🇹🇷 DK 2022 Elemeleri G Grubu H:3 | Türkiye 3-3 Letonya | MS | 30 Mart | TRT Spor

caner erkincilerin mutlu uyudugu bir gece ama milli takimda bugün sol bekte berkan emir veya mesut caytemel ilk 11 baslasa bu maci kazanmistik. enes ünal cöpü girecegine 10 kisi oynasak yine yenmistik. teknik direktör 2 puani hic etti. tesadüf eseri alinan 2 galibiyet (ne bulduysak attik, bu macta da aslinda öyle oldu ama 3 yedik...)
Ne diyon

Hakan ve Yusuf’u 3-2 de ayni anda oyundan alarak maci verdi senol hoca

Yazik oldu,9 puan ile buyuk bir avantaj elde edecektik Ama simdi 6 puanli diger takimlari yarisa dahil ettik

Umarım kaza olmaz dedik iyi ki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O degilde Hollanda'li oyuncular falan sok olmuslar bizim skordan. Karizmamiz acayip cizildi diyebilirim ki takildigimiz takim gol ozurlu bir ekip. Gercekten bu skoru hoca disinda herhangi bir faktore baglamak hatali olur. Oyuncu ozelinde elestiriler goruyorum, bu bana pek mantikli gelmiyor.

İki golde de canerin hatası var. Caner neden 11 başladı ayrı bir soru zaten. Ofsaytı bozuyor vs. Şenolun bu takima karşı 3-2 yi tutmaya çalışması ayrı saçmalık. Hep söylüyorum kanatsız takım Ferrari kasasına murat motoru takmak gibi bisey. Türk hocalar bu konuda özürlü resmen sürekli icat yapmaya çalışıyolar. Futbolda bunlar yıllar önce denendi fayda etmedi ki şuan büyük takımların ve başarılı hocaların hepsi kanatlara hızlı oyuncular atıyor. Neyse ya biz söylesek ne olcak hafta sonu gelecek Hatay maçı 4-4-2 bu defa birde ligde üzülüyoruz üzüldüğümüzle kalıyoruz

Hala moralim bozuk. Butun avantaj heybeye gitti. Simdi Karadag'i 2 macta da yenmeliyiz veya Hollanda Norvec maclarindan 4 puan filan almaliyiz.

Hakikaten Alanya'dan Berkan ve Salih hic mi kadroda yoktu? Salih zaten banko da o Berkan'i cok begenmistim.

Yaw is bilmez gibi sacma sspan konusma bi yaw Yaslandilar de Devirleri gectide de anlarim .Bu soyledigin adamlar sayesinde Turkiye ve Turk futbolu bi yerlere gelmistir.Biri dunya 3. Olmustur Digeri Uefa kupasini getirmistir .Yaslandilar mi Evet devirleri gecti.mi evet is bilmez demek cok agir
20 sene önce işi biliyorlardı daha doğrusu o zaman ki futbolu biliyorlardı.

Günümüz modern futbolunda ne yazık ki amatör gibi kalıyorlar.
Ancak aldıkları para yönettikleri kadrolar ise çok çok profesyonel.

Geri
Üst Alt