DK 18 Elemeler M:9 | Türkiye 0-3 İzlanda | MS | 6 Ekim | TV8

Ulan koy kanatlara Cengiz ve Emre yi koy Cenki ileri tek forvet,arkasına Hakanı,orta sahada Oguzhan Emre yap bak bakalım İzlanda ataga çıkabiliyormuydu.Mal gibi bitmiş topçuları koydu herifler elini kolunu sallayarak gol attı bize.Bu Burak denilen kabiliyetsiz Cenkide bozdu.Eskiden iyi kötü gol atıyordu şimdi oda yok.Tamamen Lucescu yüzünden bu maçın skoru.Allahtan biz almamışız bu herifi.Yoksa ağır scmıstık.

yine öyle kursun takimi birsey demicem ila bi gol atardik ama en iyi stoperleri serdar ömeri oynatmamakta neyin nesi.

yine öyle kursun takimi birsey demicem ila bi gol atardik ama en iyi stoperleri serdar ömeri oynatmamakta neyin nesi.

Yok abi tamamen baştan aşağı fiyasko bir kadro.Arda,Nuri,Burak,Mehmet Topal,Kaan bu herifler tamamen Milli takıma yakışmayacak bitik oyuncular.Gitti bide Ozan denilen şişkoyu koydu 2.yarı şaka gibi.

fatih terim kebapçiyla kavga ettigi için kovuldugunu sanan naiftir

yabanci kuralina karsi oldugu için kovuldu

net

DLex5AaVwAA6iFE.jpg

5 adam da topa bakıyor. Rakibi fark eden yok.

Yok abi tamamen baştan aşağı fiyasko bir kadro.Arda,Nuri,Burak,Mehmet Topal,Kaan bu herifler tamamen Milli takıma yakışmayacak bitik oyuncular.Gitti bide Ozan denilen şişkoyu koydu 2.yarı şaka gibi.

tamam o zatende, benim demek istedigm stoperler serdar ömer olsa yine alirdik maci.
stoperler tam fiyasko.

Almazdın hocam ben bir tane net pozisyonumuzu hatırlamıyorum, bir ara orta sahada kendi aramızda paylaşıyorduk bir adım ileri gidemeden.

türkiye izlanda 1 0 diyorum baska birsey demiyorum.
ve stoper kimdi o macta iyi düsün bakim.

edit: pozisyona giremiyorduk ama golde yemedik bu yüzden sonuna kadar sansin oluyor !
elbette daha iyi oynucular oynabilir oynamasi lazimdi ama be arkadas stoperlrini bari oynat.

Son düzenleme:
Türk milleti olarak bahanelerin arkasına saklanmayı kolay bulan ve tercih eden bir toplumuz çözüm bulmak yerine bahaneler buluruz

Benim zoruma giden bu rezillikler de yabancı sınırına bağlanacak ya ona yanıyorum işte ...

türkiye izlanda 1 0 diyorum baska birsey demiyorum.
ve stoper kimdi o macta iyi düsün bakim.
bundan önceki Avrupa Şampiyonasına gitmemizi sağlayan maçtan bahsediyorsan iki konuya dikkatini çekerim. Birincisi İzlanda o maç öncesi kendi işini halletmişti, ikincisi son saniyede serbest vuruştan gol oldu. O maçta bile artık katılmayı garantilemiş bir takıma karşı etkili olamadık. Bu maç daha da kötüydük, bu orta saha ve hücum hattı ile sabaha kadar oynasak gol atamazdık. Stoper eleştirine katılıyorum orası ayrı.

Son düzenleme:
http://twitter.com/IYITRIYI/status/916413446991831046
jafsukORSIeHifusduZ3iw.png

Son düzenleme:
DLewqXPVwAUya5M.jpg

CANER denen kımıl zararlısı hariç şu 11 çıksa daha mı kötü mücadele ederdi milli takım.

bundan önceki Avrupa Şampiyonasına gitmemizi sağlayan maçtan bahsediyorsan iki konuya dikkatini çekerim. Birincisi İzlanda o maç öncesi kendi işini halletmişti, ikincisi son saniyede serbest vuruştan gol oldu. O maçta bile artık katılmayı garantilemiş bir takıma karşı etkili olamadık. Bu maç daha da kötüydük, bu orta saha ve hücum hattı ile sabaha kadar oynasak gol atamazdık. Stoper eleştirine katılıyorum orası ayrı.

önemli olan sacma sapan gol yememek, maci son dakikalara bile 0 0 tutup abuk sabuk gol bulunabilirdi.
elbette takimin yüzü coktan degismesi lazimdi. ama bu 2 oyuncuyu oynatmamak tam sabotaj !

Son düzenleme:
bu milli takimin basinda hoca olsa o yetenekli oyuncularin yaninda birde harun oynardi.
bu kaleciyi oynatmamak futboldan anlamamak veya en azindan türkiyenin futbolundan anlamamak demek.

bu ardayi sirf ftyi nefret ettikleri için isteyenler vardi :d

bu milli takimin basinda hoca olsa o yetenekli oyuncularin yaninda birde harun oynardi.
bu kaleciyi oynatmamak futboldan anlamamak veya en azindan türkiyenin futbolundan anlamamak demek.
Zaten stoperler konusunda nerede ise tüm forum hemfikir. Ama iş orda bitmiyor ki, adam sadece takımında bile dökülen topalı değil, aylardır maç yapmamış Ardayı oynatıyor, gidiyor 37 yaşında ligde borusu öten ama Ukrayna maçı dahil karşısına rakip çıkınca sahadan silinen emreyi oynatıyor. Yetmiyor iki sıfırda nuriyi çıkarıp ozanı oyuna alıyor. Elinde Abdülkadir gibi, Cengiz gibi genç, dinamik oyuncular dururken, seninde dediğin gibi Serdar gibi Ömer gibi orijinal stoperler dururken. Yada yine kaleci, adam bildiğin kova yahu kova.

Gecenin adamları Eskişehir taraftarı. Son ana kadar şu takımı desteklediler.

DLewqXPVwAUya5M.jpg

CANER denen kımıl zararlısı hariç şu 11 çıksa daha mı kötü mücadele ederdi milli takım.

Canerde nasıl adamsa alternatifi yok yav koca ülkede

Bugün uyuz oldum her topu ezbere açıp durdu Bjk de de bu tarz oynuyor 1 tane denk gelince kral işte

Geri
Üst Alt