🇹🇷 DK 2022 Elemeleri G Grubu H:1 | Türkiye 4-2 Hollanda | MS | 24 Mart | TRT 1

En çok Letonya’dan çekiniyorum. Büyük travma yarattı zamanında adamlar

Seneye Falcao gitse Enesi alsak keske M.o ile iyi ikili olurlar ileride cok mucadele ediyor Enes

spikerler de yaslaninca hic cekilmiyor
zamaninda euro 2008deki cek macini falan da bu anlatmisti
simdi ise hic cekilmez bir duruma düsmüs

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bu havayla norveci de bi sekilde yeneriz, zaten taraftar baskisi yok, deplasman fark etmiyor

Ugurcan penaltiyi kurtarinca Altaycilar üzülmüs olabilir. Bravo UGURCAN. Türkiye'nin 1 nolu kalecisi UGURCAN'dir.
Bu konuda sidik yaristirmaya getek yok ugurcan gecen seneki Uğurcan ile uzaktan yakından alakası yok, embesil gibi davranıyor bazen.
Altay ise 6 ay önceki altyla bugunku arasında çok fark var.

Ugurcani düşüren başkanları olacak o golf topu kafalı herif. Gitmek isteyeni tutmayacaksin maalesef kural bu, ben bizde de bazı oyuncular konusunda aynısı odugunu düşünüyorum çok aptalca hareket edenler olmaya başladı.

An itibariyle de Altay>Uğurcan. Hani sene ugurcanin sert düşüşü gibisini Altay yaşar mı yaşamaz diyemeyiz. Ülke futbolcu yetiştirip Avrupa'ya paslama olarak mentalite geliştirmeli yoksa örneğimiz Uğurcan gibi olur.

Hollanda aynı biz arkadaş topa sahip, pozisyon kaçıran, topu eveleyip geveleyen, kalesine gelen her pozisyon gol olan, yetenek var ama oynamıyor denilen cinsten. Milli Takımımızı tebrik ederim ama bu oyun asla yetmez, şans faktörü daima yanımızdaydı, kalecinin sakatlanması, çarparak şans golü, adamlar geldikçe savunma ilk yarı özellikle iyiydi ama futbol biz oynamadık adamlar oynamaya biz bozmaya çalıştık, buda bizim en güçlü olduğumuz yer, problemli yerimiz bence hala problemli, kapanan takımları açmak, önde oynamamız gereken maçlarda sistemimizin olmaması.

eskiden ukrayna böyleydi ya

rezil bir takım görüntüsü verirdi ama schevchenko filan golü atardı ve bir türlü açamazdın

Geri
Üst Alt