DK 18 Elemeler M:9 | Türkiye 0-3 İzlanda | MS | 6 Ekim | TV8

5f9bdcee9ef1ee457d09d75e3f069426.jpg

erman toroğlu: fatih terim sabaha kadar kumar oynayıp sabah antremanına çıkamayan futbolculara sabaha kadar azarlamış!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adam adama ve alan savunması yapıyoruz, bunun için tüm saha oyuncuları orada olmalı. Uzun boylu oyuncu adam adama, kısa boylular alan savunması. Takımların çoğu artık bunu yapıyor ve bizde bile ne kadar etkili olduğunu son haftalarda gördük. Eee ne oldu direğe adam koyduk da, yediğimiz golde o iki oyuncu ofsaytı bozdu. Direkteki adam savunmada bir eksik ve çizgide risktir, ofsaytı bozar, penaltı yaptırır hatta yeri geldiğinde çıkarabileceği topta kaleciye engel olur gol yedirir.

öncedende yazdim böyle adam paylasimi olmaz, ister 5 kisiyi cizigiya al adam orda bombos.
bikere hata orda basliyor.
neyse senin fikrin baska benimki baska.
ama oraya adam almanin faydalarinida gördük bu aksam.

Adamlar hak ederek gidecek turnuvaya. Biz hep yumurta delige dayaninca biraz kendimizi yirtiyoruz sonra yine hüsran yine hüzün.

Hirvatlar da hak etmiyor, Izlanda 1.olup katilsin turnuvaya adamlar renk katiyor.

aynen,sonuna kadar hakediyorlar,hatırlayalım avrupa sampiyonasında ceyrek final oynadı bu adamlar hemde sonuna kadar mücadele ettiler

taraftarları desen sempatik ,oyuncusu hocası desen disiplinli ukala degil

futbolda disiplin olacak arkadas galatasaray icinde hala en cok korktugum disiplinden kopmak

gerci bizim mill itakımda disiplin hic yok

Hirvatlar berabere kalmis.Ulan bunu yenseydık büyük ihtimal direkt gidecektik Finlandiya'yi da yenseydık.Yazik oldu

Anlam veremediğim konu adamlar uzun oynuyor savunmanın en iyi kafacısı serdar aziz adam 18 kişilik kadroda yok ha dersenki adamın maç kondisyonu eksik adam tüm maçlarda oynuyor en önemlisi kazanmaya alışkın takımda oynuyor bu çok önemli yerine oynayan mehmet topal hava topunda kötü adam kaçırıyor ve yavaş akla mantığa çok aykırı geldi bana

Arda daha dün hazır değilim dedi belliki ihaleyi üzerine almak istemiyor dar alanda etkili dikine giden emre moru niye oynatmadı oda ayrı bi konu

Adamlar orta sahada mücadele ile oynuyor orta sahamız çok kırılgan al işte başaksehirden mahmutu çarpışsın adamlarla yamyam gibi yer bitirir hemde emre bölezoğluyla uyumlular kaç yıldır oynuyorlar

Sonra yok yabancı sınırı gelsin ben türk oyuncu izleyemiyorum takım kuramıyorum yav sen zaten az olan havuzdan oyuncu seçemiyorsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

öncedende yazdim böyle adam paylasimi olmaz, ister 5 kisiyi cizigiya al adam orda bombos.
bikere hata orda basliyor.
neyse senin fikrin baska benimki baska.
ama oraya adam almanin faydalarinida gördük bu aksam.
Renktaş işte o paylaşımı doğru yaptığın zaman oraya adam almana gerek kalmaz. Biz bunu son haftalarda çok iyi yapıyoruz, nasıl yapılması gerektiğini gösteriyoruz. O pozisyon için faydasını gördün tamam ama sonra gittin aynı olay yüzünden ofsaytı bozdukları için golü yedin. Daha vahim bir senaryo, bir sıfır öndesin, kornerde direkteki adam eli ile kesip penaltı yaptırıyor ve kırmızı yiyor, geçmiş olsun.

ne üzüldüm ne sevindim bu maçtan tek çıkardığım emre mor u almalıyız

Bu luce bizim luce olamaz..adam bizdeyken fizik olarak hazır değil diye sergeni son 20 dk oynatırdı, hagi hariç koşmayan fit olmayan asla oynamazdı, defansı kötü bek hiç oynatmazdı, çift ön libero ve tek forvet çıkardı genelde..
Bu akşam canerin solbek oynaması, fiziken bitik arda ve burakın 11 başlaması, hiç defansif orta olmaması 11 de, burak ve cenk 2 forvet başlaması vs vs...bu kadar kendine ters şeyleri bir maçta yaptı evet..kadroyu görünce inanamadım..normalde luce kadrosunun defansı hasan ali-toprak-serdar-kaan olurdu
Orta sahası: topal-emre belöz- oğuzhan-nuri-emre mor olurdu forveti ise cenk tosun olurdu..
Bu bizim luce değildi bu hafıza kaybı yaşayıp yeniden başlangıç yapan tuhaf bir adamdı

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Laf falan bulduğum yok, son haftalarda bizim takımın yaptığı alan ve adam savunması çok etkili ve bunun için tüm saha oyuncuları gerekli yoksa işte böyle rakip boş kalır. Artık dünyada ki takımların çoğu bu taktiği uyguluyor. Ayrıca yediğimiz golde o iki adam direkte olmasa pozisyon ofsayt. Laf uydurma değil bu maçta ortada olan bir durum.

bizim gecen sezondan beri kactane böyle golümüz var her seferinde ofsaytmi oluyor veya olmustu ?
orda adam olsa cogu golü de engelemistik.
muslera oraya uzanamiyor gayet normal, top da cogu kes oraya geldi.
bu aksam veya baska maclardada örnegi var, ofsayt olmasa ne olacakti ?
yine adam orda topu kurtardi, oraya adam almak mantiksiz degil veya en azindan arka diregi kapatmak, cünkü iki diregi kaleci kendi daraltabilir.
o pozisyonda ofsayta oynamak zaten bikere büyük risk.
ve diger düsen goller örnek gösteremesin bu aksam icin, zaten o pozisyonun baslangici bikere facia.
adam istese top kendi önüne indirip ayagila bile golü cakabilirdi.
neyse artik bizim orda fikir ayrilimiz var her yerde ayni düsünücek degiliz.

Arda bu sezon 1 dk bile oynamamış, Topal vardar maçlarında poşet olmuş stoperde, Caner ts maçında 18 yaşındaki çocuk tarafından maymuna dönmüş, orta sahada 3 tane aynı adam, forvetinde top kontrol edemeyen Burak.

Fatih hoca ile kavga eden adamın heykelini yapan ADAM

izlandadaki bjarnason bence iyi top selcuk cöpünün yerine bize lazım olan adam bence baselde oynuyor sanırım

aklim almiyor serdar ömer nasil oynamaz ???????????????
bunlari oynatmamak resemn hainlik.

milli takım ne zaman başarılı olur ?
* alt yapılarda hak hukuk kavramlarına önem verilirse ve bu anlamda en az 5 yıl sabredlilirse
* milli formayı prim için değil gerçekten şanlı bir arma gören topçular seçilirse
* çeteleşmenin önüne geçilirse
* ilk 11 kurulurken ezbere ve torpili adamlar yerine liyakata göre seçilirse
* oynamayan veteranlar şak diye kesilirse kimseden korkmadan hareket edilirse
* siyaset futbola bulaşmazsa
....

bunlar türkiye'de olmayacağı için organizasyonlara katılıp da kendimizi rezil etmeyelim. bu boktan maç için galatasaray'ı izlemekten mahrum oldum . konya deplasmanına giderken sekteye uğradık inşallah puan kaybı yaşamayız.

Tüpçü-Luce-Menajerler ve Arda'nın çetesinin kurduğu bir milli takımdan bahsediyoruz bundan daha fazlası olamazdı ...

Geri
Üst Alt