Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.431
- 39.292
- 3.293
Tolga.
camdal toprak balta ishak.
ozan-calh-potuk.
olcay. olcan.
pektemek.
Yanlış hatırlamıyorsam Fatih Terim çağırmıştı tariki falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu tarik lahmdalin bize transfer olmasina önayak olan maclar serisi olsa gerek abd honduras gibi takimlarla oynayip lahmdali begenmisti herkesTolga.
camdal toprak balta ishak.
ozan-calh-potuk.
olcay. olcan.
pektemek.
Yanlış hatırlamıyorsam Fatih Terim çağırmıştı tariki falan
bu tarik lahmdalin bize transfer olmasina önayak olan maclar serisi olsa gerek abd honduras gibi takimlarla oynayip lahmdali begenmisti herkes
Vasat bir bek oyuncusu ancak Sabri'nin o yüzünü görmekten biktim usandim, tek artisi Sabri'nin gönderilmesi bu transferin..
Alpaslan Öztürk gibi bir adam bedavayken almayanlari tebrik ediyorum. Tarik da malin tekidir, vasat bir adam.
Yabancı kuralı serbestliği Milli Takıma zarar veriyor diyenler kafayı kuma gömmüş.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çocuk şampiyonlar liginde nerdeyse her maç gol atıyor daha yirmi yaşında.Almanya liginde cikis yapan oyuncuya hep acaba gozuyle bakarim hele bu cikis dortmund veya bayern deyse suphe artar alman liginden uc takimi cikar gerisi cop bizim ligte sampiyonluga oynayacak takim cikmaz haaland bos alan bulmadiginda ne kadar duz oyuncu gormus olduk
nerdeyse her şutumuz gol oldu yahu. attığımızdan az kaçırdık.Su milli takim kadrosu tempolu bile oynamadan hollanda ve norveci rahat rahat yendi ya ne diyim helal olsun
Şenol Güneş in oyun sistemini çözerler yakında kendi sahasında takımı iyi parselliyor ve baskıyla rakibi kilitliyor belli bir kriteri ve sistemi var iyi hoca bjk nin son senesinde fiko arkasında durmadı milli takımda boşta olunca hocada saldı bizde tek bir kişinin peşinden gittiğimiz için nice çağ atlatacak hocaları istemedik yada yedik ikisinide bjk ye kaptırdıksenolun bjkdeyken clde oynattigi futbol da buna benziyordu
genelde fark yemeleri gereken maclari bile kazaniyorlardi
artik taktik midir, sans midir bilmiyorum ama senolun oynattigi takimlar kale önünde yarim pozisyonu bile gole ceviren takimlar oluyor
acin bjknin cl özetlerini izleyin
oyun anlayisi ayni, alinan skorlar hemen hemen ayni
bug gibi bir herif