DK 18 Elemeler M:9 | Türkiye 0-3 İzlanda | MS | 6 Ekim | TV8

Nuri çıkıp Ozan girmesinin mantıgı nedir? Hangi kitapta var acaba

tudorun kiymetini bilin derim, böyle biri lazim milli takima kosmayana basacak tekmeyi.
birde genc oyuncular kesinlikle sans bulurdu.
siz oynatmayin bi ton genc oyuncuyu hala bütün sezon 1 dk oynamamis arda bastonla gezen topali ondan sonra
yabanci siniri diye aglayin, bu resmen adilik.

54 Yazı-Tura ile katıldık
58 TV
62 TV
66 TV
70 TV
74 TV
78 TV
82 TV
86 TV
90 TV
94 TV
98 TV
02 Üçüncü
06 TV
10 TV
14 TV
18 TV

Son düzenleme:
Eskiden MT maçlarını azami heyecanla seyreden ben, şu sözümona önemli maçı bile ancak göz ucuyla öylesine izledim. Bu takım gruptan çıkıp şampiyonaya katılsa ne katılmasa ne zaten?...

Son büyük kupaya katılma hakkını elde ettiğimiz son maçta Arda ve diğerlerinin salya sümük coşku hallerini de hüzünle izlemiştim. O kadar belliydi ki bir halt edemeyecekleri. Futbolun en basit gereklerini yerine getirmekten aciz ''Adamm!'' lar Dünya yıldızlığı taslayadursun...İzlanda MT tarihinin en rahat galibiyetlerinden birini almıştır herhalde. Şimdi bunun gibi bir maç daha oynasalar onu da kazanırlar, en ufak bir zorlanmaya maruz kalmadılarki...

80 milyon insandan Bülent-Alpay' dan beri stoper, 20 yıl önce piyasaya çıkmış Emre B dan sonra orta saha oyuncusu çıkamamış olmasının nedenleri sorgulanmalı öncelikle. Mevcut oyuncu havuzuyla Terim-Lucescu-Mourinho vs vs ile çok az şey farkedecektir...

Böylede 3 4 yiyoruz başka türlüde bari önümüzdeki şampiyonaya şu kaşarları silip 20-24 yaş ortalamasında bir takımla başlarında kolej takımı hocasıyla katılalım en azından umut olur içimizde

bu ülkenin müziği sinan akçıllara,demet akalınlara ...futbolu da ozanlara,topallara,magazinsel ardalara kalırsa bu sonuclar cok normal.nereden nereye....instagram fenomenlerinin ünlü diye tabir edilidği filmler yapıldıgı ...ki yakında bunlara şarkı söyletilecegi zamandayız.hersey cok boktan.futbolda da tabiki instagramdan sevgilisinden ayrıldıgının beyanatını veren,karı kovalayan tipler forma giyecek.

bizim gecen sezondan beri kactane böyle golümüz var her seferinde ofsaytmi oluyor veya olmustu ?
orda adam olsa cogu golü de engelemistik.
muslera oraya uzanamiyor gayet normal, top da cogu kes oraya geldi.
bu aksam veya baska maclardada örnegi var, ofsayt olmasa ne olacakti ?
yine adam orda topu kurtardi, oraya adam almak mantiksiz degil veya en azindan arka diregi kapatmak, cünkü iki diregi kaleci kendi daraltabilir.
o pozisyonda ofsayta oynamak zaten bikere büyük risk.
ve diger düsen goller örnek gösteremesin bu aksam icin, zaten o pozisyonun baslangici bikere facia.
adam istese top kendi önüne indirip ayagila bile golü cakabilirdi.
neyse artik bizim orda fikir ayrilimiz var her yerde ayni düsünücek degiliz.
Yahu geçen sezon takım mı vardı duran top için savunma organisazyonu olsun. Bu sezon ilk haftaları bir kenara bırakırsak, çünkü takım daha bir birine tam olarak alışmamıștı, nerede ise kafa topu vermiyoruz? Bir tek yediğimiz gol var Antalyaya karşı onu da neden yediğimiz malum. Onun dışında golü geçtim nerede ise hava topu vermiyoruz yahu. Sen bu organizasyonu doğru yaparsan bu kadar kolay gol yemezsin, o bahsettiğin nerede ise tüm pozisyonlarda rakipler resim çektirip kafa vuracak fırsatı buluyorlardı, istersen çizgiye bütün takımı diz. Yine bugün gördük hiç bir organizasyon yok, top o direğe değil diğer direğe gitse rakibe bu kadar kolay ve bomboş vurdurduğun için gol olurdu, ki zaten ikinci yarıda iki direkte oyuncuya rağmen gol oldu, üstelik ofsayt bozuldu. Bundan bağımsız kaç kere şahit olduk direkteki adam eli ile kestiği için penaltı artı kırmızı kartı. Direğe adam koyup bir golü çıkarıcam diye böyle bütün maçı yakarsın. Direğe artık takımların büyük çoğunluğu adam almıyor, çünkü bizim bu sene uyguladığımız sistemi uyguluyorlar. Bana laf üretiyor diyorsun ama etkili bir sistemi doğru uyguladığın zaman etkisini göz ardı edip riskli ve bu etkili sistemde takımı eksik bırakan bişeyi savunuyorsun, üstelik geçen sene ki olmayan takımı baz alarak. Diyebileceğim bişey yok bu senin fikrin, ben Galatasaray'da olan gelişmeye bakıyorum ve yukarıda dediğim gibi ilk iki üç hafta dışında, alışma dönemi sonrası ortaya çıkan sonuç gayet etkili. Takım pozisyonda uyduğu için bir gol onun dışında nerede ise hiç verilmeyen hava topu. Ortaya konan sistem ise hava topunda etkili olanlar adam adama takımın geri kalanı alan savunması. Yine gol yersin ama geçen sezon ile katiyetle karşılaştırılamaz ve penaltı artı kırmızı kart görüp maçı yakma riskine bu sistemi her türlü yeğlerim.

Son düzenleme:
Yabancı sınırı gelsede en çok biz mutlu olmalıyız altyapıda çok iyi topcular var örnek ozan kabak 2 yıl sonra formayı kapar dahada bırakmaz çocukta herşey fazlasıyla var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu geçen sezon takım mı vardı duran top için savunma organisazyonu olsun. Bu sezon ilk haftaları bir kenara bırakırsak, çünkü takım daha bir birine tam olarak alışmamıștı, neden nerede ise kafa topu vermiyoruz? Bir tek yediğimiz gol var Antalyaya karşı onu da neden yediğimiz malum. Onun dışında golü geçtim nerede ise hava topu vermiyoruz yahu. Sen bu organizasyonu doğru yaparsan bu kadar kolay gol yemezsin, o bahsettiğin nerede ise tüm pozisyonlarda rakipler resim çektirip kafa vuracak fırsatı buluyorlardı, istersen çizgiye bütün takımı diz. Yine bugün gördük hiç bir organizasyon yok, top o direğe değil diğer direğe gitse rakibe bu kadar kolay ve bomboş vurdurduğun için gol olurdu, ki zaten ikinci yarıda iki direkte oyuncuya rağmen gol olduğu, üstelik ofsayt bozuldu. Bundan bağımsız kaç kere şahit olduk direkteki adam eli ile kestiği için penaltı artı kırmızı kartı. Direğe adam koyup bir golü çıkarıcam diye böyle bütün maçı yakarsın. Direğe artık takımların büyük çoğunluğu adam almıyor, çünkü bizim bu sene uyguladığımız sistemi uyguluyorlar. Bana laf üretiyor diyorsun ama etkili bir sistemi doğru uyguladığın zaman etkisini göz ardı edip riskli ve bu etkili sistemde takımı eksik bırakan bişeyi savunuyorsun, üstelik geçen sene ki olmayan takımı baz alarak. Diyebileceğim bişey yok bu senin fikrin, ben Galatasaray'da olan gelişmeye bakıyorum ve yukarıda dediğim gibi ilk iki üç hafta dışında, alışma dönemi sonrası ortaya çıkan sonuç gayet etkili. Takım pozisyonda uyduğu için bir gol onun dışında nerede ise hiç verilmeyen hava topu. Ortaya konan sistem ise hava topunda etkili olanlar adam adama takımın geri kalanı alan savunması. Yine gol yersin ama geçen sezon ile katiyetle karşılaştırılamaz ve penaltı artı kırmızı kart görüp maçı yakma riskine bu sistemi her türlü yeğlerim.

kusura bakma kenan ama üsendim okumaya, gercekten artik bu konu uzadikca uzuyor.
artik finish.

Lucescu net bunamış.Adamın kadroya almadıgı herifler şaka gibi.Cengiz bu takımda gözü kapalı oynar.Serdar Aziz yok mehmet topal stoper tam bir skandal.Burak ın artık ahı gitmiş vahı kalmış hala forvet olarak sahaya sürüyor.Al koca kafanı bi tarafına sk şimdi.

Lucescu net bunamış.Adamın kadroya almadıgı herifler şaka gibi.Cengiz bu takımda gözü kapalı oynar.Serdar Aziz yok mehmet topal stoper tam bir skandal.Burak ın artık ahı gitmiş vahı kalmış hala forvet olarak sahaya sürüyor.Al koca kafanı bi tarafına sk şimdi.

birde hedefe bukadar yaklasmisken bu oynatigi oyuncular tam fiyasko.
adama sabotajmi yaptin diye sorarlar.

aslinda lucescu kukla, adamin karisma yetikisi bile yok, sanki takimimi taniyor.
yine eski oyuncular kendi aralarinda kadro kuruyorlar kurdular bu.
hala niye genc yetenekler oynamiyor saniyorsunuz !

edit: basin toplantisinda biri sordu simdi bu soruyu.
gercekten kendi aralarinda kadro kurmuslar gibi.

bi aralar mesut almanya milli takimi secince büsürü küfür yemisti ama bu adaletsizligi görünce dogru yapmis gibi.
bizim milli takimda söz sahibi olani oynuyor yetenekli olani degil.

Son düzenleme:
Yabancı sınırı değiştirilsin diye çıkarılmış saçma sapan bir kadro, İzlanda td ne kadroyu sen kur desen bu kadar sıçamazdı. Milli takımın da içine ettiler, yazıklar olsun

burak senin anan guzelmi

3bb8e52937.webp

Sence :D

birde hedefe bukadar yaklasmisken bu oynatigi oyuncular tam fiyasko.
adama sabotajmi yaptin diye sorarlar.

Ulan koy kanatlara Cengiz ve Emre yi koy Cenki ileri tek forvet,arkasına Hakanı,orta sahada Oguzhan Emre yap bak bakalım İzlanda ataga çıkabiliyormuydu.Mal gibi bitmiş topçuları koydu herifler elini kolunu sallayarak gol attı bize.Bu Burak denilen kabiliyetsiz Cenkide bozdu.Eskiden iyi kötü gol atıyordu şimdi oda yok.Tamamen Lucescu yüzünden bu maçın skoru.Allahtan biz almamışız bu herifi.Yoksa ağır scmıstık.

Son düzenleme:
Bu luce bizim luce olamaz..adam bizdeyken fizik olarak hazır değil diye sergeni son 20 dk oynatırdı, hagi hariç koşmayan fit olmayan asla oynamazdı, defansı kötü bek hiç oynatmazdı, çift ön libero ve tek forvet çıkardı genelde..
Bu akşam canerin solbek oynaması, fiziken bitik arda ve burakın 11 başlaması, hiç defansif orta olmaması 11 de, burak ve cenk 2 forvet başlaması vs vs...bu kadar kendine ters şeyleri bir maçta yaptı evet..kadroyu görünce inanamadım..normalde luce kadrosunun defansı hasan ali-toprak-serdar-kaan olurdu
Orta sahası: topal-emre belöz- oğuzhan-nuri-emre mor olurdu forveti ise cenk tosun olurdu..
Bu bizim luce değildi bu hafıza kaybı yaşayıp yeniden başlangıç yapan tuhaf bir adamdı

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lucemi kaldı yav, adam bunamış zaten. Tuvalette 11 kuruyo ismini bildiği kaşar oyuncuları yazıyo geriside çokta mikime diyodur. Şimdiden alacağı emekli tazminatını düşünmeye başlamıştır. İyiki bize gelmemiş.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt