor.Ve en kötüsü de bu.

Bir konuda yeteneğin olmaz yapamazsın edemezsin ama dersin ki onurumuzla denedik bu kadarmış çapımız.Fakat ülkede son 15 senedir her şey rezalet.Heba edilen yetenekler imkanlar paralar topraklar en önemlisi insanlar nesiller.

Hahhah ellerinden geleni yapıyorlarmış, belkide iki oyuncumuzun aldığı yıllık para İzlanda takımının yıllığına denktir. Esas sorunlardan biri bu işte ne olursa olsun sırtlarını sıvazlıyoruz, yanlışa alkış tutup doğrusunu öğretmiyoruz. Yahu geçen Furkandı galiba, 18 yaşında püf desen düşecek Ahmet sivri için fiziği gayet yeterli demişti, hatta aynı yaştaki Mbappe ile aynı demişti. Halbuki ikisinin arasında kaç gömlek fark var, biz hala destek diyoruz. Yahu çalışıp kendini geliştirmeyen adamı desteklesen ne olacak, kendi kendilerini desteklemiyor ki adamlar. Avrupa'da piyasaya çıkan 17-18 yaşındaki oyuncular çatır çatır top oynuyor, hiç bir ekstra destek görmeden biz daha hala pohpohlama ile bir bok olacağını düşünüyoruz.

Son düzenleme:
İstanbul'da olsalar da stadına göre kendi takımı lehine tezahürat başlardı.
Hipnoza uğramış gibi maçın başından sonuna aynı tempoyla mal tezahürat dinlemekten iyidir ayrıca önceden olmuyordu bunlar şimdi neden oluyor bunu incelemek yerine oradan maç kaçırmak sorundan kaçmak neyi çözüyor? Önceden ilhan,Sergen, Alpay, Rüştü fark etmez aynı desteği geriyorduk şu bu demeden şimdi o desteği vermeme nedeni kutuplaşma irdelenmeli biraz zırt pırt yabancı sınırını getireceklerine

Geri
Üst Alt