🇹🇷 DK 2022 Elemeleri G Grubu H:3 | Türkiye 3-3 Letonya | MS | 30 Mart | TRT Spor

ewt

milli takımınızı şeapın şimdi

bizim çocuklar fln

taylan da cowit olsun rahatlıyalım

Milli Takımdan 8 futbolcu kamptan ayrıldı. Kaan Ayhan,Dorkhan Toköz,Cenk Tosun,Emre Kılıç (TRT spor)

Taylan antrenmanda
İyi bari şükür onda bir şey yok
Sağ salim gelir umarım

ExqU7iiXEAAWyHa.jpg

bu resmi twetter hesaplarının kendi topçularını messi ronaldo görme olayı ne zaman bitecek

Ben mi yanlış sayıyorum yoksa bunlar soyisimleri ile birlikte 8 ediyor sadece

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tam da ayni seyi yazacaktim :)

Maca gelirsek, bence bir nevi test olacak bizim icin. Bizden gucsuz ve muhtemelen bize karsi kapanacak bir disiplinde oynayacaklar yani topa daha az sahip olacaklar (beklenti bu yonde) boylesi bir oyunda bizim planimiz nasil olacak gormek acisindan belirleyici bir mac. Digeri de Karadag maci. Hatta bence en belirleyici mac Karadag maci.

macin baslama saati cok gec yav

👏
👏
👏
👏
👏
👏
👏

Bugun milli takim fizik olarak oyundan dusmuyor, bizim ligdeki adamlarda sırıtıyor hemen diyoruz. Bunun çözümü yabancının full serbest kalması mı? Kimse alt tarafı duzelteyim, disiplinli iş ahlakı olan adamlar cikarayim mevzusuna girmiyor. Bunun yerine alt yapisi duzgun adamlara yoneliyoruz. Gelen de bi sure sonra bizimkilere benziyor. Altinordu gibi bir ornek var karsimizda.

Sonra wesley gobek saldı diyoruz. Normal dgl mi bu. Geleni de sistemsizlige uyduruyoruz.

Biz bunlari yenerken ayni anda Karadag Norvec berabere kalirsa inanilmaz bir avantaj ele gecirmis oluruz. Hesaplarima göre Eylülde Karadag macindan galip ayrilirsak ve Hollanda Norvece karsi puan veya puanlar kaybederse kapiyi aralamis oluruz. Cünkü bir sonraki macimiz Cebelitarik ile olacak ve bu sartlarda 5 te 5 yapmis olacagiz ve olasi bir Hollanda deplasman puan kaybi kredimiz olusacak.

Biz bunlari yenerken ayni anda Karadag Norvec berabere kalirsa inanilmaz bir avantaj ele gecirmis oluruz. Hesaplarima göre Eylülde Karadag macindan galip ayrilirsak ve Hollanda Norvece karsi puan veya puanlar kaybederse kapiyi aralamis oluruz. Cünkü bir sonraki macimiz Cebelitarik ile olacak ve bu sartlarda 5 te 5 yapmis olacagiz ve olasi bir Hollanda deplasman puan kaybi kredimiz olusacak.
Senol bali devreye girer

Kolay maç olur gibi.

Ama asıl sıkıntı çekilen maçlar da böyle kolay gözüken maçlar oluyor.

Hakkımızda hayırlısı.

Bence milli takım üzerinde oluşan olumlu hava için erken. Hollanda ve Norveç’i sürklase etmedik. Şut şanslarını çok çok iyi değerlendirdik. Özellikle Hollanda maçında sonuç her türlü olabilirdi. Bizi hafife aldı Hollanda&Norveç.

Letonya ve Karadağ hafife almazlar. Şut attırmamaya oynayacaklardır. Oyun kurup gol pozisyonları üretebiliyor muyuz onu göreceğiz akşam. Zor bir galibiyet bekliyorum.

andorra or arnavutluk maçı gibi olabilir

Geri
Üst Alt