🇹🇷 DK 2022 Elemeleri G Grubu H:2 | Norveç 0-3 Türkiye | MS | 27 Mart | TRT 1

ExhGqgvWUAMnSii

Tolga.

camdal toprak balta ishak.
ozan-calh-potuk.
olcay. olcan.

pektemek.

Yanlış hatırlamıyorsam Fatih Terim çağırmıştı tariki falan

Kanat oyuncumuz eksik

Onun disinda top rakipteyken Cok iyi oynuyoruz

Kapali savunmalara karsi da letonya maci ölcü olacaktir

Özelikle Cok iyi sut atan bir takimiz,hakan yusuf ozan burak gibi sutu Iyi olan oyuncularimiz var

Tolga.

camdal toprak balta ishak.
ozan-calh-potuk.
olcay. olcan.

pektemek.

Yanlış hatırlamıyorsam Fatih Terim çağırmıştı tariki falan
bu tarik lahmdalin bize transfer olmasina önayak olan maclar serisi olsa gerek abd honduras gibi takimlarla oynayip lahmdali begenmisti herkes

şenol güneş'in ardı arkası gelmeyen altyapı yatırımlarının ürünüdür eldeki kadro.

Bu Çağlar acaba Türkiye de hangi takimi tutuyor? Galatasaraylidir umarim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

bu tarik lahmdalin bize transfer olmasina önayak olan maclar serisi olsa gerek abd honduras gibi takimlarla oynayip lahmdali begenmisti herkes

Vasat bir bek oyuncusu ancak Sabri'nin o yüzünü görmekten biktim usandim, tek artisi Sabri'nin gönderilmesi bu transferin..

Alpaslan Öztürk gibi bir adam bedavayken almayanlari tebrik ediyorum. Tarik da malin tekidir, vasat bir adam.

Fail mesajlarını bulup dalga geçeyim diye bir göz attım da hakkını teslim edelim herkes isterken boklamissin bravo..

Yabancı kuralı serbestliği Milli Takıma zarar veriyor diyenler kafayı kuma gömmüş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yabancı kuralı serbestliği Milli Takıma zarar veriyor diyenler kafayı kuma gömmüş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onlar uyanana kadar coktan gitmis olacaklar inşallah, en asagidan en tepeye kadar.

Almanya liginde cikis yapan oyuncuya hep acaba gozuyle bakarim hele bu cikis dortmund veya bayern deyse suphe artar alman liginden uc takimi cikar gerisi cop bizim ligte sampiyonluga oynayacak takim cikmaz haaland bos alan bulmadiginda ne kadar duz oyuncu gormus olduk
çocuk şampiyonlar liginde nerdeyse her maç gol atıyor daha yirmi yaşında.

senolun bjkdeyken clde oynattigi futbol da buna benziyordu

genelde fark yemeleri gereken maclari bile kazaniyorlardi

artik taktik midir, sans midir bilmiyorum ama senolun oynattigi takimlar kale önünde yarim pozisyonu bile gole ceviren takimlar oluyor

acin bjknin cl özetlerini izleyin

oyun anlayisi ayni, alinan skorlar hemen hemen ayni

bug gibi bir herif

senolun bjkdeyken clde oynattigi futbol da buna benziyordu

genelde fark yemeleri gereken maclari bile kazaniyorlardi

artik taktik midir, sans midir bilmiyorum ama senolun oynattigi takimlar kale önünde yarim pozisyonu bile gole ceviren takimlar oluyor

acin bjknin cl özetlerini izleyin

oyun anlayisi ayni, alinan skorlar hemen hemen ayni

bug gibi bir herif
Şenol Güneş in oyun sistemini çözerler yakında kendi sahasında takımı iyi parselliyor ve baskıyla rakibi kilitliyor belli bir kriteri ve sistemi var iyi hoca bjk nin son senesinde fiko arkasında durmadı milli takımda boşta olunca hocada saldı bizde tek bir kişinin peşinden gittiğimiz için nice çağ atlatacak hocaları istemedik yada yedik ikisinide bjk ye kaptırdık

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt