Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
@Emre Ersoy etebo atti
??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emre Ersoy etebo atti
Milli takimda oynayan oyunculara bakinca bizim Ömer Bayram, Tasdemir, Arda ve Akbaba gibi oyuncularla sözlesme yapmamiz insana koyuyor.sen benim dediklerimi yamana atma Fatih Terimin dedigi gibi Fatih Terim: "Galatasaray taraftarlarından bir ricam var. Kim alınırsa alınsın, 'Muhakkak bir bildikleri var' desinler."
sende benim birsey yazdigim vakit bir bildigi vardir elbet diye dusun imzani at![]()
arkadas etebo Hakan calhanoglundan daha iyi demisti de
kesinikleMilli takimda oynayan oyunculara bakinca bizim Ömer Bayram, Tasdemir, Arda ve Akbaba gibi oyuncularla sözlesme yapmamiz insana koyuyor.
etebonun gsye hc10 dan daha fazla faydalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor abisen benim dediklerimi yamana atma Fatih Terimin dedigi gibi Fatih Terim: "Galatasaray taraftarlarından bir ricam var. Kim alınırsa alınsın, 'Muhakkak bir bildikleri var' desinler."
sende ben birsey yazdigim vakit bir bildigi vardir elbet diye dusun imzani at![]()
most overrated player in the whole worldfrenki isimli eleman nasil 100 milyon ediyormus acaba barcelona'ya bi sormak lazim
böyle bir ithamda bulunmadımarkadas etebo Hakan calhanoglundan daha iyi demisti de
bak bulurumböyle bir ithamda bulunmadım![]()
Demiştin geçen gün uydurmaböyle bir ithamda bulunmadım![]()
etebonun gsye hc10 dan daha fazla faydalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor abi![]()
Demiştin geçen gün uydurma
bak bulurum![]()