Sabala 53 macta 12 gol atmis, 4'ü bize, 3'ü Andorra'ya, 2'si Ermenistan'a, Cebelitarik-Izlanda-Slovakya'ya 1'er tane. Adam bize attigi golleri sagda solda hala anlatiyordur kesin.Verpakovskis bende hala büyük travmadir kupa dışına atmıştı bizi
Sabala 53 macta 12 gol atmis, 4'ü bize, 3'ü Andorra'ya, 2'si Ermenistan'a, Cebelitarik-Izlanda-Slovakya'ya 1'er tane. Adam bize attigi golleri sagda solda hala anlatiyordur kesin.Verpakovskis bende hala büyük travmadir kupa dışına atmıştı bizi
Andorra ve Arnavutluk karsisinda gol atacagiz diye ecel terleri dökmüstük. 2 tane son dakika golüyle 1-0 kazanmistik.yeneriz bunları rahat. bu çerçöp takımlara takılmayız artık
bugün 3 0ken bile takım sürekli birbirini ikaz ediyordu. şenol oyuncuların kafasına girmiş buradan gevşeklik yapmazlar
Legen miOkyanusu geçip leğende boğulmayız inşallah
bilerek abarttım birazLegen mi
Iyi yapmissin renktas guzel olmusbilerek abarttım biraz![]()
Ulusal lig maçlarında konsantrasyon kaybı olduğunu düşünüyorum genel olarak, bence gereksiz bir uygulama.ulusal lig hezimeti gibi birşey çıkabilir daha öncede gördük.
sırp ve macarlara karşı etkili olamamıştık onlarda kapanmıştı bize karşı sonuç hezimet oldu
avrupa şampiyonası elemelerinde ise iyi başlayıp sonradan arnavutluk andorra gibi takımları bile son dk zorla yenmiştik
Katıldığım 1 tahlilBüyük denizde bogulmadik, kendi sahamizda bir kazaya ugramayalim.
Ugurcan
Mert Kaan Caglar Umut
Okay Ozan
Halil Yusuf Hakan
Burak
Bir adet kanat oyuncusu takviyesi yapalim.