🇹🇷 DK 2022 Elemeleri G Grubu H:1 | Türkiye 4-2 Hollanda | MS | 24 Mart | TRT 1

3 maç 7 puan inşallah.

İLK 11'LER

TÜRKİYE:
Uğurcan - Zeki, Ozan Kabak, Çağlar, Umut Meraş - Okay, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu - Kenan Karaman, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz

HOLLANDA: Cillessen, Tete, De Ligt, Blind, Wijndal, De Room, Wijnaldum, de Jong, Berghuis, Malen, Depay

Yine hüsranla başlayacağız gibi duruyor. Şenolun mantalitesi düşüşe geçti. Ama gönlümüz kazanmaktan yana

Kaldığımız yerden devam inşallah.

İLK 11'LER

TÜRKİYE:
Uğurcan - Zeki, Ozan Kabak, Çağlar, Umut Meraş - Okay, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu - Kenan Karaman, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz

HOLLANDA: Cillessen, Tete, De Ligt, Blind, Wijndal, De Room, Wijnaldum, de Jong, Berghuis, Malen, Depay

bu ne la

kanatlar nerde

İLK 11'LER

TÜRKİYE:

Şenol Güneş Dünya Kupası yolunda bana çok güvenmeyin diyor şimdiden...

Kenan'i herhalde Burak ve Yusuf'un olmayan defansif katkilarini kompanse etmek icin oynatiyor zimbaci.

Yine bireysel becerilerle gol bulur bu takim ancak. Beraberlik koparirsak iyidir.

Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç yedekler arasında

ExQZ4hUWQAUjP3e.jpg

Kanal D'de aynı saatlerde Sadakatsiz adlı dizi var. O daha heyecanlı.

Portakalın faydalarını sıralamak gerekirse:
  • Şeker hastalığı tedavisinde kullanılır.
  • Cilt yaşlanmasını engeller.
  • Böbrek taşı oluşumunu engeller.
  • Kansızlık tedavisinde kullanılır.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Kan basıncını dengeler.
  • Kötü kolesterolü düşürür.
  • Kalp sağlığı için birebirdir.
@Mehmet Mehmetoglu
Hollandaya Türklerden baska kimse portakal demiyor Hollanda'nın lakabı portak değil ki. (Gerci asıl olanı daha beter de neyse) of niet broer @Alper Altun

Kontejyan artmadığı sürece biz daha DK göremeyiz

Geri
Üst Alt