- 16 Haziran 2010
- 191.006
- 133.810
- 6.478
Isyeri yan odam oluyor, hani bilmiyorum sen nerede calisiyorsun ama 'thuiswerken' diyor bay Rutte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isyeri yan odam oluyor, hani bilmiyorum sen nerede calisiyorsun ama 'thuiswerken' diyor bay Rutte.
Fatih terim imza.jpgBaşkanı Nihat Özdemir hocası Şenol Güneş olan bir futbol takımı midesi kaldıran destekler hiç bir zaman destekçisi olmadım. Keşke siyaset ile futbol kucak kucağa olmasaydıda destekleseydik.
Valla mı ,eskide mi kaldı oYok yaw
hiçbir zaman böyle bir şey yoktu. Biri uefa biri fifa sıralaması bir kere.Valla mı ,eskide mi kaldı o
Doğru Fifa ile Uefa karistihiçbir zaman böyle bir şey yoktu. Biri uefa biri fifa sıralaması bir kere.
Ozan'ın sağındaki ve solundaki futbolcular kim
büyük gsli ugurcan ve kaan ayhanOzan'ın sağındaki ve solundaki futbolcular kim
Ozan neyse de İrfan ne yaptı ki son 1 ayda. Yedek oturacaktır bence. Taylan-Ozan ikilisi ve önlerine Hakan ya da Yusuf daha ideal.Ozan-taylan-irfan
Orta sahasını bekliyorum
Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hollanda gibi bir takıma karşı top rakipteyken rakiple işi olmayan Yusuf gibi yardımcı forveti sahaya surmeyiz herhaldeOzan neyse de İrfan ne yaptı ki son 1 ayda. Yedek oturacaktır bence. Taylan-Ozan ikilisi ve önlerine Hakan ya da Yusuf daha ideal.
Her neyse işte senin dediğin gibi olmayacağı kesin. İrfan'ın ne işi var şu formuyla milli takımda? Zaten kadrodan da çıkarılmış sakat diye.Hollanda gibi bir takıma karşı top rakipteyken rakiple işi olmayan Yusuf gibi yardımcı forveti sahaya surmeyiz herhalde
Ayrıca Taylan ikili oynarken iyi olmuyor
Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi