Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.320
- 18.922
- 2.083
Okay orta ikilinin oyuncusu değil benim gözümde, Hakan kanat oyuncusu değil Kenan da öyle ama Şenol Güneş inat ediyor aynı birisi gibi ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollandayi mi destekliyeceksin karşimokay taş gibi topçu
2 tane test yaptırmıştın. Onlardan sonra mı kaptın?@Berke Karabacak kanka sonunda covid oldum
Okay orta ikilinin oyuncusu değil benim gözümde, Hakan kanat oyuncusu değil Kenan da öyle ama Şenol Güneş inat ediyor aynı birisi gibi ...
3.testte çıktı. O testlerden önce kapmıştım işte şüpheleniyordum baya geç çıktı2 tane test yaptırmıştın. Onlardan sonra mı kaptın?
geçmiş olsun3.testte çıktı. O testlerden önce kapmıştım işte şüpheleniyordum baya geç çıktı
Gecmis olsun3.testte çıktı. O testlerden önce kapmıştım işte şüpheleniyordum baya geç çıktı
beni alakadar etmeyen bir maçHollandayi mi destekliyeceksin karşim
Kenyalı biri uydurmustur rtsLan kim dedi maç Konya da diye.
Edit: Babel'i gördüm değişik oldum ya
geçmiş olsun reis iyi bari doğal bağışıklık rahatsın artık3.testte çıktı. O testlerden önce kapmıştım işte şüpheleniyordum baya geç çıktı
Bir tek Hakan'ın yeri doğru olur bu dizilişte ki onun etrafındaki adamlar Kenan ve Yusuf olursa o tercih de yanlış olur. Milan ortada Hakan'ı oynatırken sağında / solunda Castillejo Saelemaekers Rebic veya Hauge gibi adamlar oynuyor biz kanat oyuncusu olmayan Yusuf ve Kenan'ı koyuyoruz veya daha da kötüsü Hakan'ı sol kanada atıyoruz Fatih Terim 'in de Şenol Güneş'in de yaptığı gibiSagda kenan. Solda yusuf.
Calhanoglu ortada.
Tat ve koku gitti yav çok leş bişey. İlk günden beri sadece tat ve koku yok içtiğim su gibi yediğim herşry ot gibigeçmiş olsun reis iyi bari doğal bağışıklık rahatsın artık![]()
Kim seviyomus onu yaSevilen dizi maraşlı bu kanaldamıydı