- 18 Mayıs 2011
- 53.345
- 57.290
- 4.613
2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 10. Hafta
Hollanda - Norvec
Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
16 Kasım 2021 Salı
22:45
S Sport
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
objektif olmak gerekirse hollandanin futbolu cok abartili bugün oynayan sörlothlu norvec bu hollandayi harcar!Hollanda lider cikar her halukarda. Beraberlikte yetiyor adamlara averaj farki 15 bizimle, Norvec ile 16. Bizim icin iyi olan ise Hollanda'nin yenilmeyecegi. Bu maci ne olursa olsun yenilmeden tamamlamak zorunda olacaklar. Umarim Norvec kazanir ve bizde kazanirizAma cok zor bir ihtimal. Yine biz yine hesaplar
![]()
affina siginiyorum , dogdugum topraklarin basligini acmak istedim.mehmetoğlu mehmet sal birkaç konu da ben açayım :/
objektif olmak gerekirse hollandanin futbolu cok abartili bugün oynayan sörlothlu norvec bu hollandayi harcar!
ben açsaydım çıkamazdık isabetli bir seçim olduaffina siginiyorum , dogdugum topraklarin basligini acmak istedim.
valla norvecin kazanmasi 2. olmasi bana sürpriz olmaz.Letonya'ya gol atamadiklarini da belirtmek lazim. Zor 2 mac olacak grupta. Hollanda kazanmasi demek bizim 2.ligi garantilemek gibi birsey (sacma sapan yenilmezsek tabi). Ben bizim Karadag'i yenebilecegimizi dusunmuyorum. Gonul ister 3 atip diger maca gecelim ama maalesef.
valla norvecin kazanmasi 2. olmasi bana sürpriz olmaz.
bize gelincede artik bi zahmet bu maci alip direk katilalim alamazsak zaten gitmeyelim bukadar net!!!
seyircisiz macta norvec alirNorvec kazanmali,
1. TR
2. NO
3. NL
olursa harika olur ama buyuk ihtimalle Hollanda alir maci, gerci mac seyircisiz olacak.
Hadi bakalimseyircisiz macta norvec alir
ama bu karadag maci 2-2 bitmeseydi yeminle hollanda norvece yatardi, yedek oyunculari hakikaten cok zayif kaldi son bölümde.Hadi bakalim![]()